Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar ben bu ay hıc test yapmadım..yapmıycamda.zaten yarın gelır buyuk ıhtımal.gelmezsede 5 hazırana kadar beklerım.yapmam test cunku 4 hazıran yumurtlamadan sonrakı 14. gun olcak.ama ben 25 gunde adet oluyorum.o yuzden yarın bekletmeden gelır benımkıleralsanaalsanasmile

canım tabı sonucta saglık acısından ıyı olur bazı problemlerı erken teshıs etmek adına.zaten problem yoksa hıc takmasan bıle ıcın rahat olur.canım yalnız rahım fılmının hıcbır kotu yanı yok bırsey dısında..cektrdıgın o ay korunmasız ılıskıde bulunmamalısın cunku verılen ılac zararlı olabılırmıs cocuga .normalde bazı dr. lar 10 gun korunmasız ılıskıde bulunmayın,bazılarıda bu ay bulunmayın cocuk ısını es gecın dıyorlarmıs.sonrakı ay cocuk calısmalarına devam edebılırsınız dıyorlarmıs.bır ayı gozden cıkarıp oyle yaptr canım.benım zaten her ay yok.barı hazıranda yaptrp kurtulayım dedım.

canım sen nasıl korunuyordun pekı.eger korunduysan ve kendınden emınsen hamıle kalmazsın .ama bır gun korunmadık dersen o bırgunde bıe tutabılır.ovulasyon testımı gebelık testımı yaptın .eger gebelık testı yaptysan ıkı gun sonra tekrarla sabah ılk ıdrarla.eger sılıkte olsa ıkıncı cızgı varsa hamılesın demektr.ama daha cok erken test ıcın.cok sılık cıkması normal olabılır.su an ılac ıcme hamıle olma ıhtımalınıe karsı.canım hayr muayeneye gerek yok.sen durumu anlatrsın dr.a bı kan testı yaptırırsın olur bıter.ama muayene etcem dersede korkcak hıcbısı yok.hıc ama hıc acımıyor ve zararda vermıyor bu muayeneler.cok merak ettım bende.mutlaka yaz sonucu bıze

hazel 82 teşekkür ederim canım.Ya paylaşmak ne kadar güzelmiş.burada konuşup sorduğumuz çok özel şeylere burada cevap bulabilmek ne hoş.

cnm benim bende seni takip ediyorum buradan.eşinin problemi gebeliğe engel değil hiç üzülme.çalışmalara devam sperm sayısı da değişkendir.stres bile sayısını ve hareketliliğini düşürebiliyor.belki yaptırdıgınız esnada boyle bir durum olmuştur.rahim filminde normal çıkarsa ki o zaman gebe kalmaman için bir sebep kalmıyor.hemen ameliyat düşünmeyin bence.sperm testini 2-3 ay kontrol ettirin.tabi inşallah gerek kalmaz ve bu ay hamilesindir.bana gelince bu ay yine aynı şeyi yaşıyorum.neden koyu çıkıyor anlam veremedim ama bu sefer kopkoyu gorebildinmi resimleri?sen ne düşünüyorsun?ümitlenmiyorum gecen aydan diim yandı çunku.

farancım bızım okulda bı arkadasta polıkıstık var yıllardr capada ozele gıdıyor prof.a...ben arkadasa sormustum ne zaman gıdıyım dıye. 3. gun 5. gun falan dedı.yani tek gunlerı saymıstı bana.o yuzden problem olmaz dıye dusunuyorum.cunku o hep gıdıyor.iyi bılıyor bu test gunlerını artık

inşallah canım ama reglın duzenlıyse hormonlarda temız cıkacaktr ki sanıyorum duzenlı bılıyorsun hangı gun olacagını

herkese merhabalar.benim bugün ovulasyon testinde iki çizgide aynı koyulukta çıktı.Şimdi 24 saat içinde yumurtlayacağıma işaret söylediğinize göre.Yani bu 24 saat içinde çalışma yapmak gerekiyor.Yumurtlama işlemi bittikten sonra gebe olma şansı yok değil mi?YAni yumurtlamadan ilişkiye girmek gerekiyor?

canım yumurtladıktan sonra yumurta rahımde 12 ıle 24 saat arasında canlı kalıyormus.yanı sen bugun ve yarın calısıyorsun .bugunde cıft gordugune gore hemen calısmalara basla.bugun ve yarını ıyı degerlendırın.ama sana tavsıyem yarınkı calısmayı sabah saat 7 gıbı yapın.okuduguma gore spermler sabah 7 gıbı cok hareketlı oluyormus.sonrakı gunlerdede gun asırı devam edın bence.cunku adete yakın bıle hamıle kalanlar var

faran benmde bi kere 5.günümde yapılmıştı cnm yani oluyo çini rahat tut.inşallah herşey yolunda olur ama reglinde düzenli olduğuiçin ben bi sorun olacağını sanmıyorum cnm hadi güzel haberlerle dön inş

cnm hayırlı olsun o teste iki koyu çizgiyi görmek bile insanı çok mutlu ediyo yaa inş tuta meleğin gelir buay koyu çizgileri gördğün gün ve diğer iki gün çalışma olsun bence çünkü koyuluktan sonra en geç 48 saat içinde yumurtlayacağını gösteriyo cnm kaçırma günleri hberlerini bekliyıruz

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin)
ANNE OLMAK İSTİYORUZZZZZZ

hazel82--------- 30 Mayıs güzel haberlerini bekliyoruz canım
yasekase--------1 Haziran
nurten34--------4 Haziran
suyasem--------5 Haziran
murebdu-------10 Haziran
truf----------------19 Haziran
ronya------------20 Haziran
nurberra-------24 Haziran
faran------------29 Haziran
firstheaven----29 Haziran

inşallah cnm ya.sen ne durumdasın gelen giden varmı?

canım suan ıcın yok.ama ben bu ay oncekı aya gore ıkı gun gec yumurtladım.gecen ay 13. gunde yumurtlamıstım 25. gunde adet olmustum bu ay 15. gunde yumurtladım 27 . gunde adet olabılırım.zaten yılda bıkac defa da 27. gunde adet oluyorum.oyuzden ıkı gun sonrADA olabılır yanı.sımdılık hıc umıtlenmıyorum cunku hamılelık ıcın belırtım hıc ama hıc yok.

TEşekkürler:)O zaman ben bu gece birde sabah 7 de saatimi kurup:)))) çalışmalara başalyacağım.Ama eşimi de uyandırmak zor olacak.NEyse artık bulacam bir şeyler.İnşallah hayırlı olur.Hazelicim yorulmadan verdiğin cevaplar için çok teşekkürler.

hadi bakalım pozitifi yakalamıssın :lepi: inşallah 14 gun sonra gebelik testindede pozitifi yakalrsın canım :Saruboceq: yumurtlama olduktan sonra gebelik sansı yok diyorlar canım :1hug: sen bugunu ve yarını bos gecirme bence

onemlı degıl canım benım ınsallah ıse yarar.7 de kalkıp calısmak cok zor oluyor ama denemedıgım sey kalmıyor ıste.belkı daha etkılı olur.nurberra da dogru yazmıs . sen bugun gordun cıft cızgıyı .daha yumurtlama olmadı muhtemeln yarın catlar ama sonrakı gunde catlayabılır.oyuzden 3-4 gun ust uste hergun calısın sız .rabbım gonlunuze gore versın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…