Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

sadecemeyra acaba sen preseedi ne kadar zamandır kullanıyorsun
biraz araştırma yaptım da kafama yattı benim nerden alabilirim acaba?

kızlar merhaba ben malatyada otuuyorum ama ovulasyon testini hiç bulamıyorum eczaneler mal gibi gözüme bakıyo malatyadan olup kullanan varsa eczane ismi versin

kızlar merhaba ben malatyada otuuyorum ama ovulasyon testini hiç bulamıyorum eczaneler mal gibi gözüme bakıyo malatyadan olup kullanan varsa eczane ismi versin

merhaba canım :1hug:eczanede fazla bulunmuyor canım birde cok pahalı interneten satın alıyoruz biz sende ordan al istersen :1hug:

kızlar testlerim biraz önce elime geçti ve ilk testimi yaptım 2çizgi çıktı bi daha silik agustosun 3de adet oldum dün bitti yıkandım 27günde bir adet olurum normalde 10cu günden itibaren yapmam gerekiyor diye biliyorum ben yarında yapayımmı 10cu günümü bekleyeyim acele cevap tecrübeli arkadaşlar

her eczanede bulunmuyo bide pahalı ben 5lisin 27tlye almıştım internetten aldığım 22ovulasyon 4gebelik testi 22tl yazıyodu kızlar ama25gibi bi rakam kesildi sizdedemi öyle oldu bizde kargo ücreti kesildi zannettik ama kargo ücretini kapıda
ödedikCADIARZU

elinde fazla varsa yap istersen bende ikigün yapmıştım çok silikti ben ikigün sonra başlıcam incirim bitince başlıcam tekrar

evet canım genel olarak fiyatlar seninde aldığın gibi ayrıca kargoyu kapıda ödüyorsun

benimki de bugün geldi.22 ovalüsyon+4 gebelik testi.22.9 diyordu internette 5 tl indirim vardı. kargoyu kapıda ödedim. kredi kartıma bakayım seni bilgilendiririm canım. umarım faydasını görürüz.

benden 17.90 almışlar canım. kredi kartıma baktım. bir mail at sor istersen.

ironik hayırlı olsun testlerin inşaallah yakalarsın çift çizgiyi ,canım şanslıymışsın indirime denk gelmişsin yinede eczaneden daha uygun ovulasyon testini şuan 1ay kullanmayı düşünüyorum sadece inşaallah bende tutturabilirim

kızlar bu 4saatlik fazla su tüketimini nasıl ayarlıyorsunuz yani nekadar su içebiliriz 1litre su çokmu olur 4saate beni bi aydınlatırsanız sevinirim bide hep aynı saattemi yapmak gerekiyor son sorum sabah 8de kalkıp ilk idrarımı yaptım saat12detesti yaptım hiç bişe yiyip içmedim ve çok hafif çıktı çizgi hergün böylemi yapsam yoksa birşeyler yiyebilirmiyim şimdiden ilgilenen arkadaşlara çok çok teşekkür edrim

inşallah canım 1 ay kullanma yeter...ya ben çok stres yapıyorum. bazen doktora gitsem mi diye düşünüyorum. marttan beri korunmuyorum. haziranda 1 ay ara verdik.(küçük bir operasyon geçirdim.)yaş 29 geç kalmaktan korkuyorum...:çok üzgünüm:

bende 29 yaşındayım o korkular bendede var ben bu ay deneyip olmazsaeşimle konuşup tekrar tüpbebek yaptırmak istiyorum nekadarlık evlisin canım

mümkünse hic sıvı almicaksın canım ama dayanamıyoruz tabiki ben cok fazlada susuz bırakmıyordum kendimi yani susadıgım zman birkac yudum içiyordum yemek yiyebilirsin sadece su fazla icmiceksin canım hergun aynı saatlerde yapmaya özen göster öglen degilde mesela 4-5 gibi yap hergun

3 yıl olacak canım...bebek yapmaya karar vermeden önce bir jinekoloğa gittim...genel bir muayene etti. hamile kalmana bir engel yok dedi. ama ne bileyim...her ay daha da strese giriyorum. bi de milletin lafları çok canımı sıkıyo...en yakın arkadaşımla bile görüşmeyi kestim bu yüzden...sen ne kadarlık evlisin?

bende 29 yaşındayım o korkular bendede var ben bu ay deneyip olmazsaeşimle konuşup tekrar tüpbebek yaptırmak istiyorum nekadarlık evlisin canım

kızlar bu kadar karamsar olmayın lmaz: siz böyle dusunurseniz ben ne yapayım 39 yasındayım ama hala umudum var kaydirigubbakcemile3 negatif dusunmek yok bayan pozitif olun bakalım zemuszemus testinizd epozitif olsunkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…