Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar bende dıger kader arkadasınızım.benım esımde varıkosel var hamıle kalmam zor.hep bırlıkteyız artık bakalım sız kalırsınız ben hala beklerım bıle.amelıyat olcak artık yaza.ee onun 3 ayda duzelme suresı var olme esegım olme dıyorum kendıme.bende hazıranda rahım fılmı cektrcem aklımda hıcbır soru ısaretı kalmasın dıyorum.ona gore yolumuzu cızerız .tedavıler falan.oyuzden ben adet olayımda fılm cektreyım dıyorum

arkadaşlar merhaba ben az evvel ovulayon testi yaptım sanırım pozitif ama ikincisi ilkinden koyu olmalıymış sanırım koyu değil.birazdan testin fotosunu çektim koyucam tabi becerebilirsem bakarmısınız birde one step ovulasyon testi umarım bozuk değildir.

cnmm hep aynı şeyleri yaşıyoruz biliyorum söylemek kolay yaşamk zor bunu okadar ii anladımki bende ama yinede çok yıpratma kendini psikolojini öyle çok anlıyorumki ama inanıyoruz değilmi bir gün bizimde bebeklerimiz olucak Rabbim izede nasip eylicek inşallah tüm dualarımız bu yönde hayırlı bi şekilde olucak inş farancım pes etmeden yola devam bk benm senem doldu ama durmak yok dua ile cnm

arkadaşlar ekledim herhalde bi bakın

ronyacımm bnmde en fazla bu koyulukta çıkmıştı cnm bence böylede olsa değerlendirin derim şuanda hamile bi arkadaşım var bu testlerde ikinciçizgiis seninkisi gibiydi dijitallede denemişti aynı gün gülenyüz çıkmıştı yani testler yanıltabiliyo cnm bwen kaçırma derim inş olur hayırlı haberler verrisin

ayyyyyyyyyyyyy gelmişşşşşşş
offfff offff offffff
zaten ateşim sabah 35,6 öğlen 34,4 dü anlamıştım düşüşten mafoldumben

canım bnm hayırlısı demekten başka bişi gelmiyo elden benmde reglimin 6.günü döngüm biraz uzun sanırım muhtemel beklenmeyen regl günlerimiz faran sen ben aynı olucak ben 23 haziranı beklemiyorum sizin tarihler ne tatlım.buarada ateşimide not ediyouö cidden regl günü ateş düşüyo ben bunu kesin gördüm.şöyle düşünüyorum eğer regl günlerinde ateş 37gibi çıkarsa hamilelik vardır büyük ihtimall hayırlı inşallah o dereceleri hamişlikten dolayı bizde görürüz

canım inşallah yaa yerleşmedendir okadar az gelmişse olaiblir tatlım sökülmezsen mutlaka test yap ayyy inşş ya çok sevindim bak umudunu kaybetme hiç neden olmasınki hem ateşin mükemmel regl olacağın vakit mutlka düşer gün içinde de ölç ateşin hep yüksek gidiyosa var sende bişiler hadi hayırlısı cnm

benim çizgiler silik olmaya başladı
demekki yumuyrtlama kızarmasıymış o :sinifsinif:
çok umutlanmıştım ya
normalde yarındı günüm,ama şimdi attı tabi 14gün sonraya

faran canım ALLAH gönlüne göre en kısa zamanda nasip eder inşlhh
isteyen herkese:Saruboceq:

canım ben gecen gün bişey sormuştum cevpladınız saglun
bi resim koyucam bi bakarmısın
[/URL][/IMG]

farancım, nuberracım ve hazelcim ve diğer arkadaşlarım canlarım nabersiniz????
bugün çk önemli bi toplantı var iş yerinde kalpten gideceğim o yüzden bebişi unuttum kısa süreliğine, kader anım bugün işten ayrılmayı düşünüyorum, bugün yönetime ileteceğim, pazartesi free yim artık. Kendime döneceğim. 2,5 yıldır her ay 29 aydır adetimin geldiğine üzülüyorum. Peşine düşeceğim, bir sorun yok bende bunu biliyorum eşimin spermlerde düzelmeye başladı. Yeni bir doktora başlayacağım. Bu işler için sürekli izin alamayacağımdan ayrılmaya karar verdim. Kadınlar herzaman daha duygusal olurlar. Daha rahatlayacağıma inanıyorum. Allahımmm yardım ett...:Saruboceq:

arkadaşım hakkında hayırlısı olsun inşalah anladığımkadarıyla ayrılacağın için mutlusun adına sevidim bende tatlım.inşallah daha rahat olcaksın kafaan rahatlayıncada ebişin kolay gelicek inş.bende peşine düşmeye karar verdim cnm 12 aydır bende bi sorun olmadığını söledi doktoralar ama tam bi takip yapılmadı hiç.geçen ay güya yumurta takibi yaptırdım sadece bir gün çağırdı ve çatlamak üzere deyip gönderdi buay daha sıkı tutucam bu takip işini inşallah.ve eşimde bu hafata gidicek sonuçlarını kendi doktoruma göstercem bakalım ne gerekiyosa elimizden geleni yapıp tevekkül edicez inş Rabbim bizede nasip eyler. birbirimize ddua edelim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…