Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

yk canım bu konuda huysuz degıl.hıc sesını cıkarmadan yıyor ıcıyor.ama o da artık cocuk cok ıstıyor sanırım ondan.onceden ıkımzde hıc ıstemezdık cocuk.bıraz daha yasayalım hayatımız bıraz bırıkım yapalım dedık tabı bunu hep ılerıde olacak ccugumz ıcın dusunduk.ona ımkan saglayalım rahat olsun dıye.ama bısıyı hesaplayamadık cocuk hemen olmuyormus.canım bırde her aksam zeytınyagına ıncır koyuyorum sabah yedırıyorum 1 tane.o da kadındada erkektede yumurtlamaya yardımcıymıs.bıze zaten kecıboynuzunu gıttıgımız urologta dedı.bunlar kanıtlanmıs seyler dedı. sonra esımın dr. arkadaı var o verdı bzıe bu lısteyı.avokadoda cok ıyıymıs gun asırı yesın dedı ama bız burda bulamadık.

ah canım bende cok doluyum aslında ne yazmısım baksana.dokmusum ıcımı :)) anneme bıle soyleyemedım 3 aydr denıyoruzda olmuyor dıe.uzulsun ıstemıyorum.bırde sımdı soyledım mı bısı varmıs yokmu dıye sureklı soru soracaklar.ben daha cok uzulcem oyuzden kımseyede anlatamıyorum.burda dertlesıyorum ıste sızlerle.canım esınde varıkosel olsada degerelerı yukselıyormus baksana.bu cok guzel bısı.yukselıs gostermesı.

eevet canım söylenmiyo eşe dosta akrabaya, dediklerini yazıyorum hep teşekkürler, ben de dertlendim baya şöyle bakınca inşallah bir gün güzel haberlerimizi birbirimize söyleriz yazarız bazen düşünüyorum da elimiz ayağımız tutmasa tamamen kısır olsak allahıma şükür, allahım onlarada yardım etse derinemesine girdik bu gece teşekkürler beni dinlediğin için şimdi çıkmam lazım sbah çok erken kalkacağm yatıcam hoşçakal yarın görüşürüz tatlım bye

canım çok üzüldüm bende çok heyecanlanmıştım ama bu lekeler sanırım snede de bende de kırmızların işareti oluyo of yaaa....
tatlıım bana bu zamana kadar 3 kez hormon tahlili yapıldı adetin 3.günü yapılıyo.prolaktin lh fsh tsh hormonlarına bakılıyo.bnm değerler hep normal çıktı ama işte olmuyo.yazada rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum ben çünkü artık 1 yılım doldu.tüpler açıkmı kapalımı ona baklıyo rahim filmi ile.inş hayırlı sonuçlar alırız hepimiz.bide eşim gidicek işte bu hafta doktora bakalım sonucu çıkınca kendi doktoruma gtürcem inş ve muayenede olcam yumurta gelişimi nasıl die çok yorucu bi maraton Allah bu yolda hepimize yardım etsin ve dermansız dert vermesin
hayırlısıyla bebeklerimizin içimizde olduğu günleri görmeyi nasip etsin
KIZLAR HEPİMİZ BİRBİRİMİZE DUA EDELİM DUANIN AÇAMAYACAĞI KAPI YOK inşallah

faran bide cnm avrupa yakasında ii bi doktor bulursan banada yaz mutlaka olurmu tatlım bende gitmek istiyorum.inşallah gerek kalmazz hamiş olarak olurum istanbula gelirim ama ne bilimm her ay aynı hüsran okadar laıştım ki hep böyle olucak gibi Allah korusun hayırlısıyla hamile kalaibliriz inş

canım hep 3.günü derler ama yani bnm bi kere 5.günmde olmuştu.bişi olmaz sende en geç ozaman yaptırırsın inş güzel çıkar sonuçların

amin canım ya. artık bunu düşünmekten çok yoruldum. bebek eksenli yaşamak çok yıpratıcı gerçekten. o kadar çok üzülüyorum ki. inan etrafta çocuk görmeye tahammül edemiyorum, hep ağlayasım geliyor. insanlardan uzaklaşmak istiyorum sürekli. bilip bilmeden her şeyi soruyorlar. sanki ben keyfimden yapmıyorum çocuk. Allahtan eşim çok anlayışı. o teskin ediyor beni. ah ben de biraz sabırlı olabilsem

slm kızlar bende geldim

2 bebek planlıyoruz allah nasip ederse temmuz agustos gibi ama hiç bu testden yapmadım
folikasite başladım 2 aydır
test fiatları nedir nasıl yapılır kızlar yardımmmmmmmmmmmmmm

canım ben çapa tıpta prof ateş kadıoğluyla birlikte çalışmıştım
kendisi ürolog erkek infertilitesi konusunda çok iyi
bayanlarla ilgili ama bilmiyorum gerçekten
yine çapa da yaptırabilirsin ama testleri sanırım

ateş hocanın kliniği şişli osmanbeyde ama bence önce çapaya git

kızlar bi de bana şu testleri nerden aldığınızı
nasıl kullandığınızı
kaça aldığınızı bi yazıverin lütfen
internetten almak güvenlimi ve en güvenilir marka ne
paket geldiğinde kimse anlamasın ne aldığımı bi de mümkünse

hayırlısı olsun
hormon tahlili 3.günü oluyor ama 4.günde yapan var oda haftasonu..
bizim burda c.tesileri öğleden sonraya kadar acık oluyor hastaneler
orda öyle degilmi yoksa
bidahaki aya kalıcak ozaman.
bende hamilelik istdgimde doktora muayene oldum
adetimmin 3 veya 4 günü bakılmıştı

trufcum valla cok güzel yazdın içinden kaç tene cıkıyo fiatları ne nasıl yapılıyorrrr
işk bebekde denemedim ama 2 cisinde daha bilinçli olarak yapmak isiyorum allah nasip ederse :kedi:

biz ebaydan almıştık
içerigini tam bilemiyorum

trufcum valla cok güzel yazdın içinden kaç tene cıkıyo fiatları ne nasıl yapılıyorrrr
işk bebekde denemedim ama 2 cisinde daha bilinçli olarak yapmak isiyorum allah nasip ederse :kedi:

hemşerim vala cahillik kötü bu işlerde
benim de bi kızım var
ben de ikinciyi istiyorum nasipse eğer

biz ebaydan almıştık
içerigini tam bilemiyorum

teşekkür ederim canım sağolasın
Allah gülerek büyümeyi nasip etsin kızına

Allah gülerek büyümeyi nasip etsin kızına[/QUOTE]

teşekkür ederim canım
hepimizinki inşlh
ALLAH olmayanlarada tez zamanda nasip etsinopuyorumnanaktan

hemşerim vala cahillik kötü bu işlerde
benim de bi kızım var
ben de ikinciyi istiyorum nasipse eğer

Allah gülerek büyümeyi nasip etsin kızına

evet canımya ilkler karambole geliyo 2 de insan daha bilinçli oluyo
ama bu testleri hiç denemedik cahillik var sonuçda tecrubeli arkadaşlar yardımcı olurlar bie inaşllah
topiğimize gel canım 2 bebek için
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/367625-2-bebegi-dusenenler-2-bebege-hamileler-buyrunn-sohbete.htmla.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...enler-2-bebege-hamileler-buyrunn-sohbete.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…