- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.041
Mrb arkadaşalr.Ben de bişi sorcam.Adetten en fazla kaç gün önce ovulasyon testinde pozitif görüp de gebe kalan var?Benim de adetimi 5 gün falan var.Gebelik varsa çift çizgi çıkar mı sizce 5 gün önceden ovulasyonda. Bu arada tekrar 2. kez yumurtlamadıma da eminim. İlaç falan da hiç bişi kullanmıorum. 5 gün önce gebelik testi için erken olabilir de ovulasyon testinde de bir ihtimal çift çizgi çıkması damı erken acaba?
benım gecen ay reglıme 3 gun varken ovulasyon testı ıkı cızgı cıktı ama ıkıncı cızgı aynı koyulukta degıldı.3 gun sonrada regl oldum.ve regl oldugum gun yaptıgımda cızgı bıraz daha sılıklesmıstı ama hala vardı.yanı sılık cızgı hıcbısı ıfade etmıyor.ovulasyondan 10 gun sonra cıkar dıyorlar gebelık testınde .tabı ovulasyon gunu dollenme olmussa 10 gun sonrası cıkar.senınde oyleyse cıkar heralde.gebelık testınde cıkıyrsa ovulasyondada cıkar
canım bende buay takip yaptırcam
geçen ayda 12.günümde gitmiştim sadece ve 17mm e yaklaşmış demişti doktor ama ben yumurtamın çatlamadığını düşünüyorum geçenayda çünkü reglim gecikti ve 37.günümde oldum normalde daha erken olmam gerekiyodu yumurtanın büyüklüğüne göre neyse artık hayırlısı ama regl uzunluğuna göre değişir cnm 16.günüde kaç mm olacağı.inş güzel bi şekilde büyümüş çatlamak üzeredir
gebe kalmadan önce doktora danışmak gerekir mi illaki . öle doğum doktoruna sordum.folik plus verdi. günde 3 tane içiorum.kansızlık da yoktu.değerler normaldi. bişi e bakmadı. gebe kalmayı yeni düşünüordum.acaba bu folik plus gebe kalınca da mı 3 tane içilcek.şu anda bile bir ihtimal gebe olabilirim ve 3 tane içiorum.ona göre uyarırdı heralde.adetlerim düzenli.yumurtlama akıntılarını da beklediğim günlerden birinde görüorum.Beni rahatsız edecek ağrım sızım bi problemimde olmadı şimdie kadar ama gebe kalmadan önce doktorlar ayrıntılı araştırtmak gerekli midir.devlet hastanesindeki kadın doğum bişi yapma dıda. ben de demedim.bilemiorum..
yaa bence benim eşimde de bu sorun var, ama söyleyince kızıyo ve küsüyo bugün de bi doktora gidelim dedim sen aşılama olsana diyo, neden erkekler bazen bu kadar anlayışsız oluyo, bence kesin varikosel var onda. off allahım offf o yüzden kavga ettik akşamdan beri nebiçim ağlıyorum, sizinle paylaştığım için de çok mutluyum kime deyim bazen herkes yalnızlığa mahkum işte, eşin de olsa bazen yalnızsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?