- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.001
kader arkadaşım benim
boşver canım ya, vallahi elden bir şey gelmiyor. Allah hayırlısını versin demekten başka çare yok.
ben incir ve adaçayı kürünü tekrarlıcam canım, adetin 3. günü başlayarak.
yumurtlamaya gerçekten yardımcı oluyor.
ov. testlerine de devam. ama inan bu ay kafama takmıycam. olursa olur olmazsa da olana kadar beklerim, elim mahkum.
Allahtan duam eşlerimizle muhabbetlerimizi daim kılsın.
Rabbim hayırlı zamanda gönderecek bebeklerimizi canım. şu an hayırlı vakit değil, ondan gelmiyorlar.
arkadaşlar ekledim herhalde bi bakın
canlarım, benim umutlarım fos çıktı
maalesef kahverengi akıntı bu sabah itibariyle kırmızıya döndü. tam da gebelik testi yapmaya hazırlanırken
bu ay da olmadı, hayırlısı.. resmen içim yanıyor
arkadaşlar ekledim herhalde bi bakın
ayyyyyyyyyyyyy gelmişşşşşşş
offfff offff offffff
zaten ateşim sabah 35,6 öğlen 34,4 dü anlamıştım düşüşten mafoldumben
canım benim sen regl günlerinde ateş yüksek olur demişsin ya. benim hala 37 sınırında. bazen aşıyor hatta. mesela bu sabah 36.8 idi.
adetim de sökülmedi hala. dünden beri toplasan 3-4 damla olmuştur.
yerleşme kanamasıdır diye umut edemiyorum çünkü ne zaman umutlansam gözyaşı ile sonuçlanıyor.
bakalım eğer bugün de sökülmezse yarın sabah gebelik testi yapıcam.
ama belim felaket ağrıyor, bugün tam anlamıyla gelir herhalde.
canım anlamadım. adetini yarın bekliyordun ama yine mi yumurtladın?benim çizgiler silik olmaya başladı
demekki yumuyrtlama kızarmasıymış o :sinifsinif:
çok umutlanmıştım ya
normalde yarındı günüm,ama şimdi attı tabi 14gün sonraya
canım sorun nedir? ben göremiyorum. bir daha sorabilir misin?
farancım, nuberracım ve hazelcim ve diğer arkadaşlarım canlarım nabersiniz????
bugün çk önemli bi toplantı var iş yerinde kalpten gideceğim o yüzden bebişi unuttum kısa süreliğine, kader anım bugün işten ayrılmayı düşünüyorum, bugün yönetime ileteceğim, pazartesi free yim artık. Kendime döneceğim. 2,5 yıldır her ay 29 aydır adetimin geldiğine üzülüyorum. Peşine düşeceğim, bir sorun yok bende bunu biliyorum eşimin spermlerde düzelmeye başladı. Yeni bir doktora başlayacağım. Bu işler için sürekli izin alamayacağımdan ayrılmaya karar verdim. Kadınlar herzaman daha duygusal olurlar. Daha rahatlayacağıma inanıyorum. Allahımmm yardım ett...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?