Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar benim de SAT 1 Haziran ama ben de 2-3 gün geç yumurtlamış olabilirim.Akıntıdan öle gibi geldi.Test yapmamıştım.Kritik günlerde çalıştık sadece!Gebe deilsem az biraz gecikebilir adetim.Adetlerim çok düzenli de olsa bazı aylar ufak tefek oynamalar olacaktır mutlaka!
Sanki adet belirtilerim var gibi ama bilemeyiz tabii yediklerim içtiklerim de etkiliyor olabilir karnımı falan.Göğüslerde de şişlik var.E yüzümde de sivilce çıktı bir tane!Adet belirtileri bunlar ama gebelik belirtileri de adet belirtileri de benzer olabilirmiş ya o yüzden kestiremiyorum.Test yapmıyorum şimdilik denemek amaçlı.Anlıcanız beklemedeim.

canım hayırlısı olsun inşş bence hiç belirti arama yani yok gibi gelir sana ama hamişsindir hiç belli olmaz yaşadıklarımız okadar çok etkiliyoki bu bebek fikri.güzel haberler beklyirum senden hadi hayırlısyla inşş.
bende buay yumurta takibi yaptırıcam inş bi sorun çıkmaz ve çatlar yumoşlar haftaya gidicem doktora inşş güzel olur her şey hepimiz içinn

Amin canım inşallah.Dedin doğru belirtilere takılmamak gerek.Var mıdır yok mudur die aşırı irdelenirse psikolojik olarak da yoruluruz.Oluruna bırakıp hayırlısını dilemek en iyisi.

çok teşekür ederim canım.BEnde bu 2 günü iyi değerlendirmek istiyorum.Sanırım 1 saat banyo yapmamak gerekiyormuş.Ama canım bir şey söyleyeym mi?İki sizi tanıma fırsatı bulmuşum.Çünkü ben yumurtlamamı 9ile 113.günler arası olduğunu sanıyordum ve o günlerden sonra bırakıyordum.Bu testle hep yanlış zamanlarda çalıştığımı anladım.Bugün 15. günüm ve iki çizgi büyük ihtimalle ben 16. gün yumurtluyorum.

........

cnm iiki böle bi arkadaşlık var birbirimize destek oluyoruz yaşadıklarımızı çok ii anlıyoruz çünkü hepimizin tek bi beklentisi var bebek.

aslında tatlım reglin bitiminden itibaren gün aşı çalışmak gerek diğer regle kadar ama malesef bende buzman kadar hiç yapamadım bu durumu:kedi: inşallah hayırlısıyla bebeklerimi z gelirde bizlerde bu güzel duyguyu yaşarız.evt cnm her ay yumurtlama günleri değişebilir bazen çok daha geç bile olabiliyo yumurtlama

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrr, 2-3 gündür giremedim, adet olunca psikolojim bozuldu bi atlatıyım yine dertleşeceğiz sizi bırakmıcam :))) öpüyorum hepinizi

kızlar gecen ay adetımın bıttıgı gunden basladık ve dıger adet gunune kadar gun asırı calıstık.hatta yumurtlama gunlerınde hergun calıstık ama olmadı.bu ay sadece 3 kez oldu.bırı yumurtlamadan 2 gun once sonra yumurtlama gunu.bırde ertesı gunde calısalım dedık okadar.bırdahada ugrasmadım valla.zaten olacagı varsa olur dedım

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrr, 2-3 gündür giremedim, adet olunca psikolojim bozuldu bi atlatıyım yine dertleşeceğiz sizi bırakmıcam :))) öpüyorum hepinizi

cnm hoşgeldin bende merak etmiştim seni girmedin die ama anlayabilyorum insan ilk günü çok zor geçiriyo bir ay boyunca umutla çalışıp beliyoruz bişiler yiyoruz uyguluyoruz ama işte nasip<olmayınca olmuyo yeni aya yeni ümitlerle başlıyoruz tatlım inş yazın ilk ayında haziran ayında biz yaza hamiş başlarız bunu tüm kalbimle hepimiz için diliyorum Rabbim kabul etsin duamızı hayırlısıyla inş tekrar gell cnm grşz

inşallah bebeğin sana süpriz yapar cnm bnm hiç beklemediğin bi anda geliveriri inş birbirimizi de dualarımızda unutmayalım Rabbim isteyen herkese içinde bizlere de nasip etsin anne olmayı

amin canım inşallah.hep dua edıyorum hepımıze.isteyen herkese.bu aksam arkadaslara gıttık ıkısı de 1 ay arayla dogurdu ve ıkısıde kazayla oldu.bana sende yap dıyorlar .dıyemıyorum ugrasıyoruz ama...... daha dusunmuyoruz dıyorum.bebek işi zor dıyorum.yapması kolayda bakması zor dıyorlar.ahhh dıyorum bız daha yapma asamasını gecemedık.:gitme:

canım burda hepımız aynı durumu yasıyoruz ve paylasıyoruz .bızı bırbırımızden baska kımse anlayamaz.ben kımseye anlatmadım.anneme bıle.hem uzulur hem sureklı sorar dıye.ınsanlar sordukca dahada uzulurum.oyuzden herkese daha dusunmuyoruz dıyorum.rabbım saglıklı versınde yıne beklıycez ne yapalım.elbet bırgun olcaktr.:Saruboceq:

alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…