Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ahhh kızlar ben hamıle kalırsam herkes kalır heralde :))) bakalım daha gelen yok.ama hamıle degılsemde gelsın.gecıkmesın yaa.bı korkuyla wc ye gıdıyorum. ama gelcekmıs gıbı gelıyor bana

mrb kızlar ben geldim güzel bi tatil geçirdim kafam rahatladı,farancım üzülme aylar çabuk geçio bu ay inş bebeklerimize kavuşuruz,kızlar benim de bu ay hem 16 hem 18. günlerde çift çizgi çıktı yani16.çift 17.silik 18.gün koyu çift çizgi çıktı 16.gündeki birazdaha açıktı digerine göre.bugün 19.günüm 13,15.17 . günler çalıştık bugünde çalışma olcak hayırlısı bakalım,beklenmeyen adetim 10 haziran beni de ekleyin listeye ama yumurtlamam bu ay gecikti adetim de gecikirmi ki??

canım valla gecıkebılır.kendımden ornek vermek ıstıyorum.ben gecen ay 12. gunde gordum cıft cızgıyı.13 gunde catladı.ve 25. gunde adet oldum.normal gunum 25 gun zaten.bu ay 14. gun gordum cıft cızgıyı 15. gun catladı dıye dusunuyrum.ama bu ay 25. gun adet olmadım.bugun 27. gunum hala beklıyorum.inşallahta olmam ama bakalım ben 2 gun gec olması dolayısıyla bugun beklıyorum adetımı.ama ben erken adet oluyorum oyuzden 2 gun oynayabılır.senın ovulasyonla adet arasında en az 14 gun varsa atmayada bılır

yok 14 gün, bugün 19. gündeyim adetim ise 10 hazirandı yani adetime 10 gün var.adetin geciktiyse gebeik testi yapabililrsin bence inş hamişsindir

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin)
ANNE OLMAK İSTİYORUZZZZZZ

hazel82--------- 30 Mayıs güzel haberlerini bekliyoruz canım
nurten34--------4 Haziran
suyasem--------5 Haziran
murebdu-------10 Haziran
ramiznur---------10 Haziran
truf----------------19 Haziran
ronya------------20 Haziran
nurberra-------24 Haziran
yasekase---------26 Haziran
faran------------29 Haziran
firstheaven----29 Haziran

faran hoşgeldin cnm sonuçlarını aldınmı yaa nie oadar geç veriyolar normlade hemen alınabiliyoo yada bi gün sonra neyse güzel çıksında geçte olsa ii olsun yeterkii ama reglinde düzenli olduğunda ii çıkıcak hiç merak etme benm retglim arada düzensiz olduğu halde test sonuçları iidi allaha şükür sonuçları alınca yazarsın cnm karşılaştırırz bende sölerim bnm sonuçlarımı sana

iyiyim canım yeni bitti adetim o yüzden bi gevşeklik hissediyorum,stres sıkıntı yine başlıcak aman yumurtlamaydı aman çatlamaydı haydeee hayırlısı
senden naber kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım yeni bitti adetim o yüzden bi gevşeklik hissediyorum,stres sıkıntı yine başlıcak aman yumurtlamaydı aman çatlamaydı haydeee hayırlısı
senden naber kaydirigubbakcemile3

iidir cnm nolsun işte bende ateş ölçüyorum bugün düştü ateşim 11.günüm daha erken ama ne biliim yarına bariz bi artış olursa yumurtlaama olmuş olaiblir çalışma günlerindeyim yanii:kedi: hayırlısı olsun inşş evt stresi oluyo cnm yaa cumaya randevu aldım doktorada bi takibe gidicem buay bakalım nolcakk

bence yumurtluyosun 11. günde adet olmazsın çalışın bari şekerim

cnm biliyorum 11.gün adet olmamkaydirigubbakcemile3ama yumurtlama içinde erken gibi geldi bana çünkü regl döngüm uzun bnm hani daha geç die düşüyorum yumurtlamayı tabii bellide olmaz o yüzden çalışmak gerek zaten cumaya bakıcam yumurta ne alemde doktorda.inşş yaza hamiş başlarız cnm

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin)
ANNE OLMAK İSTİYORUZZZZZZ

hazel82--------- 30 Mayıs güzel haberlerini bekliyoruz canım
nurten34--------4 Haziran
suyasem--------5 Haziran
murebdu-------10 Haziran
ramiznur---------10 Haziran
truf----------------19 Haziran
ronya------------20 Haziran
nurberra-------24 Haziran
yasekase---------26 Haziran
faran------------29 Haziran
firstheaven----29 Haziran

Selam kızlarrr nasılsınız bakalım, ben bildiğiniz gibi beklemedeyim. Etrafımdan sürekli hamile haberleri alıyorum bugünlerde, resmen üreme sezonu açıldı :)) Ama artık kendime de şaşırıyorum eskiden çok üzülürdüm. Şimdi herhalde zaman aşımına uğradı duygularım etkilenmiyorum artık. Mesela 4 günüm kaldı adetime ama eskiden aklımdan hiç çıkaramazdım, işime bile düşünmekten konsantre olamazdım, kan testleri, ovulasyon, gebelik testleri ne aklıma gelirse yapardım bu bekleme sürecinde, bu ay daha rahatım. ınşalah da böyle devam eder kafamı bu fikre bağlayıp günlerimin tadını çıkaramamaktan çok yıprandım artık, hayat böyle de güzel hiç ummadığım bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım yıllardır çocuk sahibi olamıyordu, tam vaz geçtiği anda kendiliğinden geldi bebeği bu işler biraz da Allah'a kalmış onu anladım. Çok isyan ettiğim zamanlar oldu, yapmamam gerektiğini bile bile elimde değildi. Sonuç ne yaparsak yapalım yine de değişmiyor. Allah hepimizin gönlüne göre versin, hepinizin duaları kabul olsun...

amin canım rabbim isteyen herkese anne ve baba olma duygusunu yaşatsın
aminn:Saruboceq:

yok 14 gün, bugün 19. gündeyim adetim ise 10 hazirandı yani adetime 10 gün var.adetin geciktiyse gebeik testi yapabililrsin bence inş hamişsindir

canım korkuyorum o tek cızgıyı gormekten.daha cok moralım bozuluyor.adet nıye olmadım dıye halada umutlanıyorum.bırde hıc belırtım yok.olsa hemen yapardım da yk.oyuzden katmerlı moral bozuklugu yasamak ıstemyorum.bugun olmazsa persembeyı beklıycem artık.o gunde olmazsam bılemıyorum.ama hep dua edıyorum rabbım bana bı ısaret gonder hamıle degılsem bugun olayım dıyorum inşallah degılsem bugun regl olurum..

kızlar benım kırmızılar gelıyor galıba.peceteyle sıldıgımde sarımsı -kahverengımsı renkte az akıntı vardı.gelmeye baslıycak heralde((( zaten bılıyordum ben kendımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…