Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

gecmiş olsun cnm sağlıkla sıhhatle kucağına aldıysan boşver yasadıgın sıkıntıyı.ben sadece duydum gitmedim tanımıyorumda kendisini.nisa hastanesinin sigortadan farkı yok zaten cok kalabalık.

nurten baktınmı.ben parmagımı ıcerı degdrdıgımde once krsılasmıyorum ama parmagımın hemen hemen tamamı gırdıgınde et gıbı bısıye degıyor o mu rahım agzıymıs.ayy neler duyuyor neler ogrenıyoruz.baska topıkte adetınden 7 gun once kan testı yaptrp 35.5 cıkan bır arkadas var.yanı hamıleymıs ama deger dusuk dıye gununu beklıyor.ona sordum.bende et gıbı bısı geldı ama sen takılma oyle seylere falan dedı de merak ettımyaa

baktım et falan değmedi baktım değmesimi gerekiyor anlamadım evet rahim olması gerekiyor ama biz onu bu sekilde anlayamayızki mm lik olculer bunlar.

degmemesı gerekıyormus canım.senın parmagına hıcbısı gelmedımı gercekten ama vajınanın gırısındemı yoksa ılerıde mı nasıl baktın.hamıle olabılırsın bısı degmedıyse ıcerıde

gecmiş olsun cnm sağlıkla sıhhatle kucağına aldıysan boşver yasadıgın sıkıntıyı.ben sadece duydum gitmedim tanımıyorumda kendisini.nisa hastanesinin sigortadan farkı yok zaten cok kalabalık.

sağol canım.Çok şükür Allah'a.zahmette rahmet vardır şüphesiz.Şimdi yine aynı sıkıntıyı
yaşama razıyım.Allah beterinden sakınsın:)

firstheavencım dun bısı gelmedı ama dedıgım gıbı 27. gundede olabılırım yada bu ay stresten gec gelebılır ama hamıle degılım buna emınım.barı bır an once gelsede fılm cektrsem

o ıkıncı sılık bendede vardı gecen ay bu ay hıcbısı yapmıyorum.fobı olustu bende tek cızgı gormektense beklerım daha ıyı.cunku tek gorup adet olmayınca hem uzuluyor sonrda daha adet olmadım acaba hamılemıyım dıyorum.test yapmayınca adetı beklıyorsun barı.hıc belırtım yok senın varmı blrtın

firstheavencım dun bısı gelmedı ama dedıgım gıbı 27. gundede olabılırım yada bu ay stresten gec gelebılır ama hamıle degılım buna emınım.barı bır an once gelsede fılm cektrsem

bu kadar emin olma.Allahın mucizesi sonuçta.nasip ederse hiçbir engel tanımaz korunarak hamile kalan birsuru insan var.inşallah hamilesin diyelim.

bugun kasıklarımda ağrı var.şişlik gibi.batıyor gibi hafiften hafiften ama her ay adet belirtilerim farklı oluyor.ben kestiremiyorum.diyorumya bu ay kesin diyorum.ve adet oluyorum sonu husran oluyor.ağlıyorum ağlıyorum acılıyorum:)) sonra tekrar bir umit cunku yeni bir ay olmuş oluyor.gunler cok cabuk geciyor.bu gunleri bebeksiz gecirdiğime uzuluyorum bazen,Allahım uygun zamanı biliyo.ben de bu ay test yapmayı dusunmuyorum ben de hamileyim gibi hissetmiyorum ama.

geçen ay benimde 2. çizgi silikti ve adetim 9 gün gecikmeli geldi çok kötü bir durum kendini hamile zannedip adet olmak yada hamile olmayıpda adetin gecikmesi ben o sebeple bu ay pek umutsuz çalışmalarda bulunuyorum

geçen ay benimde 2. çizgi silikti ve adetim 9 gün gecikmeli geldi çok kötü bir durum kendini hamile zannedip adet olmak yada hamile olmayıpda adetin gecikmesi ben o sebeple bu ay pek umutsuz çalışmalarda bulunuyorum

benim koyu çizgiydi ama gecen ay husranla sonuclandı maalasef.ovulasyon testleri yanıltıcı bence.

ben her ay bılıyordum kendımı zaten degılım dıyordum degıldımde yıne belırtım yok.yıne degılım dıyorum.ve yıne hamıle degılım.bunu bılmek bıle cok sınır bozucu ama elden bısı gelmez

ben her ay bılıyordum kendımı zaten degılım dıyordum degıldımde yıne belırtım yok.yıne degılım dıyorum.ve yıne hamıle degılım.bunu bılmek bıle cok sınır bozucu ama elden bısı gelmez

nurtencım ama sonradan sılıklestı yaa.belkı sen her ay ıkıkere yumurtluyorsun bu ıkıncıye gordugun cıft cızgılı gunlerı degerlendırıyormusun.bence o zamanda calıs .sansın artar.

ama ben her ay hamileyim diyorum ama değilim çıkıyor.biraz olumlu dusunsen.bizler bu hamilelik işini imkansız gibi goruyoruz o yuzden de boyle karamsarlıga dusuyoruz bence.en basta bu karamsarlığı atsak üstümüzden bebeklerimiz gelecek eminim ama b en yapamıyorum yapan varmı acaba....soylemesi çok kolay oluyorda uygulaması biraz zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…