Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

tsk ederim bilgi için canim..
dünü bosuna gecirmisiz desenebenneyaptımki

Hergün aynı saatte yataktan kalkmadan dijital termometre ile dil altından ölçülür. Ateşin seyrine göre yumurtlama günlerini tespit edebilir ve regl derecenizi öğrenebilirsiniz.
Melekler Mekanı - Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak...
Örneğin yumurtlama gününden bir gün önce ateş normal seyrinden 0.2 derece gibi bir düşüş gösterir. O zaman yarın yumurtlama gününüz olduğu anlaşılır.ve ateşin düşüş gösterdiği gece ilişki olmalıki yumurta çatladığında spermle buluşursa hamile kalma olasılığı da artar.
Ateşin düşüşünden sonraki gün yumurtladığımızı ateşimizin bariz yükselmesinden anlarız.
Örneğin regl olduğun derecen 36.0 dır. eğer regl olacaksan regline yakın ısın düşüş gösterir ve 36.0 olduğunda regl olunacağı bilinir.eğer düşüş değilde ısı artış gösterip sabit kalıp düşmüyorsa büyük ihtimalle bu bebişin böbüşte olduğunu işaret eder ALLAHIN ıZNıYLE.

paylaşmak istedim.

farancım hayırlısı dıyeım.ben senden cok umıtlıydım ama rabbımol demeyınce olmuyor.sız tetkıklerınızı yaptrmısmıydınız esınle.bızde gecen ay herseyı yaptık hıc es gecmedık gun asırı bırlıkte olduk.ılıskı oncesı sperm hareketlılıgı ıcın kahve ıctı esım.ayaklarımı dıktım 2 saat yattım.hemen banyo yapmadım.ıncır yedım ama yok olmayınca olmuyor.bu ay 3 defa calıstık dahada kendımı yormam dedım.bız yumurtlamadan 2 gun once bırlıkte olduk ve yumurlama sabahı yanı oncekınden 48 saat sonra.bırlıkte olduk ve bırde yumurtlamadan sonrakı gun bırlıkte olduk.okadar.6 gun oldu ama hıc belırtım yok.belırtısı olmadan hamıle kalan varmı:roflol:

kızlar merhaba
bende bu testlerden kullanıyorum,2ay devamlı kullandım ara verdim
bu ay yeniden başladım,adetime 2gün var
hala çift çizgi çıkıyor,burda okumuştum adete yakın hamilelik diye ama
test yaptım çıkmadı
belkide yumurtluyorum bilmiyorumkismile

çift çizgi çıkması önemli değil canım ikinci çizginin koyu olması lazım.benimde adetime 4 gün var bende dün yaptım ovulasyon testini birinci çizgiye yakın koyulukta bi ikinci çizgi çıktı.ama yinede umutlanamıyorum ikinci çizgi biraz daha koyu olsaydı hamileyim diyebilirdim ama bekliyorum bakalım.4 gün sonra yapıcam gebelik testini ozamana kadar olmazsam tabi.bu arada hamilelerde ovulasyon testi gerçekten pozitif çıkıyormuş ama silik değil koyu.

2.çizgi test çizgisine çok yakın
benim aldığım testlerde 2.çizgi hep çıkıyor,yumurtlama dönemi olmasa bile
sadece o döneme yakın artış gösterip kızarıyor,sonra yine aynı silik çizgiye dönüyordu

faran evet hamilelik testi yaptım,dün dü,o da adetten 3gün önce olmuş oluyor
çıkmadı. inş hayırlısıyla Allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin :)
daha önce kullandıklarımda hiç böyle bişey olmamıştı CADIARZU

biozard seninde 4gün sonraymış,hadi bakalım inş :Saruboceq:

birde adetten 4gün önce oldu bişey,
yani ptesi günü, ovulasyon testi yapmıştım,aynen dediğin kopkoyu çizgi olmuştu
o kadar ki test çizgisinden de koyuydu.
fakat işte adete yakın yumurtlayanlarda olduğu için ümitlenmiyorum
ama aklımın bi köşesinde işte
neyse nasılsa belli olacak inş 2günde

canım sen de hamile olabilirsin koyu çıktıysa.bence yinede sen 2 gün daha bekle öyle yap gebelik testini garanti olsun.bazılarında geç çıkıyomuş geç döllenmeden dolayı.ben geçen ayda yapmıştım ovulasyon testini adete yakın o zaman baya silik çıkmıştı bu sefer dün yaptığımda yani birinci çizgiye yakındı sanki çok silik değildi.ama bende 4 gün daha bekleyip pazar günü yapıcam gebelik testini.tabi dediğim gibi adet olmazsam ozamana kadar.

evet bende daha öncekilerde denemiştim,adete yakın yapıyordum silik normal çizgi çıkıyordu, neyse nasip artık
bende ovulasyon testi yaparım sanırım sadece fisfisfis

kızlarrr herkese selaammmm faran seninle birlikte 1 ay daha geçireceğiz herhalde karnım çok ağrıyo geldi gelecek benim de yol arkadaşım beniimmmmm sempatiksalakcinni :1ninca: vereliniortak bu ay neler yapalım farancım teste devam soğan suyuna ben devam edeceğim başka ???????

firstheaven sakın labquick alma hep pozıtıf gosterıyormus.onu tavsıye etmıyor kımse.bence core ıyı bır marka.ben wondfo kullanıyorum o da ii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…