- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.061
kızlar benim kırmızılar bu ay da ayrı kalamadılar benden. dün akşam bir heves eve gidince test yaptım. ama negatif.zaten çok geçmedi kırmızılar geldi hemen. hep böyle oluyor. test yapmamı bekliyor sanki
neyse, eşim de dedik ki bu böyle olmaz, doktora gidelim. güzelce kontrol olalım ikimiz de, içimiz rahat etsin.
şimdi yardımınıza ihtiyacım var kızlar. bayan ve erkek hangi testleri yaptırmalı böyle durumlarda? ve istanbul avrupa yakasında bildiğiniz iyi bir doktor var mı?
bebeğe karar verdiğimizde ben iki ayrı doktora gittim. vaj. muayene yaptılar bir sorun yok dediler. ama çok ilgisizdiler. hiçbir test yapılmadı.
o yüzden işinin ehli bir doktora görünmek istiyorum.
canım amin inş. iyi bir doktor bulursam söylerim sana. ama hormon tahlili adetin 3. günü demişsin. benim zaten bugün 2. günüm. yarın da haftasonu hastaneler bakmaz ki. napıcam ki? daha sonra olmaz mı canım tahliller?
kızlar benim kırmızılar bu ay da ayrı kalamadılar benden. dün akşam bir heves eve gidince test yaptım. ama negatif.zaten çok geçmedi kırmızılar geldi hemen. hep böyle oluyor. test yapmamı bekliyor sanki
neyse, eşim de dedik ki bu böyle olmaz, doktora gidelim. güzelce kontrol olalım ikimiz de, içimiz rahat etsin.
şimdi yardımınıza ihtiyacım var kızlar. bayan ve erkek hangi testleri yaptırmalı böyle durumlarda? ve istanbul avrupa yakasında bildiğiniz iyi bir doktor var mı?
bebeğe karar verdiğimizde ben iki ayrı doktora gittim. vaj. muayene yaptılar bir sorun yok dediler. ama çok ilgisizdiler. hiçbir test yapılmadı.
o yüzden işinin ehli bir doktora görünmek istiyorum.
canım amin inş. iyi bir doktor bulursam söylerim sana. ama hormon tahlili adetin 3. günü demişsin. benim zaten bugün 2. günüm. yarın da haftasonu hastaneler bakmaz ki. napıcam ki? daha sonra olmaz mı canım tahliller?
kızlar bi de bana şu testleri nerden aldığınızı
nasıl kullandığınızı
kaça aldığınızı bi yazıverin lütfen
internetten almak güvenlimi ve en güvenilir marka ne
paket geldiğinde kimse anlamasın ne aldığımı bi de mümkünse
kızlar bi de bana şu testleri nerden aldığınızı
nasıl kullandığınızı
kaça aldığınızı bi yazıverin lütfen
internetten almak güvenlimi ve en güvenilir marka ne
paket geldiğinde kimse anlamasın ne aldığımı bi de mümkünse
trufcum valla cok güzel yazdın içinden kaç tene cıkıyo fiatları ne nasıl yapılıyorrrr
işk bebekde denemedim ama 2 cisinde daha bilinçli olarak yapmak isiyorum allah nasip ederse :kedi:
biz ebaydan almıştık
içerigini tam bilemiyorum
hemşerim vala cahillik kötü bu işlerde
benim de bi kızım var
ben de ikinciyi istiyorum nasipse eğer
teşekkür ederim canım sağolasın
Allah gülerek büyümeyi nasip etsin kızına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?