Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

inşallah canım ama ben hazıranda fılm cektrcem yaa.o ayı bos gecıcem mecburen.o yuzden tarıh vermem heralde .temmuz ıcın verırım artık.o zamanda esım amelıyat olurmus olme esegım olme olayına doner benımkı.belkı agustosta amelıyat olur.bır ay daha denerız.ama degerlerı kotu cıkarsa olur heralde hemen

hazelcim ben şu rahim olyına takıldım ya senin eline nasıl bişey geliyo benim elime kocaman bir akıntı geldi.korktum şimdi ya.bişeymi yaptım acaba.

nurten sen de bos gecmısmıydın rahım fılmı cektırınce.bazı dr. lar bısı olmaz dıyormus ama ya bebıs o ay tutarda bısı olursa .oyuzden korunurum dıye dusunuyorum

rahim filminden sonra boş gecirmene gerk yok.hatta calışmala son hız devam.çunku ufak tefek tıkanıklık varsa acılabilyo filmde.filmden hemen sonra gebe kalan çok var.

hazelcim ben şu rahim olyına takıldım ya senin eline nasıl bişey geliyo benim elime kocaman bir akıntı geldi.korktum şimdi ya.bişeymi yaptım acaba.

canım çömelip parmagımı ıcerı getırıyorum.sonuna kadar sokmaya yakın boyle bırseye degıyor parmagım yumusak et gıbı bısı.akıntı parmagı sokunca gelıyor bendede.ama nasıl kocaman.yapıskanmı.rengı nasıl.benı seffaf geldı .

rahim filminden sonra boş gecirmene gerk yok.hatta calışmala son hız devam.çunku ufak tefek tıkanıklık varsa acılabilyo filmde.filmden hemen sonra gebe kalan çok var.

ama canım radyasyon mu ne zararlı ışın gıbı bısıler okudum bu da bebekte dogumsal anomalıye yol acabılıyormus.oyuzden bazı dr. lar 10 gun bazıları 1 ay korunun dıyorlarmıs.zaten 10 gun bıle olsa ben yumurtlamayı kacırırım.o hemen hamıle kalanlar sonrakı aya kalmıyormu

nurtencım bır problem yok degılmı.rahıme hemen ulasılmaz heralde degılmı.o elımıze gelen rahım agzıymıs zaten.rahım daha icerıde.bebıs varsada bısı olmaz .korkma.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin)
ANNE OLMAK İSTİYORUZZZZZZ

hazel82--------- 30 Mayıs güzel haberlerini bekliyoruz canım
nurten34--------4 Haziran
suyasem--------5 Haziran
murebdu-------10 Haziran
truf----------------19 Haziran
ronya------------20 Haziran
nurberra-------24 Haziran
yasekase---------26 Haziran
faran------------29 Haziran
firstheaven----29 Haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…