Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

haklısın arkadaşım ama ne bileyim...ben normalde umursamıyordum da( zaten 4 ay olmadı diye karalar bağlanmaz.) çok yakın bir arkadaşım moralimi o kadar bozdu ki...o günden beri kafamı dağıtamıyorum...:1no2:

benim 8yıl oldu 2kere tüpbebek yaptırdım ilki tutup düştü ikincisi tutmadı şimdide boş durmuyorum elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum ya bide içimdeki his bebeğimin kendiliğinden geleceğini söylüyo ooben nelere maruz kaldım eşim hep yanımda yer aldı ama artık onunda benim tarafımda olmaktan sıkıldığını hissediyorum çok istiyo çünkü mafoldumben

ozaman yakın arkadaşın değilmiş canım üzme kendini ama bazen yakınımızdakiler bile bizi üzebiliyo

haklısın canım umudumuzu kaybedirsek tutuncak neyimiz kalır evet negatif düşünceleri atıcaz bence senin en kısa zamanda olucak güzel yüreğinin karşılığını alıcaksın canım opuyorumnanaktana.s.

ben de öyle düşünüyorum...insan dost bildiklerini böyle günlerde anlıyo...iyi ki burası var...yanımda konuşabileceğim kimse yok...eşim yamında bana destek oluyor sağolsun...benim gibi bebek isteyenlerle konuşuyorsun...kendileri hamile kalınca insana o kadar garip muamele yapıyorlar ki...ne bileyim anlamıyorum insanları...neyse bebişler inşallah yollarını fazla bekletmeden gelirler...

çok çok teşekkür edrim canım ilgilendigin için

ovulasyon testiyle hamile kalanlar:
1- ozg79
2- esrtml
3-christia-Louboutin
4- cancer
5- smhsmh
6- muhasebe22
7- busesarica

kızlar, benim adetim çarşamba bitiyor ben perşembeden itibaren kullanayım mı bu testi?benim siklusum 30 gündü iki aydır 27'ye indi, sanırım stresten.bi akıl verin...senağlama

herkese merhaba,

önce anlatayım kızlar, kısmetse ağustosta evliliğimin 4. senesi dolacak. 30 yaşına girmek üzereyim ve artık eşim ve ben bir bebiş istiyoruz. ilk defa bu ay deneyeceğiz. reglim bugün bitti. genelde 29-32 gün arasında değişiyor periyodum. clearblue digital ovulasyon testi aldım hani şu gülen surat çıkaranlardan. ama bu sadece 7 kullanımlıkmış yani yedek stick yokmuş bu durumda ben de şu digital olmayanlardan alayım dedim. onlarla deniyim silik de olsa çizgi gördüğüm anda digital olanla teyit edeyim diye düşündüm. gg da kaset tipi ovulasyon testi var. 10 tanesi 14 lira civarında. kullanan var mı kızlar? hemen almak istiyorum ki testler zamanında yetişsin.

bana biraz yardım lütfen :)

merhaba canım bizim kullandıklarımız cubuk seklinde olanlardan tanesi 1 lira senin söyledigin birde kargo ucretiyle 19 liraya geliyor
bak bu daha hesaplı oluyor kargoda dahilmiş 16 ADET LH OVÜLASYON + 4 GEBELİK TESTİ + KARGO toplam 19 lira :1hug:

bize göre en uygun olanıda
30 Adet Ovülasyon + 12 Gebelik Testi 29.50 kargo ücretiyle birlikte 35 liraya geliyor

kızlar, benim adetim çarşamba bitiyor ben perşembeden itibaren kullanayım mı bu testi?benim siklusum 30 gündü iki aydır 27'ye indi, sanırım stresten.bi akıl verin...senağlama

testin elinde coksa canım bence adet gununden sonra yapmaya basla :1hug:

merhaba arkadaşlarr.. ben de 5 senedir bebek hasreti çekenlerdenim. haziran ayında tüp bebek denedik ama biokimyasak gebelik oluştu. hemşirem ve doktorumm aldığım hormanlarında etkisi ile birkaç ay iyi yumurtlayacağımı söylemişti. bugün adetimin 10.günü. ovulasyon testini ilk defa kullandım.diğer çizgiye göre silik ama oldukça da belirgin ikinci çizgi çıktı. sanırım ikisi de koyu olmalı ama acaba bu yumurtlamaya az kaldmış demek mi yoksa genelde silik ikinci çizgi çıkıyo mu*

ikiside aynı koyulukta olacak canım testi yapmaya devamet yumurtlaman yakın olabilir inşallah bir daha aynı seyleri yasamazsın :Saruboceq:üzüldüm :çok üzgünüm:

ikiside aynı koyulukta olacak canım testi yapmaya devamet yumurtlaman yakın olabilir inşallah bir daha aynı seyleri yasamazsın :Saruboceq:üzüldüm :çok üzgünüm:

teşeküür ederim canım yani galiba hiç yumurtlama olmasa ya da çok küçücük olsa tek çizgi çıkıyo div mi? yaşasın o zaman ovulasyon gerçekleşecek bu ay.. düşük sonrası belirsiz oluyomuş ya enazından bu ayı kaçırmam. gerçi bizimki çok zor erkek infertilitesi ama kısmet belli mi olur :)

cnm sana önerim testleri atma, yanyana diz, en koyusu oldugu gün -genelde ilk cizgi gibi belirgin oluyor- ve diger günler yani silik cikanlarda filan, her gün olsa bile, calis. koyulasmaya basladigindan itibaren kacirma.

erkek infertiletesi ve bayanlarda iltihap icin pre seed kullanmani öneririm. spermlerin sayisi az da olsa yumurtaya kolayca ulasmasini sagliyor veya iltihaptan etkilenmesini önlüyor. yani sperm dostu.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar.html
burdan bakabilirsin.
hepimiz ayni amac icin ugrasiyoruz sonucta, birbirimize yardimci olalim.
insallah cok beklmezsin
sevgiler

not: türkiyedende siparis verebilirsin, önceden bir sorun vardi ama simdi cözüldü.

çok teşekkür ederim canımmm çok tatlısın :) bi araştırıyım fiyatı falan ne alırım tabii..bugün silik ama net bi siliklik yani diğerine göre soluk diyim..ama net yarın yine yaparım en iyisi kıyaslamak inşallah koyulaşır çizgilerim :) iyi haberler veririm inşallhhh:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…