- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.181
Kızlar benim de SAT 1 Haziran ama ben de 2-3 gün geç yumurtlamış olabilirim.Akıntıdan öle gibi geldi.Test yapmamıştım.Kritik günlerde çalıştık sadece!Gebe deilsem az biraz gecikebilir adetim.Adetlerim çok düzenli de olsa bazı aylar ufak tefek oynamalar olacaktır mutlaka!
Sanki adet belirtilerim var gibi ama bilemeyiz tabii yediklerim içtiklerim de etkiliyor olabilir karnımı falan.Göğüslerde de şişlik var.E yüzümde de sivilce çıktı bir tane!Adet belirtileri bunlar ama gebelik belirtileri de adet belirtileri de benzer olabilirmiş ya o yüzden kestiremiyorum.Test yapmıyorum şimdilik denemek amaçlı.Anlıcanız beklemedeim.
canım hayırlısı olsun inşş bence hiç belirti arama yani yok gibi gelir sana ama hamişsindir hiç belli olmaz yaşadıklarımız okadar çok etkiliyoki bu bebek fikri.güzel haberler beklyirum senden hadi hayırlısyla inşş.
bende buay yumurta takibi yaptırıcam inş bi sorun çıkmaz ve çatlar yumoşlar haftaya gidicem doktora inşş güzel olur her şey hepimiz içinn
nurberra nbr canım
iim cnm çok şükür sen nasılsın 2 güne kadar belli olur heralde urumun inşş güzel olur cnm yazarsın burdan tablommuzun ilk hamişi olursun inşş
cnm hayırlı olsun o teste iki koyu çizgiyi görmek bile insanı çok mutlu ediyo yaa inş tuta meleğin gelir buay koyu çizgileri gördğün gün ve diğer iki gün çalışma olsun bence çünkü koyuluktan sonra en geç 48 saat içinde yumurtlayacağını gösteriyo cnm kaçırma günleri hberlerini bekliyıruz
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin)
ANNE OLMAK İSTİYORUZZZZZZ
hazel82--------- 30 Mayıs güzel haberlerini bekliyoruz canım
yasekase--------1 Haziran
nurten34--------4 Haziran
suyasem--------5 Haziran
murebdu-------10 Haziran
truf----------------19 Haziran
ronya------------20 Haziran
nurberra-------24 Haziran
faran------------29 Haziran
firstheaven----29 Haziran
çok teşekür ederim canım.BEnde bu 2 günü iyi değerlendirmek istiyorum.Sanırım 1 saat banyo yapmamak gerekiyormuş.Ama canım bir şey söyleyeym mi?İki sizi tanıma fırsatı bulmuşum.Çünkü ben yumurtlamamı 9ile 113.günler arası olduğunu sanıyordum ve o günlerden sonra bırakıyordum.Bu testle hep yanlış zamanlarda çalıştığımı anladım.Bugün 15. günüm ve iki çizgi büyük ihtimalle ben 16. gün yumurtluyorum.
ah canım inşallah ama umudum yok
cnm iiki böle bi arkadaşlık var birbirimize destek oluyoruz yaşadıklarımızı çok ii anlıyoruz çünkü hepimizin tek bi beklentisi var bebek.
aslında tatlım reglin bitiminden itibaren gün aşı çalışmak gerek diğer regle kadar ama malesef bende buzman kadar hiç yapamadım bu durumu:kedi: inşallah hayırlısıyla bebeklerimi z gelirde bizlerde bu güzel duyguyu yaşarız.evt cnm her ay yumurtlama günleri değişebilir bazen çok daha geç bile olabiliyo yumurtlama[/
Evet canım aynen öyle ama ben bu gün aşırı meselesini yapamam çünkü eşimin çalıma şekli ve saatleri buna uygun değil.
cnm iiki böle bi arkadaşlık var birbirimize destek oluyoruz yaşadıklarımızı çok ii anlıyoruz çünkü hepimizin tek bi beklentisi var bebek.
aslında tatlım reglin bitiminden itibaren gün aşı çalışmak gerek diğer regle kadar ama malesef bende buzman kadar hiç yapamadım bu durumu:kedi: inşallah hayırlısıyla bebeklerimi z gelirde bizlerde bu güzel duyguyu yaşarız.evt cnm her ay yumurtlama günleri değişebilir bazen çok daha geç bile olabiliyo yumurtlama[/
Evet canım aynen öyle ama ben bu gün aşırı meselesini yapamam çünkü eşimin çalıma şekli ve saatleri buna uygun değil.
hayırlısı olsun cnm bi bakıyosun bazıları bir kere bile olsa tutuyo nasip işte inşş olur bizimde çünkü bu bekleyiş çok yorucu Rabbim yardım etsin hepimize
aslında tatlım reglin bitiminden itibaren gün aşı çalışmak gerek diğer regle kadar ama malesef bende buzman kadar hiç yapamadım bu durumu:kedi: inşallah hayırlısıyla bebeklerimi z gelirde bizlerde bu güzel duyguyu yaşarız.evt cnm her ay yumurtlama günleri değişebilir bazen çok daha geç bile olabiliyo yumurtlama
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrr, 2-3 gündür giremedim, adet olunca psikolojim bozuldu bi atlatıyım yine dertleşeceğiz sizi bırakmıcam :))) öpüyorum hepinizi
inşallah bebeğin sana süpriz yapar cnm bnm hiç beklemediğin bi anda geliveriri inş birbirimizi de dualarımızda unutmayalım Rabbim isteyen herkese içinde bizlere de nasip etsin anne olmayı
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrr, 2-3 gündür giremedim, adet olunca psikolojim bozuldu bi atlatıyım yine dertleşeceğiz sizi bırakmıcam :))) öpüyorum hepinizi
........
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin)
ANNE OLMAK İSTİYORUZZZZZZ
hazel82--------- 30 Mayıs güzel haberlerini bekliyoruz canım
yasekase--------1 Haziran
nurten34--------4 Haziran
suyasem--------5 Haziran
murebdu-------10 Haziran
truf----------------19 Haziran
ronya------------20 Haziran
nurberra-------24 Haziran
faran------------29 Haziran
firstheaven----29 Haziran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?