- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.161
Ben pek stres yapmam kendimce.Ama bazı sitelerde gitmek gerektiği yazıo.Doktor bir şey söylemedi.Mutlaka gebe kalmaya karar verdiysen yaptırmalısın diyebilirdi. Bakalım adet olcak mıyım. 1-2 kere daha deneyelim olmassa bi gideyim bari..Dedin gibi bir şikayetim olmasa da daha 1 yıl için çok erken olsa da bi sorun varsa önceden belli olur.Y a da doktor her şey yolunda çalışmalara devam diyecek.Dedin gibi rahat olur o zamn ..Gidip rahme falan baktırsam da bi zararı olmaz.Rutin konrol bile sayılabilir sağlık açısından di mi?
selam adet günüme 6 gün var ama göğüslerimin erken şişmesinden test yaptım ikinci cizgi ısıkta bakınca cıkyor kendim emin olamadım arkadaşıma gösterdim acaba hamilemiyim çok ta hastayım boyun fıtıgım azdı ağrıdan ölüyorum korkudan ilaç içemiyorum sözde korunuyorduk bilmiyorumkismile yardımcı olurmusunuz kan testi yaptırıcaktım önce doktorun muayne etmesi lazımmış korktum yaptıramadım
ayyy nurtencım bende senı dusunuyrdum acaba ne oldu ne yaptı nurten hamılemı dıye.canım gecen ay senı yanılttı bu testler ama ınsallah bu ay yanıltmazlar.sen yıne cok umutlanmadan ıstersen yap ovulasyon testı zaten hamılelık varsa sılıklesmez mesela gecen ay sılıklesmıtı sonradan.eger hep boyle gıderse yumurtlamadan sonrakı 10. gunde bı gebelık testı yaparsın.inşallah bebısın senınledır bu ay
resimleride ekliyorum yorumlarınızı bekliyorum kızlarEki Görüntüle 45947
Eki Görüntüle 45948
Eki Görüntüle 45949
herkese merhabalar.benim bugün ovulasyon testinde iki çizgide aynı koyulukta çıktı.Şimdi 24 saat içinde yumurtlayacağıma işaret söylediğinize göre.Yani bu 24 saat içinde çalışma yapmak gerekiyor.Yumurtlama işlemi bittikten sonra gebe olma şansı yok değil mi?YAni yumurtlamadan ilişkiye girmek gerekiyor?
kızlar ben dün hormon testleri için doktora gittim. ama doktor test [tsh, lh, vs] yapmak için saatin geç olduğunu söyledi. bugün için 5 ayrı hastane gezdik ama pazar günü test yapmıyorlar. mecburen pazartesiye kaldı. ama adetimin 5. günü olacak. sizce geç mi?
hani reglin 3. günü olması gerek demiştiniz ya. doktor çok sorun olmayacağını söyledi ama içim rahat değil.
herkese merhabalar.benim bugün ovulasyon testinde iki çizgide aynı koyulukta çıktı.Şimdi 24 saat içinde yumurtlayacağıma işaret söylediğinize göre.Yani bu 24 saat içinde çalışma yapmak gerekiyor.Yumurtlama işlemi bittikten sonra gebe olma şansı yok değil mi?YAni yumurtlamadan ilişkiye girmek gerekiyor?
canım bayagı bellı ,ılkı ıle aynı gıbı hemen hemen.bu cızgı adet gunune kadar sılıklesmezse hamılesın dıyebılırız ama rabbım gebelık testınde cıft cızgıyı gormeyı nasıp etsın inşallah:)) :Saruboceq:
inşallah cnm ya.sen ne durumdasın gelen giden varmı?
canım yumurtladıktan sonra yumurta rahımde 12 ıle 24 saat arasında canlı kalıyormus.yanı sen bugun ve yarın calısıyorsun .bugunde cıft gordugune gore hemen calısmalara basla.bugun ve yarını ıyı degerlendırın.ama sana tavsıyem yarınkı calısmayı sabah saat 7 gıbı yapın.okuduguma gore spermler sabah 7 gıbı cok hareketlı oluyormus.sonrakı gunlerdede gun asırı devam edın bence.cunku adete yakın bıle hamıle kalanlar var
Kittycat tekrardan teşekkür ederim.BEn yüklediğin ovulasyon testlerine baktım benim bugün yaptığımda çıkan o testteki 14.gün gibi.Ve çok şaşırdım ben yumurtlama günümü 14 sanıyordum.SAnıyorumki 15 ve 16 ya kadar uzanacak.VE ben 14 üne kadar çalışırdım 14 den sonra bırakırdım.NE kadarda yanılmışım.Asıl yumurtlama günlerimi boş geçmişim.
TEşekkürler:)O zaman ben bu gece birde sabah 7 de saatimi kurup:)))) çalışmalara başalyacağım.Ama eşimi de uyandırmak zor olacak.NEyse artık bulacam bir şeyler.İnşallah hayırlı olur.Hazelicim yorulmadan verdiğin cevaplar için çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?