- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.981
canım o uzayan akıntı yumurtlama gününde olduğunun işareti.
bence gün aşırı yapmanızda fayda var. her gün ilişki spermleri azaltır ve kalitesini düşürür.
sperm problemi yoksa sorun değil ama varsa birer gün arayla yapın derim.
kızlar merhaba
bende bu testlerden kullanıyorum,2ay devamlı kullandım ara verdim
bu ay yeniden başladım,adetime 2gün var
hala çift çizgi çıkıyor,burda okumuştum adete yakın hamilelik diye ama
test yaptım çıkmadı
belkide yumurtluyorum bilmiyorumkismile
canım test yaptım çıkmadı dediğin gebelik testi mi?
eğer ovulasyon testiyse 2. çizgi çok belirgin mi? silikse dikkate alma, çünkü lh hormonu vücudumuzda her daim az miktarda bulunur.eğer koyu ise:
iki ihtimal olabilir şekerim. birincisi tekrar yumurtluyor olabilirsin.
ikincisi hamilelik olabilir :)
bence birkaç gün daha bekle, gebelik testini tekrarla. henüz 2 gün var diyorsun. erken olduğu için testte çıkmıyor olabilir.
Allah gönlüne göre versin canım.
çift çizgi çıkması önemli değil canım ikinci çizginin koyu olması lazım.benimde adetime 4 gün var bende dün yaptım ovulasyon testini birinci çizgiye yakın koyulukta bi ikinci çizgi çıktı.ama yinede umutlanamıyorum ikinci çizgi biraz daha koyu olsaydı hamileyim diyebilirdim ama bekliyorum bakalım.4 gün sonra yapıcam gebelik testini ozamana kadar olmazsam tabi.bu arada hamilelerde ovulasyon testi gerçekten pozitif çıkıyormuş ama silik değil koyu.
canım sen de hamile olabilirsin koyu çıktıysa.bence yinede sen 2 gün daha bekle öyle yap gebelik testini garanti olsun.bazılarında geç çıkıyomuş geç döllenmeden dolayı.ben geçen ayda yapmıştım ovulasyon testini adete yakın o zaman baya silik çıkmıştı bu sefer dün yaptığımda yani birinci çizgiye yakındı sanki çok silik değildi.ama bende 4 gün daha bekleyip pazar günü yapıcam gebelik testini.tabi dediğim gibi adet olmazsam ozamana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?