- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.221
ben onda doğum yaptım.memnun kaldığımı söyleyemem.Çok yoğun ve o yüzden sanırım pekte benim beklediğim gibi olmadı.doğumum da zor oldu. sancılarım 16.00 gibi başlamıştı. kaç saat bekledim.ebeler gelip bakıp durdular.nasıl olsa doğum sabahı bulur diye doktor hanım sabah geldi.bebek rahim yoluna girmemişti.o yüzden riski bir doğum geçirdim.sezeryanada alamadılar.Çünkü geç kalınmıştı.zorla,ebeler karnıma dirseklerini dayayarak doğurttular.
nurten baktınmı.ben parmagımı ıcerı degdrdıgımde once krsılasmıyorum ama parmagımın hemen hemen tamamı gırdıgınde et gıbı bısıye degıyor o mu rahım agzıymıs.ayy neler duyuyor neler ogrenıyoruz.baska topıkte adetınden 7 gun once kan testı yaptrp 35.5 cıkan bır arkadas var.yanı hamıleymıs ama deger dusuk dıye gununu beklıyor.ona sordum.bende et gıbı bısı geldı ama sen takılma oyle seylere falan dedı de merak ettımyaa
gecmiş olsun cnm sağlıkla sıhhatle kucağına aldıysan boşver yasadıgın sıkıntıyı.ben sadece duydum gitmedim tanımıyorumda kendisini.nisa hastanesinin sigortadan farkı yok zaten cok kalabalık.
bugun ovulsyon testı yaptınmı
sağol canım.Çok şükür Allah'a.zahmette rahmet vardır şüphesiz.Şimdi yine aynı sıkıntıyı
yaşama razıyım.Allah beterinden sakınsın:)
firstheavencım dun bısı gelmedı ama dedıgım gıbı 27. gundede olabılırım yada bu ay stresten gec gelebılır ama hamıle degılım buna emınım.barı bır an once gelsede fılm cektrsem
o ıkıncı sılık bendede vardı gecen ay bu ay hıcbısı yapmıyorum.fobı olustu bende tek cızgı gormektense beklerım daha ıyı.cunku tek gorup adet olmayınca hem uzuluyor sonrda daha adet olmadım acaba hamılemıyım dıyorum.test yapmayınca adetı beklıyorsun barı.hıc belırtım yok senın varmı blrtın
o ıkıncı sılık bendede vardı gecen ay bu ay hıcbısı yapmıyorum.fobı olustu bende tek cızgı gormektense beklerım daha ıyı.cunku tek gorup adet olmayınca hem uzuluyor sonrda daha adet olmadım acaba hamılemıyım dıyorum.test yapmayınca adetı beklıyorsun barı.hıc belırtım yok senın varmı blrtın
geçen ay benimde 2. çizgi silikti ve adetim 9 gün gecikmeli geldi çok kötü bir durumkendini hamile zannedip adet olmak yada hamile olmayıpda adetin gecikmesi ben o sebeple bu ay pek umutsuz çalışmalarda bulunuyorum
ben her ay bılıyordum kendımı zaten degılım dıyordum degıldımde yıne belırtım yok.yıne degılım dıyorum.ve yıne hamıle degılım.bunu bılmek bıle cok sınır bozucu ama elden bısı gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?