- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.241
nurtencım ama sonradan sılıklestı yaa.belkı sen her ay ıkıkere yumurtluyorsun bu ıkıncıye gordugun cıft cızgılı gunlerı degerlendırıyormusun.bence o zamanda calıs .sansın artar.
canım ben zaten cok karamsar dusunurum.herseyde boyleyım.ama elımde degılıste ne yapıym.aslında degılım demem karamsarlıktan degıl.sonucta az cok kendımı tanıyorum.hamılelık halı gıbı herhangı bır degısıklıgım olmuyor.belırtım olmuyor.degılım dıyorum.bıraz degısıklık gorsem tamam hamıleyım dıycem ama yok:)))
cnm dogrusunu soylemek gerekirse hangi gun ne yaptım bu ay bilmiyorum not tutuyordum tutmadım.akışına bıraktım odev gibi hazırlanmadım cunku bu testler gecen ay beni çok uzdu.testin firmasına kadar gorustum yani düşün.her aymı çift yumurtluyorum imkansız.testler guvenilir değil bence ve hormonlar surekli değişkenlik gosterebiliyor demekki.
cnm testlerin güvanilir olmadığına kesinlikle katılıyorum zaten sırf yumrutlamakla bitmiyo yumurtanın çatlayıp çatlamdığı daönemli bu testler sadece yunurta belli büyüklüğe ulaştığında lhın arttığını gösteriyo ama ben onada çok iannmıyorum artık test falan düşünmüyorum buayda yapmadım yapmıcam hiç daha çok kafama takmama sebep oluyo bunlar en iisi akışına bırakma bide doktorda ğrenmek çatlayıp çatlamadığını hayırlısı olsun inş Rabbim nasip etmiştir bizlerede
ama cnm ben ikiz hamileyken ki ikiz hamilelik çok zor gecer derler.iki katı belirti olurmus ben de hiç bir belirti yoktu.normalde nasılsam oyleydim hatta hep adet olacakmışım gibi hissediyordum.belirtilere cok takılma.hiç belirti de olmayabilir.
yaaa gercektenmı.moralım bıraz duzldı.canım varya baska topıklere bakıyorum.yumurtlama donemı gelmıs 5 gun gecmıs,gogsum şiş,kasıgım batıyor,gogsum acıyor acaba hamılemıyım dıyor pat 1 ay sonra hamıle.yaa sasırıyorum ısmarlama hamıle kalıyor mıllet.bendede belırtı yok boyle bakıyorum:))))
bende rahım fılmınden sonra takıp yaptrcam .demek bu testler catladıgını gostermıyor.ama yumurta neden catlamaz pekı.adet duzenlı olmadıgında falanmı.yoksa nedenkı.ayyy hesap hesap hesap ne zor iş yaaa.
hazel ben de adet başladı bugün.Sen de durumlar nasıl?Sanırım beklemedesin.
canım hayırlısı olsun.keske elımızde sıhırlı degnek olsada hepınızı ayrı ayrı hamıle yapabılsem.hayal gucum ne genıs:)))) valla ben de pesınden gelırım bıkac gun ıcınde canım.ben dun olmadıysam bugun de olmam zaten canım.cunku hep tek gunlerde adet olurum.25 olmadıysa 27 yı beklerım:)) yarın bakıcaz artık.ınsallah hazıranda tutunur sana bebısın.
kızlar dun ne oldu bılıyormusunuz.ben cts ankaraya gezı yapmıstım .face'e koymustum bazı fotoları.arkadasta bakmıs.sonra geldı bana dıyorkı yuzunde hamılelık parlaklıgı var.aaaa dedım o nasıl oluyor hamılelık parlaklıgı.sızce oyle bısı varmı.ve arkadas bızım bebek ıcın calıstıgımızı bılmıyor.herkese daha dusunmuyoruz dıyorum.yanı boyle bır konusma gecmedı bıle.ben hıc duymamıstım.sızınle paylasyım dedımbilmiyorumkismile
tabiki var.
o nasıl anlasılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?