- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.141
yaşasın artık bir tablomuz var :lepi: beni de ekleyin 5 haziran adet tarihim.
suyasem nurberra eklicektir seni eminim. En son listede benim karışıklı olmuştu 1 haziran olarak düzeltilmişti. Benim 1 senin 5 haziran. Hadi bakalım hayılısı...
yaşasın artık bir tablomuz var :lepi: beni de ekleyin 5 haziran adet tarihim.
yasa kase ve hazal82 vermiş olduğunuz cevaplardan dolayı çok teşekkür ederim.Hazal ben 28 günde bir adet oluyorum.Ovulasyon testlerini yapmayada adetimin 9.gününden itibaren yapmaya başladım.Bugün 14.günümve bugün ilk defa testimde silik bir çizgi gördüm.SAnırım ikisinide koyu olması gerekiyormuş.BEn şimdi bugün mü çalışmaya başlayım yoksa 2 çizgide koyu olduğu zaman mı çalışmaya başlayayım.İki çizgi çıkması demek yumurtladığımamı işret yoksa yumurtlayacağıma mı?NAzik cevaplarından dolayı tekrardan teşekkür ederim.
kızlar merhaba gecmiş yazılarda belki okumuşsunuzdur.bu ay ovulasyon testin yine adetin 14.gunu pozitifti.bugun adetin 22.gunu merak edip tekrar yaptım yine aynı koyulukta çıktı.gecen ay bu kadar koyu değildi ama.yani ben herhalde ayda 2 kez yumurtluyorum.anlamadım bu testlerden bişey.nabzımda çok yuksek kalbim çıkacakmış gibi 92-85 atıyor.gecen ay ovulasyon testi 2 kez pozitif çıkınca hamile olabilirim diye dusunmustum ama maalesef değildim.bu ay da aynı şeyi yaşıyorum.bu testler çok yanıltıcı.
kittycat cevabın için teşekkür ederim.BEn en iyisi bu 2 günü iyi değerlendireyim.:))))
Kittycat tekrardan teşekkür ederim.BEn yüklediğin ovulasyon testlerine baktım benim bugün yaptığımda çıkan o testteki 14.gün gibi.Ve çok şaşırdım ben yumurtlama günümü 14 sanıyordum.SAnıyorumki 15 ve 16 ya kadar uzanacak.VE ben 14 üne kadar çalışırdım 14 den sonra bırakırdım.NE kadarda yanılmışım.Asıl yumurtlama günlerimi boş geçmişim.
kızlar hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsunuz benimki one step marka.benim sürekli silik çıkıyor bu ne demek acaba az kaldımı demek
hazelcim sen neler yapıyuorsun.Adet belirtilerin var mı.Gerçi bazı durumlarda adet ve gebelik belirtileri benzer olabilirmiş.Kişiden kişie deişio tabii de. Bir arkadaşımında adetleri düzensizdi. Adet olucam derken bir bakmış doktor 6 hafta 3 günlük gebesin demiş. şimdi 6 aylık hamile . her şey yolunda diyor.İnş. bize de sürpriler doğar. denemek amaçlı ovulasyon,gebelik testi falan yaptın mı hiç canım. Ben beklemedeim. ben bi geçenlerde ovulasyon testi yapmıştım da o pek bir anlam ifade etmiodu. acaba dedim gebelik varsa belki iki çizgi de belirgin çıkar mı demiştim hatılıosan. ama erkendi daha . ondan sonra da yapmadım. bakalım eserse yaparım belki adet günüm gelmeden.[/Q
kızlar dun gece 12 de ankaraya gezı duzenledık.bu sabah ankaradaydık.tum gun gezdık.cok guzeldı.tabı fecı yorulduk.henuz geldık bu yorgunlukla baktım sayfaya.
canım benım hıc hamılelık belırtım yok.hatta ara ara kasıklarım sızlıyor adet olcakmısım gıbı.bugunluk gelen gıden yok zaten yarın benım gunum buyuk ıhtımalle gelır .hatta bugun gezerken bısı gelır gıbı oldu tamam geldı dedım.sapsarı az bır akıntı gelmıs camasırımda gordum.ılk defa boyle bı akıntım oldu.acaba ıltıhapmı var.bılemedım.sonra yıne otobusteyken bısı hıssettım geldımı dıye dusundum.eve gelınce baktım bu defada beyaz cok az bı akıntı.yarına gelir benım kırmızılardelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?