- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.101
farancım bu arada esın sperm testını ozelde yaptrmasın.bız sımdı hazıranda capada yaptrcaz sperm testını.orda urologa da gıtcek esım.varıkosel varya.bız orda teoman cem kadıoglu dıye bır dr. duyduk.varıkosel uzerıne cok ıyıymıs.ama amelıyat parası cok.ıste bakalım gerekırse yaptrcaz mecburen ama rabbım amelıyata gerek kalmadan verse bebısımı saglıkla keske.bence sızde capaya gıdın.zaten ınternetten randevu alınabılıyor.bakalım ben adet olayımda orası en ıyısı bencede.ozellerde embrıyorlog yok laborantlar yapıyor perm testını ama capada yada tümlab larda embrıyologlar bakıyormus daha guvenılırmıs.bızım ozelde ıyı cıktı sonuclar ama ben sımdı suphelenıyorum ya dusukse falan dıye
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki sen duayı hakkıyla işitensin amin)
hazel-------- 30 Mayıs
berranur-------- 23 Haziran
faran-------- 29 Haziran
firstheawn-------- ?
canım çapa bu konuda çok iyi gerçekten
tıbbi biyologlar bakıyorlar çapada embriyologda vardır mutlaka
3 tane tıbbi biyolog arkadaşım var benim en alt kattaki bölümde hepsi de çok iyidir
ateş kadıoğlu bana 1 tane canlı sperm 1 tane yumurta olsun yeter diyor
o kadar işinin ehli
varikosel için
yine çapada androloji polkliniğine başvurabilirsiniz
bıozard nbr.durumlar nasıl
canım bekliyorum valla hala.bugün yumurtladıktan sonraki 15.günüm.şimdilik adet belirtim yok ama biraz daha bekliycem geçen ayda tam bugün akşam olmuştum.haftasonuda geçsinde bi ondan sonra test yaparım.
gebelık testı yaptınmı hıc.belırtın varmı pekı.ya hamıleysen delikafadulden
canım sagol yaa.ben bısı sorcam.capada varıkosel amelıyatına asıstanlarmı gırıp yapıyor .ben teoman cem kadıoglunun ozel kadıoglu hastanesınde 4000 tl ya dahada ozel ve guzel bır hastanesınde 8000 tl ya yaptıgını duydum.ama para cok.pekı bız teoman beye capada yaptırabılırmıyız.ama ben orda kendısının degılde asıstanlarının amelıayat gırdıgını duydum.oyleyse ısımızı sansa bırakmak ıstemıyoruz.canım bır sorum daha olcak.sperm testını aynı gunde sonucunu alabılıyormuyuz capada
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki sen duayı hakkıyla işitensin amin)
hazel-------- 30 Mayıs
murebdu---------10 Haziran
berranur-------- 24 Haziran
faran-------- 29 Haziran
firstheaven-------- 29 Haziran
merhaba.BEn bu ovulasyon testlerinden yapıyorum.Bugün adetimin birinci gününden itibaren 13.günüm.Test yaptım negatif çıktı.Eğer 14.gün yumurtluyorsam testte silik te olsa çıkması lazım değil mi?YAni tam yumurtlama günü mü iki çizgi çıkıyor.CEvaplarsanız mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?