- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.121
merhaba.BEn bu ovulasyon testlerinden yapıyorum.Bugün adetimin birinci gününden itibaren 13.günüm.Test yaptım negatif çıktı.Eğer 14.gün yumurtluyorsam testte silik te olsa çıkması lazım değil mi?YAni tam yumurtlama günü mü iki çizgi çıkıyor.CEvaplarsanız mutlu olurum.
hazel cim ben de 30 yaşındaım. 2. deneme bu ay. haziranda 3 olacak. kontrol için gitmem gerekir mi sence .Daha önce yazmıştım biliosun.
nurbberra son üç adete göre benimde 1 haaziran. belki 2-3 az bi ihtimal 4. biz 1 haziran dielim.netteki hesaplayıcılara göre
canım aslında dr. lar 1 yıl deneyın ondan sonra gelın dıyorlar ama ben de 28 yasındayım eger bır problem varsa sımdıden bılelım ona gre tedbırını alalım dıye gıttım kı ıyıkıde gıtmısım varıkosel cıktı esımde.kaybedecek zamanımız yok artık.stres olmam dersen ve ıstersen yaptırın sızde. bısı yoksada ıcınız rahat olur.aman nasılsa problem yok elbette olur deyıp daha rahat olursunuz.bırde ben cok panık yaparım dusunurum kurarım yanı bısı bellı olmadan rahat edemem oyuzden yaptrdım.tercıh sızın canım.ıstersenızde bı sure daha deneyın.rabbım ınsallah cok bekletmeden verır bebıslerımızı:Saruboceq:
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki sen duayı hakkıyla işitensin amin)
hazel-------- 30 Mayıs
truf------1 Haziran
murebdu---------10 Haziran
yasekase-------19 Haziran
berranur-------- 24 Haziran
faran-------- 29 Haziran
firstheaven-------- 29 Haziran
nurberra 1 hazirandı nie 19 oldu anlamadım şekerim.. Beklenen adet tarihi deil midi..
farklı bir hesaplama mı var acaba demiştim.Hadi bakalım hayırlısı. ee adet olursam hemen bir sonraki adet tarimi yazarım. o zaman da deiştirisin. ok. talım. grşrz.
bende ekledim cnm zemuszemus inşallah bu tablo bize uğurlu gelir
bu arada inş sen regl olmazsın hamiş haberi verirsin cnm ama olursanda yeni tarihini yeni umutlarla ekleriz
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki sen duayı hakkıyla işitensin amin)
hazel-------- 30 Mayıs
truf------1 Haziran
murebdu---------10 Haziran
yasekase-------19 Haziran
berranur-------- 24 Haziran
faran-------- 29 Haziran
firstheaven-------- 29 Haziran
yaşasın artık bir tablomuz var :lepi: beni de ekleyin 5 haziran adet tarihim.
selam adet günüme 6 gün var ama göğüslerimin erken şişmesinden test yaptım ikinci cizgi ısıkta bakınca cıkyor kendim emin olamadım arkadaşıma gösterdim acaba hamilemiyim çok ta hastayım boyun fıtıgım azdı ağrıdan ölüyorum korkudan ilaç içemiyorum sözde korunuyorduk bilmiyorumkismile yardımcı olurmusunuz kan testi yaptırıcaktım önce doktorun muayne etmesi lazımmış korktum yaptıramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?