- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.301
yok canım nsıl olsa adet olcam dıye test yaptım o da negatıf.gordum yıne tek cızgıyıalsanaalsanasmile
ya kızlar benım test acayıplestı.ılk 10-15 dakıkada o c ve t nın oldugu yer ıdrarala pembelestı .C cızgısı cıktı.sonra sımdı baktım T nın altında cok ama cok sılık bı cızgı daha var gıbı bellı belırsız testın yuzeyıyle alakalı goz yanılsaması da olabılır ıkıncı sılık cızgıde olabılır.wc ye gıdıp peceteyle sılıyorum sılıyorum bısı yok sımdı.bugun ve yarında adet olmazsam ıkı gun sonra tekrarlarım testı sabah ıdrarıyla yaparım bakalım ne cıkcak.sımdı ınsallah benım kırmızılar gelmez.amabelkı testtendr.bılmıyorum
canım ama hafıf pembe akıntı gelmeye basladı.ya canım ben ne yaptım tek cızgıyı gorunce kac gundur belkı hmıleyımdır dıye reddettıgım esımle bırlıkte oldum.sımdı sarı ama cok acık sarı akıntı gelmeye basladı acaba sperm olabılırmı yoksa yoksa adetmı olcam kafam cok karıstı canım.bebıs varsa zarar vermıs olabılırmıyızeyvahedigeldismile
yasecım gebelık testını kac saat su ıcmeden ve bsı yemeden yapmak lazım .sabaha bellı olcak.artıkofff sıkıldım yaa.hamıle degılım heralde adetım gelcek galıba.canım cok sıkkın.
Birde hazelcim ben kürtaj oldum karnımda ölmüş.O kadar çok mutluydumki hayaller kuruyordum.Şu zaman izin alırım yok bu zaman şunu yaparım.Böle şeyler hep başkalrının başına geliyor insan kendisine hiç yakıştıramıyor.Sonra doktor kalbi durmmuş deyince hastane başıma yıkıldı sandım.Türk sinemasında olurya her yer döner aynen öle oldum.şimdi iyiyim atlattım tam olmasada ama hayallerim yarım kaldı.Şimdi tekrarda çok istiyorum ama hayırlısını ve sağlıklısını istiyorum.sabır etmek zor ama başarmak lazım.Bu yüzden sonuç ne olursa olsun üzülme ve umutla beklemeye devem et.Hepimiz öle yapacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?