- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.081
amin canım ya. artık bunu düşünmekten çok yoruldum. bebek eksenli yaşamak çok yıpratıcı gerçekten. o kadar çok üzülüyorum ki. inan etrafta çocuk görmeye tahammül edemiyorum, hep ağlayasım geliyor. insanlardan uzaklaşmak istiyorum sürekli. bilip bilmeden her şeyi soruyorlar. sanki ben keyfimden yapmıyorum çocuk. Allahtan eşim çok anlayışı. o teskin ediyor beni. ah ben de biraz sabırlı olabilsem
kızlar ggden alabılırsınız hanı alısverıs sıtesı varya sımdı burda yazabılırmıyım bılmıyorum.gitti gidi dıye ıte anlmssınızdır.ordan aldım tanesı 1 tl.eczanelerde cok pahalı 5 tanesını 50 tlye almıstım.yetmezdı zaten 15 tanede 15tl ya o sıteden aldım.kargoda bedavaydı.wondfo aldım ama core markada ıyıymıs.
ogle arasına eve geldım kızlar 13:30 a kadar :))) sız nasılsınız.farancım cok yaklasmıstın bu ay aslında belırtıler falan.ama canım rabbım saglıklı versınde .
nurberracım bende bakamıyorum hatta onceden bebek reımlerıne bakabılıyordum arkadaslarımın.sımdı bakamıyorum.bogazıma bısı dugumlenıyor.cok zormus bu uzuntuyu yasamak
kızlar ggden alabılırsınız hanı alısverıs sıtesı varya sımdı burda yazabılırmıyım bılmıyorum.gitti gidi dıye ıte anlmssınızdır.ordan aldım tanesı 1 tl.eczanelerde cok pahalı 5 tanesını 50 tlye almıstım.yetmezdı zaten 15 tanede 15tl ya o sıteden aldım.kargoda bedavaydı.wondfo aldım ama core markada ıyıymıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?