Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar ggden alabılırsınız hanı alısverıs sıtesı varya sımdı burda yazabılırmıyım bılmıyorum.gitti gidi dıye ıte anlmssınızdır.ordan aldım tanesı 1 tl.eczanelerde cok pahalı 5 tanesını 50 tlye almıstım.yetmezdı zaten 15 tanede 15tl ya o sıteden aldım.kargoda bedavaydı.wondfo aldım ama core markada ıyıymıs.

cnm emin ol bende aynı durumdayım tv ye bile tahammülümyok bnm her yerde bebek reklamları annelerle alakaalı ne biliim şu ebru şallıya rastlıyorum tv de arada öyle kötü oluyorumki ya kendimi tanıamıyorum artık hep yanlız kalmak çocuklu arkadaşların arasına katılmak istemiyo içim gözlerim doluyo konusu açılınca bilmiyorum faran ama çokkkk zorr Rabbim biranönce sağlıklı hayırlı evlatlar versin cuma gününün üzü suyu hürmetine inşallahh birbirimize hep dua edelim

slm cnm nasılsınn

kızlar bişi dicem bizde liste yapalım mı her topikte liste var belki burası bize ii gelir mutlu haberleri burdan veririz hazel firsheaven faran bizler sürekli takipteyiz başka gelen arkadaş olursada sürekli takip eden onlarda yazılır ama ben dördümüzden balıyorum kızlar hazel sen sanırım regl olmadın inş olmazsın ilk hamşimiz olursun tatlım günlerinizi söleyin kıslar yaziim

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM

(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki sen duayı hakkıyla işitensin amin)

hazel-------- ?
berranur-------- 23 Haziran
faran-------- ?
firstheawn-------- ?

farancım bende hıc soyle ılgılı dr. bualamadım hemde ozele gıtmeme ragmen.ben demesem test bıle yapmıycaklar.canım yaptrmanız gereken 3 onemlı test varmıs dr. oyle dedı tabı ben test yaptrmak ıstedıkten sonra.
1: hormon testı yaptr tsh-lh-fsh falan bakıyrlar.ama mutlaka tsh yanı tıroıd testı olsun ıcınde.bu da 3. gund ypılıyormus.ozel hasataneler acık ama ben 4 testı yanı tsh-lh falan hepsını 79 a yptrdım.fıyatı cok.ısteren 5. gun gıt devlette yaptr ama sanırım bugun de yaparlar.2. gunude yapıyorlarmıs bıldıgım kadarıyla
2: esın sperm testı yaptrsın 3- 5 gunluk perhızle yaptrcak ama yanı en az 3 en fazla 5 gunluk cınsel perhızle.ve ayrıca aynı gun once urologa gıtsın ve urolog esının testıslerını falan muayene etsın.varıkosel varmı dıye.zaten daha sonra o sperm testını yazar sızde yaptrrsınız.

3: senın rahım fılmın.onu bendaha cektrmedım ıste sımdı adet olayım oyle cektrcem.o da adet bıtımınden sonra 3-4 gun ıcınde cektrılmelıymıs.bıraz agrı yapıyormus cekım esnasında.onunda acısız olanı radyotom fındıkzade subesınde acısız cekıyorlarmıs.bende burdan okudum oraya gıtmeyı dusunuyorum.fıyatı 320 tl.ozellerde 230 tl falan ama acırlarmı bılemıyorum.devlet hastanelerınde de cekıyorlarmı bılmıyorum.ama ordada cok hor davranıp acıttıklarını okudum .sen ıstersen arastr yıne.uygun ve ıyı ceken yer bulursan banada haber verırsen sevınırım.boyle yani canım.

bencede bosa kurek cekmektense ve her ay husrana ugramaktansa hemen tetlerı yaptırıp bısı yksa daha sterssız onumuze devam etmek daha ıyı olur.zaten problem varsa tedavı olunur.oda olmazsa asılama tup falan yaptrılır.

ben sımdı fılm cektrcem.eger tıkanıklık varsa daha nıye beklıyım.hemen tup falan yaptırırım dıyorum ama ınsallah acıktır tuplerım.boyle olmayınca ınsan herseyden suphelenıyor.rabbım cok bekletmeden verse evlatlarımızı saglıklı bır ekılde bıze .insallah :Saruboceq:

ogle arasına eve geldım kızlar 13:30 a kadar :))) sız nasılsınız.farancım cok yaklasmıstın bu ay aslında belırtıler falan.ama canım rabbım saglıklı versınde .
nurberracım bende bakamıyorum hatta onceden bebek reımlerıne bakabılıyordum arkadaslarımın.sımdı bakamıyorum.bogazıma bısı dugumlenıyor.cok zormus bu uzuntuyu yasamak

canım benım karısık ama 30 mayıs heralde.ben normalde 25 gunde oluyorum.buna 30 mayıs.ama 15. gunde yumurtladım buna gorede 3 hazıran.ama gecen ayda 13. gunde yumurtladım 12 gun sonra yanı 25. gunde adet oldum.canım sımdı bız 30 mayıs yazalım zaten gelır bekletmez benı:))))
olmazsa 3 hazırana kadar beklerız ne yapalım.belırtım yok zaten.gelcek benımkılerde.alsanaalsanasmile

evt cnm öyle yaa ama inş bi gün bizimde olcak inanıyorum ben.tatlım bende bidahaki aya sanırım rahim filmini çetircem fındıkzade radyoma çok ii dediler çektiren arkadaşlarımda oldu hiç bişi hissetmemiş tavsiye etti bende gidersem orda olcak inş bakalım Rabbim gerek bırakamzda hamile kalırız hemen

yaa su testlere gıden paranın haddı hesabı yok kızlar yaa.bence devlette yaptr farancım hormon testlerını.ben bu kadar pahalı oldugunu bılsem bende devlete gıderdım ama ıste senın gıbı 3. gunum cts ye geldı mecbur gıttım

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM

(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki sen duayı hakkıyla işitensin amin)

hazel-------- 30 Mayıs
berranur-------- 23 Haziran
faran-------- 29 Haziran
firstheawn-------- ?

Son düzenleme:

tesk ederim canım acıklaman için bende bakayım ggye
allah nasip ederse temmuz agustos gibi bende isiyorum folikasit kullanmaya başladım allahım hepimize nasip etsin olumunekankayizsmile

farancım bu arada esın sperm testını ozelde yaptrmasın.bız sımdı hazıranda capada yaptrcaz sperm testını.orda urologa da gıtcek esım.varıkosel varya.bız orda teoman cem kadıoglu dıye bır dr. duyduk.varıkosel uzerıne cok ıyıymıs.ama amelıyat parası cok.ıste bakalım gerekırse yaptrcaz mecburen ama rabbım amelıyata gerek kalmadan verse bebısımı saglıkla keske.bence sızde capaya gıdın.zaten ınternetten randevu alınabılıyor.bakalım ben adet olayımda orası en ıyısı bencede.ozellerde embrıyorlog yok laborantlar yapıyor perm testını ama capada yada tümlab larda embrıyologlar bakıyormus daha guvenılırmıs.bızım ozelde ıyı cıktı sonuclar ama ben sımdı suphelenıyorum ya dusukse falan dıye

canım hormon testı 5 dakkalık ıs.kan verıyosun okadar.rahım fılmı zaten ozel yer haftasonu gıdebılırsın arayıp sor ıstersen pazar bıle acık olabılır belkı.esınınıde ok uzun surmez hemen sperm verıyr orda bır kaba.sonra sonucu alıyorsunuz.toplasan 20 dakıkalık ıs.

kızlar ben sımdı cıkıyorum.gorusuruz sonra.bugun cuma dua edelım hep.rabbım ısteyen herkese saglıklı bebısler versın ınsallah en kısa zamanda aminnn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…