- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.201
kızlar merhabalar, nasılsınız?
ben bu sabah hormon testlerini verdim. doktor sivilcelerden yola çıkarak biraz endişeli konuştu. hormonlarla ilgili bir problem gebeliği engelleyebilir dedi. moralim çok bozuldu. şimdiye kadar sivilcelerle ilgili bir sürü cilt doktoruna gittim, hiç aklıma hormon problemi gelmedi. test sonuçları perşembe çıkacak. hayırlısı olsun inş. dua edin nolur
yok canım öyle önemli bir sorun yoktu adetlerimde. sadece korunmayı bıraktıktan sonra birkaç günlük sapmalar oluyordu. o kadar. doktorlar da çok alem maşallah. cumartesi bir doktora gittim, korunmayı 6 ay önce bıraktığımız için benimle ilgilenmeyi reddetti. ancak 1 yıl sonra durumumu değerlendirebilirmiş. halbuki ben bebek olmuyor, derdim ondan demedim ki. ben hormonsal bir problem var mı onu öğrenmek istemiştim. yani yapacağı bir testti. bugün başka bir hastaneye gittim, orda yaptırdım tahlilleri.
yarın da spermografi yaptırıcaz canım. doktor onu da gerekli görmedi, önce hormon sonuçlarına bakalım dedi. ama biz yaptırıcaz yine de. her şey ortaya çıksın da ne var ne yok bilinsin. doktorlara kalsa hiçbir şeye gerek yok. bazen insiyatif almak gerekiyor işte.
sen istanbulda mısın canım? hangi doktora gidiyorsun?
sağol canım, burda sizlerin sayesinde pekçok şey öğrendim. doktorların eline kalsa aylar geçecek daha sorun tespit edilemeyecek. bugün gittiğim 5. doktor. hepsi de özel hastanede. bu kadar ilgisizlik çok şaşırtıyor beni devlete mi gitsem acaba?
sağol canım, burda sizlerin sayesinde pekçok şey öğrendim. doktorların eline kalsa aylar geçecek daha sorun tespit edilemeyecek. bugün gittiğim 5. doktor. hepsi de özel hastanede. bu kadar ilgisizlik çok şaşırtıyor beni devlete mi gitsem acaba?
nurtencım sen hangı hastaneye gıdıyorsun acaba.o dr. hangı hastanede.ii dr. gercekten onemlı.banada dr. lar yapalım demedı hep ben ıstıyorum dedım.ama zorluk cıkarmadılar.olur dedıler.zaten onlar hastaneye para kazandrsın yapmam demezler kı:))))
sagol canım.senın tupler acıldımı laparoskopıden sonra.bende cektrcem fılm bakalım.ne cıkcakeyvahedigeldismile
canım bunu safa hastanesinde yaptırdım. iş yerime yakın diye. sadece bir saat izin alabilmiştim. ancak oraya gidebildim. cumartesi gittiğim hastane ilgi hastanesi idi. daha önce de nisa'ya falan gitmiştim.
şimdi çömeliyorsun ve parmağını içeri değdiriyorsun
adet gelecekse rahim ağzı aşağıda oluyor parmağın içerde engelle karşılaşır zor girer parmak
adet gelmeyecekse rahim ağzı yukarda olur parmağın içerde engelle karşılaşmaz rahat girer
nurten sen bunu denedınmı.ben denedım elıme degıyor ıcerde et gıbı bısı.ben adet olcam ozaman.dogrumu acaba bu.sız de denersenız yda bı hamıle arkadas denerse ogrenırız belkı dogrumu degılmı dıye
nisa hastanesinde muvret hanımı duymustum.iyi bir doktor diyorlar.
ates olcme topıgınde okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?