- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
kızlar bu kadar karamsar olmayınlmaz: siz böyle dusunurseniz ben ne yapayım 39 yasındayım ama hala umudum var kaydirigubbakcemile3 negatif dusunmek yok bayan pozitif olun bakalım zemuszemus testinizd epozitif olsunkaydirigubbakcemile3
benim 8yıl oldu 2kere tüpbebek yaptırdım ilki tutup düştü ikincisi tutmadı şimdide boş durmuyorum elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum ya bide içimdeki his bebeğimin kendiliğinden geleceğini söylüyo ooben nelere maruz kaldım eşim hep yanımda yer aldı ama artık onunda benim tarafımda olmaktan sıkıldığını hissediyorum çok istiyo çünkü mafoldumben3 yıl olacak canım...bebek yapmaya karar vermeden önce bir jinekoloğa gittim...genel bir muayene etti. hamile kalmana bir engel yok dedi. ama ne bileyim...her ay daha da strese giriyorum. bi de milletin lafları çok canımı sıkıyo...en yakın arkadaşımla bile görüşmeyi kestim bu yüzden...sen ne kadarlık evlisin?
ozaman yakın arkadaşın değilmiş canım üzme kendini ama bazen yakınımızdakiler bile bizi üzebiliyohaklısın arkadaşım ama ne bileyim...ben normalde umursamıyordum da( zaten 4 ay olmadı diye karalar bağlanmaz.) çok yakın bir arkadaşım moralimi o kadar bozdu ki...o günden beri kafamı dağıtamıyorum...:1no2:
haklısın canım umudumuzu kaybedirsek tutuncak neyimiz kalır evet negatif düşünceleri atıcaz bence senin en kısa zamanda olucak güzel yüreğinin karşılığını alıcaksın canım opuyorumnanaktana.s.kızlar bu kadar karamsar olmayınlmaz: siz böyle dusunurseniz ben ne yapayım 39 yasındayım ama hala umudum var kaydirigubbakcemile3 negatif dusunmek yok bayan pozitif olun bakalım zemuszemus testinizd epozitif olsunkaydirigubbakcemile3
mümkünse hic sıvı almicaksın canım ama dayanamıyoruz tabiki ben cok fazlada susuz bırakmıyordum kendimi yani susadıgım zman birkac yudum içiyordum yemek yiyebilirsin sadece su fazla icmiceksin canım hergun aynı saatlerde yapmaya özen göster öglen degilde mesela 4-5 gibi yap hergun
evet canim nere gitsem sen varsin yaa. biri beni gözetliyor :1ninca:
herkese merhaba,
önce anlatayım kızlar, kısmetse ağustosta evliliğimin 4. senesi dolacak. 30 yaşına girmek üzereyim ve artık eşim ve ben bir bebiş istiyoruz. ilk defa bu ay deneyeceğiz. reglim bugün bitti. genelde 29-32 gün arasında değişiyor periyodum. clearblue digital ovulasyon testi aldım hani şu gülen surat çıkaranlardan. ama bu sadece 7 kullanımlıkmış yani yedek stick yokmuşbu durumda ben de şu digital olmayanlardan alayım dedim. onlarla deniyim silik de olsa çizgi gördüğüm anda digital olanla teyit edeyim diye düşündüm. gg da kaset tipi ovulasyon testi var. 10 tanesi 14 lira civarında. kullanan var mı kızlar? hemen almak istiyorum ki testler zamanında yetişsin.
bana biraz yardım lütfen :)
kızlar, benim adetim çarşamba bitiyor ben perşembeden itibaren kullanayım mı bu testi?benim siklusum 30 gündü iki aydır 27'ye indi, sanırım stresten.bi akıl verin...senağlama
merhaba arkadaşlarr.. ben de 5 senedir bebek hasreti çekenlerdenim. haziran ayında tüp bebek denedik ama biokimyasak gebelik oluştu. hemşirem ve doktorumm aldığım hormanlarında etkisi ile birkaç ay iyi yumurtlayacağımı söylemişti. bugün adetimin 10.günü. ovulasyon testini ilk defa kullandım.diğer çizgiye göre silik ama oldukça da belirgin ikinci çizgi çıktı. sanırım ikisi de koyu olmalı ama acaba bu yumurtlamaya az kaldmış demek mi yoksa genelde silik ikinci çizgi çıkıyo mu*
ikiside aynı koyulukta olacak canım testi yapmaya devamet yumurtlaman yakın olabilir inşallah bir daha aynı seyleri yasamazsın :Saruboceq:üzüldüm :çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlarr.. ben de 5 senedir bebek hasreti çekenlerdenim. haziran ayında tüp bebek denedik ama biokimyasak gebelik oluştu. hemşirem ve doktorumm aldığım hormanlarında etkisi ile birkaç ay iyi yumurtlayacağımı söylemişti. bugün adetimin 10.günü. ovulasyon testini ilk defa kullandım.diğer çizgiye göre silik ama oldukça da belirgin ikinci çizgi çıktı. sanırım ikisi de koyu olmalı ama acaba bu yumurtlamaya az kaldmış demek mi yoksa genelde silik ikinci çizgi çıkıyo mu*
teşeküür ederim canım yani galiba hiç yumurtlama olmasa ya da çok küçücük olsa tek çizgi çıkıyo div mi? yaşasın o zaman ovulasyon gerçekleşecek bu ay.. düşük sonrası belirsiz oluyomuş ya enazından bu ayı kaçırmam. gerçi bizimki çok zor erkek infertilitesi ama kısmet belli mi olur :)
cnm sana önerim testleri atma, yanyana diz, en koyusu oldugu gün -genelde ilk cizgi gibi belirgin oluyor- ve diger günler yani silik cikanlarda filan, her gün olsa bile, calis. koyulasmaya basladigindan itibaren kacirma.
erkek infertiletesi ve bayanlarda iltihap icin pre seed kullanmani öneririm. spermlerin sayisi az da olsa yumurtaya kolayca ulasmasini sagliyor veya iltihaptan etkilenmesini önlüyor. yani sperm dostu.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar.html
burdan bakabilirsin.
hepimiz ayni amac icin ugrasiyoruz sonucta, birbirimize yardimci olalim.
insallah cok beklmezsin
sevgiler
not: türkiyedende siparis verebilirsin, önceden bir sorun vardi ama simdi cözüldü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?