Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

cnm uzulme hormonlarla ilgili sıkıntılar ilaçlarla duzene sokuluyor.yani önemli değil.sadece biraz sabır.onuda maalasef biz yapamıyoruz.biran once olsun istiyoruz.hem sivilce tek başına hormonlarda problem var anlamına gelmez.neden doktorun korkutmuşki seni.merak etme bişey cıkmayacaktır.adetlerinde duzensizlik varmı?eger varsa o zaman belki.....

o sapmalar herkeste olabiliyor.bir problem yok.yani reddetmesi çok ilginç deteylı bir inceleme istemiyorsun ki alttarafı 3-4 tane hormon testi.ben bu kadın dogumcuların bazılarının işini duzgun yaptıklarına inanmıyorum.doktor hatasından dolayı ikiz bebeklerimi 5 aylıkken gec düşük sebebiyle kaybettim.doktorun rahim ağzını iyi kontrol etmediği için.ama şimdi iyi bir doktorum var cok şukur.doktorunuzu secerken gunun 24 saati ulaşabileceğiniz bir doktor olmalı.ben senin hormonlarında bir problem oldugunu dusunmuyorum.olsa bile ilaçlarla en kısa zamanda normale donuyor.Allahım dermansız dert vermesin.eşinin sperminde bir problem varmı?

evet cnm.dr.hüseyin mutlu.spermiyogramı 3 gun perhizle vermeniz gerektiğini soylemişlerdir ama ben hatırlatayım çunku doktorun pek ilgisiz geldi.:))) yani sonuçta bu sizin tercihiniz.ne yapılması gerekiyorsa istemesi gerekiyor.sonrasında gecen zaman problem varsa boşa gecen zaman oluyor maalesef.

ben hiç devlet hastanesine gitmedim.belkide daha iyidir.Allah yardımcın olsun en kısa zamanda mujdeli haberini paylaşırsın bizimle.Allahım tum isteyenlere bana sana tezzzzzz zamanda kucaklarımızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun.zamanı varsa da sabrını versin yuce rabbim.

canım sen hangı ozel hastaneye gıttın.ben sılıvrı kolana gıttım 2 saat ıcınde aldım ve cts idi.ya nasıl 3 gun sonra verıyorlarkı testı bır ozel hastanede.!!!

hormona kalsın iş canım yaa onun tedavısı kolay.sen sıkma canını.ama umarım hormonlardada bısı cıkmıycak

nurtencım sen hangı hastaneye gıdıyorsun acaba.o dr. hangı hastanede.ii dr. gercekten onemlı.banada dr. lar yapalım demedı hep ben ıstıyorum dedım.ama zorluk cıkarmadılar.olur dedıler.zaten onlar hastaneye para kazandrsın yapmam demezler kı:))))

benim 3 yıldır gitmediğim doktor kalmadı.dr.huseyin mutlu ozel muayenehanesine gittim.çok ilgili bir doktor.internetten arastırabilirsin.ozel gaziosmanpasa hastanesinin doktoru.istediğin zaman istediğin herseyi telefonda bile paylaşabiliyorsun.bana 6 ay gorusmuyoruz dedi laparoskopiden sonra.ben geleyim yumurtlama takibi yapalım dedim hayır gerek yok dedi.hersey normal dedi.bakalım beklemedeyiz.o kadar doktor gezdim ama huseyin beyden cok memnun kaldım onerebilirim.

şimdi çömeliyorsun ve parmağını içeri değdiriyorsun
adet gelecekse rahim ağzı aşağıda oluyor parmağın içerde engelle karşılaşır zor girer parmak
adet gelmeyecekse rahim ağzı yukarda olur parmağın içerde engelle karşılaşmaz rahat girer

nurten sen bunu denedınmı.ben denedım elıme degıyor ıcerde et gıbı bısı.ben adet olcam ozaman.dogrumu acaba bu.sız de denersenız yda bı hamıle arkadas denerse ogrenırız belkı dogrumu degılmı dıye

cnm ama ben de rahım kısalığı var.yani bende ne kadar doğru sonuc olur bu bilmiyorum dogrulugundan da emin değilim kimden duydun bunu:)))

nisa hastanesinde muvret hanımı duymustum.iyi bir doktor diyorlar.

ben onda doğum yaptım.memnun kaldığımı söyleyemem.Çok yoğun ve o yüzden sanırım pekte benim beklediğim gibi olmadı.doğumum da zor oldu. sancılarım 16.00 gibi başlamıştı. kaç saat bekledim.ebeler gelip bakıp durdular.nasıl olsa doğum sabahı bulur diye doktor hanım sabah geldi.bebek rahim yoluna girmemişti.o yüzden riski bir doğum geçirdim.sezeryanada alamadılar.Çünkü geç kalınmıştı.zorla,ebeler karnıma dirseklerini dayayarak doğurttular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…