Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

öyle ama genelde gösteriyor sanırım
göstermeyende olmuş gerçi ( bilmiyorum kibilmiyorumkismile

okuldan yenı geldım bıraz evı topladım.farancım ınsallah hamılesındr yaaa.ama sen yıne cok umutlanmada hayal kırıklıgı olmasın.gercı umutlanmamak mumkun degıl ama ıns hamılesındır.kac gundur gelemedı senın su kırmızılar.bakalım mutlu haberı alırız ınsallah senden

merhaba kızlar bişisorucamda benim yarın adetimin 16.günü yumurta takibindeyim utrasonla bakılıcak.acaba sizin 16. günde yumurtanız ne kadar olmuştu.şimdiden teşekkürler

Mrb arkadaşalr.Ben de bişi sorcam.Adetten en fazla kaç gün önce ovulasyon testinde pozitif görüp de gebe kalan var?Benim de adetimi 5 gün falan var.Gebelik varsa çift çizgi çıkar mı sizce 5 gün önceden ovulasyonda. Bu arada tekrar 2. kez yumurtlamadıma da eminim. ılaç falan da hiç bişi kullanmıorum. 5 gün önce gebelik testi için erken olabilir de ovulasyon testinde de bir ihtimal çift çizgi çıkması damı erken acaba?

merhaba kızlar bişisorucamda benim yarın adetimin 16.günü yumurta takibindeyim utrasonla bakılıcak.acaba sizin 16. günde yumurtanız ne kadar olmuştu.şimdiden teşekkürler

canım bende buay takip yaptırcam
geçen ayda 12.günümde gitmiştim sadece ve 17mm e yaklaşmış demişti doktor ama ben yumurtamın çatlamadığını düşünüyorum geçenayda çünkü reglim gecikti ve 37.günümde oldum normalde daha erken olmam gerekiyodu yumurtanın büyüklüğüne göre neyse artık hayırlısı ama regl uzunluğuna göre değişir cnm 16.günüde kaç mm olacağı.inş güzel bi şekilde büyümüş çatlamak üzeredir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…