Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

elixir korundunuza göre bebek düşünmüorsunuz. ilaçlarda etkili olabilio . yanıltabilio testlerde. en kısa zamanda kan tahlili yaptır derim. korunmanızın sebebi nedir. boyun fıtığından gibi sağlık soorunu mu yoksa sonra mı düşüorsunuz bebek.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin)

hazel-------- 30 Mayıs
yasekase--------1 Haziran
suyasem--------5 Haziran
murebdu---------10 Haziran
truf--------19 Haziran
ronya--------20 Haziran
nurberra------- 24 Haziran
faran-------- 29 Haziran
firstheaven-------- 29 Haziran

yaşasın artık bir tablomuz var :lepi: beni de ekleyin 5 haziran adet tarihim.

ekledim canımhayırlı olsun hepimiz için inş
kızlar buarada tabloyu sayfalara taşıyalım bide en son eklediğim tablomuz güncelolan diğerlerinde hata vardı bunu taşırsak güzel olur zemuszemus

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM

(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin)

ANNE OLMAK ıSTıYORUZZZZZZ

hazel-------- 30 Mayıs
suyasem--------5 Haziran
murebdu---------10 Haziran
truf--------19 Haziran
ronya--------20 Haziran
nurberra------- 24 Haziran
faran-------- 29 Haziran
firstheaven-------- 29 Haziran

Son düzenleme:
çok güzel olmuş eline sağlık artık güzel haberler alalım hayırlısı ile. Hazelden ses seda çıkmıyor inşallah o listede ilk sırayı alır boshayallersmile

kızlar merhaba gecmiş yazılarda belki okumuşsunuzdur.bu ay ovulasyon testin yine adetin 14.gunu pozitifti.bugun adetin 22.gunu merak edip tekrar yaptım yine aynı koyulukta çıktı.gecen ay bu kadar koyu değildi ama.yani ben herhalde ayda 2 kez yumurtluyorum.anlamadım bu testlerden bişey.nabzımda çok yuksek kalbim çıkacakmış gibi 92-85 atıyor.gecen ay ovulasyon testi 2 kez pozitif çıkınca hamile olabilirim diye dusunmustum ama maalesef değildim.bu ay da aynı şeyi yaşıyorum.bu testler çok yanıltıcı.

yasa kase ve hazal82 vermiş olduğunuz cevaplardan dolayı çok teşekkür ederim.Hazal ben 28 günde bir adet oluyorum.Ovulasyon testlerini yapmayada adetimin 9.gününden itibaren yapmaya başladım.Bugün 14.günümve bugün ilk defa testimde silik bir çizgi gördüm.SAnırım ikisinide koyu olması gerekiyormuş.BEn şimdi bugün mü çalışmaya başlayım yoksa 2 çizgide koyu olduğu zaman mı çalışmaya başlayayım.ıki çizgi çıkması demek yumurtladığımamı işret yoksa yumurtlayacağıma mı?NAzik cevaplarından dolayı tekrardan teşekkür ederim.

:

merhaba kızlar bu testler yumurtlamadan 24 saat öncesini haber veriyor ikise aynı koyulukta olunca pozitif oluyor o gunu ve sonraki gunu iyi degerlendiriyorsunuz pozitifi yakaladıktan sonra tekrar test yapmaya gerek yok diyorlar birde adetten sonra 2 gunde bir yani gunasırı ilişki olursa birsey kacırmamıs olursunuz inşallah en kısa zmanda meleklerinize kavusursunuz :Saruboceq

kittycat cevabın için teşekkür ederim.BEn en iyisi bu 2 günü iyi değerlendireyim.:))))

birsey degil canım :) silik cizgi gördügüne göre daha pozitifi yakalayamamıssın testleri yapmaya devamet bir kac gun icinde ikiside aynı koyulukta olur

bak bu belki daha acıklayıcı olur :)

http://i25.tinypic.com/icvlmq.jpg

Son düzenleme:
BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM

ANNE OLMAK ıSTıYORUZZZZZZ

hazel82--------- 30 Mayıs güzel haberlerini bekliyoruz canım
nurten34--------4 Haziran
suyasem--------5 Haziran
murebdu-------10 Haziran
truf----------------19 Haziran
ronya------------20 Haziran
nurberra-------24 Haziran
faran------------29 Haziran
firstheaven----29 Haziran

Son düzenleme:
Kittycat tekrardan teşekkür ederim.BEn yüklediğin ovulasyon testlerine baktım benim bugün yaptığımda çıkan o testteki 14.gün gibi.Ve çok şaşırdım ben yumurtlama günümü 14 sanıyordum.SAnıyorumki 15 ve 16 ya kadar uzanacak.VE ben 14 üne kadar çalışırdım 14 den sonra bırakırdım.NE kadarda yanılmışım.Asıl yumurtlama günlerimi boş geçmişim.

canım sılık ıkıncı cızgının cıkması yumurtlamanın yaklastıgına ısaret ama sen hergun yap.ozellıkle ıkı cızgı aynı koyulukta oldugu gunden sonra 24 saat ıcınde yumurtlıycaksın demek.eger esının spermlerde problem yoksa hergun calısın ama var dersen gun asırı calısın hadı hayırlısı

kızlar hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsunuz benimki one step marka.benim sürekli silik çıkıyor bu ne demek acaba az kaldımı demek

canım ben gecen ay ılk defa ovulasyon testı aldım babyfocus satrt idi ve eczaneden almıstım 5 tanesı 50 tl idi.sonra yetmez dıye dusundum gg den wondfo marka aldım tanesı 1 tl.15 tane aldım.memnunum.core marka da ıyıymıs.one stepi bılmıyorum ama bır sıkayet okumadım burda.sen yapmaya devam et bırde yapıskan akıntını takıp et yumurta beyazı kıvamında olanı.yakında koyulasır canım gun asırı calısmayı ıhmal etmeyın bu durumda.ınsallah guzel haberlerı alırız

ayyy nurtencım bende senı dusunuyrdum acaba ne oldu ne yaptı nurten hamılemı dıye.canım gecen ay senı yanılttı bu testler ama ınsallah bu ay yanıltmazlar.sen yıne cok umutlanmadan ıstersen yap ovulasyon testı zaten hamılelık varsa sılıklesmez mesela gecen ay sılıklesmıtı sonradan.eger hep boyle gıderse yumurtlamadan sonrakı 10. gunde bı gebelık testı yaparsın.inşallah bebısın senınledır bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…