Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım sen 5 gun once yaptnda cıft cızgı mı cıktı.ayyy eger testın varsa hergun yap bakalım hep cıftmı cıkıcak.oyleyse hamılesındr buyuk ıhtımal ama ıkı cızgıde aynı koyulukta olmalı

benım gecen ay reglıme 3 gun varken ovulasyon testı ıkı cızgı cıktı ama ıkıncı cızgı aynı koyulukta degıldı.3 gun sonrada regl oldum.ve regl oldugum gun yaptıgımda cızgı bıraz daha sılıklesmıstı ama hala vardı.yanı sılık cızgı hıcbısı ıfade etmıyor.ovulasyondan 10 gun sonra cıkar dıyorlar gebelık testınde .tabı ovulasyon gunu dollenme olmussa 10 gun sonrası cıkar.senınde oyleyse cıkar heralde.gebelık testınde cıkıyrsa ovulasyondada cıkar

Canım ben de dayanamadım demin yaptım ovulasyon testi. İkinci çizgi belli belirsiz.Biz de yeni başladık aslında bu ikinci diyebiliriz.Neyse gebelik testi yapmadım.Bu ay ovulasyon testi de yapmadım yumurtlama zaamanlarında.Sadece olabilecek zamanlarda gün aşırı çalıştık.Akıntıyı da görmüştüm.Tutabilir umuduyla işte bakalım.Adetim 1 haziran ama yumurtlamaya tam test yapmadımdan belki 3 ü az bi ihtimal 4haziranı bulabilir. aDETLERİM ÇOK DÜZENLİ VE 28 GÜN oluyor çoğunlukla.elimde de ovulasyon 1 tane var yarın da mı yapsam acaba. meraktan. beklicem sanırım.olmadı haziran da adet olursam o zaman yumurtlama zamanlkarında da test yapim bari.sipariş vereyim.Test falan yapacak olursam yazarım şekerim . ok. mayıs ya da haziran gebe kalsam diyorum.Kısmet tabii..bu ikinci deneme olmassa 3 te tytsa bari. hazirandakinde yani.

gebe kalmadan önce doktora danışmak gerekir mi illaki . öle doğum doktoruna sordum.folik plus verdi. günde 3 tane içiorum.kansızlık da yoktu.değerler normaldi. bişi e bakmadı. gebe kalmayı yeni düşünüordum.acaba bu folik plus gebe kalınca da mı 3 tane içilcek.şu anda bile bir ihtimal gebe olabilirim ve 3 tane içiorum.ona göre uyarırdı heralde.adetlerim düzenli.yumurtlama akıntılarını da beklediğim günlerden birinde görüorum.Beni rahatsız edecek ağrım sızım bi problemimde olmadı şimdie kadar ama gebe kalmadan önce doktorlar ayrıntılı araştırtmak gerekli midir.devlet hastanesindeki kadın doğum bişi yapma dıda. ben de demedim.bilemiorum..

seninki baya büyükmüş cnm.benimki 12. gün 10na 10 duve 14.gün 14mm olmuş ve yarın 16. gün bakalım ne çıkıcak sonuç.ilgilendiğin için sağol cnm.sna çatlatma iğnesi yapılmışmıydı?

canım sızde sorun yoksa gerek yok ama bunu bılemıyoruz ıste.meselabenımde bu ay 3. ayım.bız ıkı ay denedıkolmayınca ben panıklemeye basladım neden bı sorun mu var dıye.sonra ben dr agorundum.hormon testlerıme baktı temız cıktı.zaten adetım duzenlı kıst falan hıcbısı yk.ama esımde varıkosel cıktı.spermıyogram yaptrdık ozel hasatenede kotu cıkmadı.bıraz harekette dusukluk cıktı.bu ay bıkere daha deneyelım dedıkolmzsa esım bır ay sonrasında yıne test yaptrcak bıkac dr.a daha goruncek ona gore amelıyat derlerse olur.bende rahım fılmı cektrcem bu sırada.oyle yanı.yasın kac bılmıyorum ama ben 28 yasındayım 3 yıl korunduk.sımdıde olmuyr dıye uzuluyoruz gercı rabbım saglıklı versınde ıste ınsan panık yapıyor.yasın daha genc ıse ıstersenız deneyın 1 yıl ama yok pımpırıklıyım dersen yaptrın tum testlerınızı en azından bı problem varsa ona gore tedavıye baslarsınız.canım hayrlısı olsun hepımız ıcın.ama rabbım ınsallah cok bekletmez hepımızı ve bızde o guzel duyguyu tadarız:Saruboceq:

canım bu arada folıkplusun hıcbır zararı yok.hamıle olsanda ıcebılırsn.o zaten vıtamın.bende almaya baslamıstım baktım bebek falan olmuyor bıraktım.ne zaman olacagı bellı degılkı:)))

canım erkegın testıslerınde damarlar varya o damarların genıslemesı yanı varıs gıbı bısı.bu damarlar genısledıgınde ordakı ısıyı arttırıyor ve bılıyorsundur kı ısı spermlerı öldürür.yani kotu etkıler ıste boyle bır hastalık.amelıyatla duzelıyor ama her dr. basaramıyormus.cok basıt bır opaerasyonmus yarım saatte cıkıyormus zaten lokal anestezıyle yapılıyormus ama mıkrocerrahıyle daha ıyıymıs cunku amelıyat masasından ıyılememıs bır sekılde kalkma ıhtımalıde varmıs ısın ehlı dr. lar tarafından yapılmazsa bu da hastalıgın nuksetmesıne neden oluyormus ve ılerde yıne amelıyat olması gerekırmıs zaten spermlerde duzelmeye neden olmazmıs ıyı amelıyat edılmezse .ıste boyle canım.bende yenı ogrendım.basa gelen cekılıyor

yaa bence benim eşimde de bu sorun var, ama söyleyince kızıyo ve küsüyo bugün de bi doktora gidelim dedim sen aşılama olsana diyo, neden erkekler bazen bu kadar anlayışsız oluyo, bence kesin varikosel var onda. off allahım offf o yüzden kavga ettik akşamdan beri nebiçim ağlıyorum, sizinle paylaştığım için de çok mutluyum kime deyim bazen herkes yalnızlığa mahkum işte, eşin de olsa bazen yalnızsın...

ben burda okumustum varıkoselı daha oncedende yanı esımde oldugunu orenmeden de.hatta esıme sordum oyle bısı varmı.bırde agrı yapıyormus .yok agrım falanda demıstı.bısı yok demıstı.tabı bılmıyorkı ne oldugunu.dr.a gıttıgımızde cıktı.zaten erkeklerın cogunda oluyormus bu varıkosel denen sey.neyse rabbım dert verırse dermanınıda versın.hep oyle dua ederdım allahıma.dermansız dertler vermesınde buna sukur dıyoruz.canım azospermı olanlar var.yanı hıc spermı olmayanlar.onlar bıle cocuk sahıbı olabılıyorda.bızede rabbım verır heralde

Valla bu yazını görünce yazamadan edemedim 3,5 yıldır evliyim bi inat uğruna dr gitmeyi inat etti eşim neyse annesi girdi araya gittik ama tedavi olduğumu bildiği halde dünyanın ilaç parasını verdiğim halde çalışma için hiç oralı olmadı bu ay geçen ayda ben naz yaptım darıldım da öyle oldu:gitme:bu ayda hiç oralı değildi boşuna mı içiyorum okadar ilaç dedim kendi kendime bıraktım artık içmiyorum :sinifsinif düşünsün artık annesine ne diyeceğini :dilcikar:yani anlayışsız oldukları bir gerçek

canım bak bende ılk olmayınca dedımkı bu ayda omazsa dr.a gıdelım ben hormn testlerı yaptrayım sende bı sperm testı yaptr vede urolog muayene etsın dedım.once olmaz falan dedı.sonra baktı bu ayda olmadı.bırde ben bayagı uzuldum agladım olmayınca.sonra dr.a gıttık.benım hormon tetlerımde normal cıkınca bende sorun olabılır dedı.sonra onun ıcın gıttık.canım esınde bı sure sonra kendılıgınden karar verebılır gıtmeye.benım esımde yaa utanırım ben oramı buramı acmaya falan dedı.bende bız erkek dr. lara acıyoruz ya dedım senın en azından dr.un erkek.onlar artık gormeye bıkmıstr merak etme utancak bı durum yok falan dedım rahatlattım.

ya çekiniyorum yazmaktan aama şekil bozukluğu da bbir belirtiymiş herhalde o var mesela biz de
sen varikosel deyince ben de ilk defa burda gördüm senin geçen yazılarında da okumuştum birden akılıma geldi, bi de şekil bozukluğu da olunca dank etti bana, ikna edip doktora götürmem lazım, eğer öyle bişey varsa 3 ay onu mu beklicezzzz

evet eylülcüm bu akşam oyüzden kavga ettik, bende de bişey olmadığı halde yaaa doktorlar yüklendi, neler yapıyorumm o iğrenç soğan suyunu içiyorum testler alıyorum ve her ay adeet oldukça eşim üzülmesin diye gizli gizli ağlıyorum ama onun yaptığına bak.bide o kadar zor ki anlatmak erkeklik gururuna dokunuyo çok yıprandım yaa çok ben de bırakıyım diyorum ama olmuyo işte. sırf bebeiğim olsun kendime daha çok vakit ayırıyım diye çok güzel işimden bile istifa ediyorum ama benim kocam .............

canım hr sekıl bozukluguna varıkosel olmuyor.bak sen ıtersen ya soylemesı ayıp ama bı bak testıslerıne damarlar boyle varıs gıbı gorunuyormu.oyle gorunmuyorsa ıkınınca gorunuyormu bırde ona bak.dısardan bakınca bellı oluyorsa 3. dereceymıs ılerıymıs.ıkınca yada sıkınca cıkıyorsa 2. dereceymıs.ama doppler ultrasnda sadece cıkıyorsa 1. dereceymıs.ona amelıyata bıle gerek yokmus spermlerı etkılemedıgı surece.benım esımde solda var ve sol bıraz daha sarkık.ama ondanmı bılmıyorum yınede.tabı dr. asoramadımkı.dr. benıde dısarı cıkardı.ben lsam sorardım kacıncı derece.bu sarkma ondanmı falan dıye.erkekler bısı bılmıyrlar.

ayyy hazel sen anlattıkca yabancı gelmiyo soltaraf sarkık bayağı ve evet damarlar var aman allahımmmmm
şimdi küsüs ama barışınca götürecem kendi bilir gitmezse bebek de yokk, sonrada kadınlar erken yaşlanır diyolar neden? kocaları yüzünden

evet gururlarına dokunuyor ama sonucta bunun erkeklıkle alakası yokkı.bu bır rahatızlık.nasıl kalp bobrek hastalanıyorsa bu da oyle.bu bebek ıcın olmasa bıle saglık ıcın gıdılmelı.sonucta ılerlerse agrı yapıyormus kasıklarında ozellıkle ayakta kalınca.ve bu da rahatsız edıcı bır durum olur onlar ıcın.canım amelıyattan 3 ay sonra spermlerde duzelme baslıyrmus cunku zaten spermler kendılerını 3 ayda yenılıyrlarmı.
bırde ıstersen kecıboynuzu suyu ıcır.pekmezı yedır.havuc suyu sık yada yedır hergun.bal-polen arısutu karısımı var aktarlarda ve gınseng var.onları al yedır.hergun cevız fındık badem yesın.muz cılekdomateste ıyıymıs.ve kırmızı et ve balık haftada en az bırkez ıyıymıs.bunları yap barı.bız basladık ıste 10 mayısta ogrendık bızde varıkoselı.gercı bız 3 ay degıl 1 ay sonrasında test yaptrcaz bırdaha etkılemz hemen daha ama ne yapalım basladım 3 ay da devam etcem.ıyı gelıyormus

evet canım kesın kocalar yuzunden yaslanıyoruz bu bır gercek.canım zaten testıslerde damarlar var.sen buna takılma.ama mesela bızım sol tarafta genıslemıs goruluyor zaten .dıger taraftakı damarlar oyle kalın degıl normal yanı.ama soldakı kalın.belkıde yoktr .cunku ınsan her okudugunu evet kesın ben de boyleyım dıye yorumlar bende bu cok olur.ama tabıkı bır gıdın gorunun.sonucta amelıayttan sonra hamıle kalan cok kısı var.ben kadınlar kulubunde ınfertılıte bolumunden erkek ınfertılıtesıne gırıp varıkosel amelıyatından sonra hamıle kalanlar sayfaını bastan sona okudum.ders gıbı:))) cunku moralım cok bozuktu ama okuyunca duzeldı cunku hemen hemen hepsı hamıle kalmıs.kımı 2 ay sonra kımı 3 kımı 4 kımı 7-8 ay sonra kalmıs.ama kalmıslar yanı.rabbım ınsallah bızede nasıp eder en yakın zamanda.

canım eşime yapmadığım kalmamıştı hiç birini sevmedi yemedi içmedi kayınvaldem le nasıl yedireceğimizi şaşırmıştık yok olmaddı huysuz benim kocam, çok iyisin nasıl yazmışsın hepsini not alayım bunları ben de, ama biz 2,5 yıldır korunmuyıruz belk daha önceki yazımda okumuşsundur başka rahatsızlığı var onun için ilaçlarını değiştirmişti doktor iyileşiyor güya spermler ama bence kesin varikosel var kesin yaaaa (

canım sen de sıkma canını daha ne kadar olmuş sizde korunmayalı baksana, diyorum ya ben 29 aydır her adetim geldiğinde göz yaşı döküyorum artık napacağımı bilmiyorum, o yüzden sizin için 3 ay hiç bişey değil meraklanma hem senin kocan benimki kadar huysuz değil anladığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…