Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım sen kac gunde bır adet oluyorsun once bu onemlı.ama sen 13. gundemı yaptın ılk ovulasyon testını.oyleyese belkı bıkac gun once bıle yumurtlamıs olabılırsın yada henuz yumurtlamadın.eger testın cok varsa hergun yap bence.kımısı 8-9. gunlerde bıle yumurtlayabılıyorken kımısı 20. gunde yumurtlar.bu kısıden kısıye degısır.ama oncekı gunlerde de yaptysan ve hep negatıfse yapmaya devam et.ılerıkı gunlerde gorursun cıft cızgıyı.canım bırde yapıskan yumurta akı gıbı akıntını takıp et o cok bellı edıyor yumurtlama zamanını.eger adetın 30 gun gıbı yada daha uzun surede oluyorsa yumurtlaman da gec olabılır

canım aslında dr. lar 1 yıl deneyın ondan sonra gelın dıyorlar ama ben de 28 yasındayım eger bır problem varsa sımdıden bılelım ona gre tedbırını alalım dıye gıttım kı ıyıkıde gıtmısım varıkosel cıktı esımde.kaybedecek zamanımız yok artık.stres olmam dersen ve ıstersen yaptırın sızde. bısı yoksada ıcınız rahat olur.aman nasılsa problem yok elbette olur deyıp daha rahat olursunuz.bırde ben cok panık yaparım dusunurum kurarım yanı bısı bellı olmadan rahat edemem oyuzden yaptrdım.tercıh sızın canım.ıstersenızde bı sure daha deneyın.rabbım ınsallah cok bekletmeden verır bebıslerımızı:Saruboceq:

Ben pek stres yapmam kendimce.Ama bazı sitelerde gitmek gerektiği yazıo.Doktor bir şey söylemedi.Mutlaka gebe kalmaya karar verdiysen yaptırmalısın diyebilirdi. Bakalım adet olcak mıyım. 1-2 kere daha deneyelim olmassa bi gideyim bari..Dedin gibi bir şikayetim olmasa da daha 1 yıl için çok erken olsa da bi sorun varsa önceden belli olur.Y a da doktor her şey yolunda çalışmalara devam diyecek.Dedin gibi rahat olur o zamn ..Gidip rahme falan baktırsam da bi zararı olmaz.Rutin konrol bile sayılabilir sağlık açısından di mi?

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki sen duayı hakkıyla işitensin amin)

hazel-------- 30 Mayıs
truf------1 Haziran
murebdu---------10 Haziran
yasekase-------19 Haziran
berranur-------- 24 Haziran
faran-------- 29 Haziran
firstheaven-------- 29 Haziran

arkadaşlar benide ekleyin listenize 20 haziran adet tarihim.hepimize bol şans getirsin inşallah tablomuz :dance:

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM

(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin)

hazel-------- 30 Mayıs
yasekase--------1 Haziran
murebdu---------10 Haziran
truf--------19 Haziran
ronya--------20 Haziran
nurberra------- 24 Haziran
faran-------- 29 Haziran
firstheaven-------- 29 Haziran

Son düzenleme:
farklı bir hesaplama mı var acaba demiştim.Hadi bakalım hayırlısı. ee adet olursam hemen bir sonraki adet tarimi yazarım. o zaman da deiştirisin. ok. talım. grşrz.

kızlar hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsunuz benimki one step marka.benim sürekli silik çıkıyor bu ne demek acaba az kaldımı demek

silik çıkması negatif demek . az kalması çok kalması gibi bir şey söz konusu deil ronya. Yapmaya devam et. iki çizgi belirgin olduğund a da pozitif oluyor. adet siklüsün ort. kaç gün. ve son testini en son adet gününün ilk gününden sayarak kaçıncı gün yaptın?

farklı bir hesaplama mı var acaba demiştim.Hadi bakalım hayırlısı. ee adet olursam hemen bir sonraki adet tarimi yazarım. o zaman da deiştirisin. ok. talım. grşrz.

bende ekledim cnm zemuszemus inşallah bu tablo bize uğurlu gelir
bu arada inş sen regl olmazsın hamiş haberi verirsin cnm ama olursanda yeni tarihini yeni umutlarla ekleriz

FARANNNN bugün doktora gidicektin cnm Rabbim hayırlı sonuçlarla dönmeyi nasip etsin inşallah sonuçların tertemiz çıkar grşz cnmm

bende ekledim cnm zemuszemus inşallah bu tablo bize uğurlu gelir
bu arada inş sen regl olmazsın hamiş haberi verirsin cnm ama olursanda yeni tarihini yeni umutlarla ekleriz

İnş. hepimiz birbirimizin güzel haberlerini almaya başlarız. Son zaamanlarda müjdeli haber yok gibi. Artık başlar müjdeler inş. Listede adını göremiyorum talım..

hazelcim sen neler yapıyuorsun.Adet belirtilerin var mı.Gerçi bazı durumlarda adet ve gebelik belirtileri benzer olabilirmiş.Kişiden kişie deişio tabii de. Bir arkadaşımında adetleri düzensizdi. Adet olucam derken bir bakmış doktor 6 hafta 3 günlük gebesin demiş. şimdi 6 aylık hamile . her şey yolunda diyor.ınş. bize de sürpriler doğar. denemek amaçlı ovulasyon,gebelik testi falan yaptın mı hiç canım. Ben beklemedeim. ben bi geçenlerde ovulasyon testi yapmıştım da o pek bir anlam ifade etmiodu. acaba dedim gebelik varsa belki iki çizgi de belirgin çıkar mı demiştim hatılıosan. ama erkendi daha . ondan sonra da yapmadım. bakalım eserse yaparım belki adet günüm gelmeden.

selam adet günüme 6 gün var ama göğüslerimin erken şişmesinden test yaptım ikinci cizgi ısıkta bakınca cıkyor kendim emin olamadım arkadaşıma gösterdim acaba hamilemiyim çok ta hastayım boyun fıtıgım azdı ağrıdan ölüyorum korkudan ilaç içemiyorum sözde korunuyorduk bilmiyorumkismile yardımcı olurmusunuz kan testi yaptırıcaktım önce doktorun muayne etmesi lazımmış korktum yaptıramadım

yaşasın artık bir tablomuz var :lepi: beni de ekleyin 5 haziran adet tarihim.

canım gebe olabilirsin. gebelik testi yaptın sanırım. gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması gebelik belirtisi olabilir.ovulasyon testinde negatitir ama. gebelik testinde iki çizgi belirgin olması gerekse de silik olması da gebeliğe işaret olabilio. adetine yakın ya da günü geçtikten sonra daha net olur.bazen hemen idrarda ya da testlerde çıkmayabilio varsa bile gebelik.Ayrıca testlerde pozitif bile çıksa kan tahlilinde görmeden kesin diyemeyiz. kesin sonuç kan testindedir. bence kan testi yaptır. gebelik varsa bu zaman kadar kanda belli olma süresi gelmiştir. çünkü en erken kan tahlilinde belli olur. bir an önce kan tahliliyle gebelik var mı baktır derim. haberlerini beklioruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…