Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ben bu konuda cok karamsarım canım.ben goremıycem heralde.senı takıp edıcem demıstım.

aslında testı az once yaptım yarım saat falan oldu.sabahkı ıdrarla mı yapmalıydık.ben su falanda ıctım.farketmez degılmı

ya kızlar benım test acayıplestı.ılk 10-15 dakıkada o c ve t nın oldugu yer ıdrarala pembelestı .C cızgısı cıktı.sonra sımdı baktım T nın altında cok ama cok sılık bı cızgı daha var gıbı bellı belırsız testın yuzeyıyle alakalı goz yanılsaması da olabılır ıkıncı sılık cızgıde olabılır.wc ye gıdıp peceteyle sılıyorum sılıyorum bısı yok sımdı.bugun ve yarında adet olmazsam ıkı gun sonra tekrarlarım testı sabah ıdrarıyla yaparım bakalım ne cıkcak.sımdı ınsallah benım kırmızılar gelmez.amabelkı testtendr.bılmıyorum

Ben de bir önceki denemede yapmıştım.Silik falan göz yanılması bile olsa bişi görememiştim gebelik testinde.Bakarsın tutmuştur.Bebeğin vardır belki içinde.Gebelikle ilgili akıntılardan olmasın seninki.İnşallah öyledir.Eşinin problemi kesin gebe kalamazsınlı bir şey deil anladm kadarıyla.Belki şans size gülmüştür.Kimbilir?Umarım gebesindir.Deilsen de üzme kendini.Zamanını Allah bilir.Elbet bir gün olacaktır.Benimde bir arkadaşın yaklaşık 3 yıllık çabalarında artık ümdimiz tükendi dediği anlarda gebe oldunu öğrenmiştik 5 haftalıkken.Şimdi 4 aylık sağlıklı bir bebeği var.Sen de ümidini kesme olur mu?

ay maşallah canım yuzde 30 etkıler yuzde 70 sansınız var dedı.zaten degerler dusuk degıldı.sınırın ustundeydı canım.hareket toplam yuzde 50 olmalıymıs yuzde 40 cıkmıstı ama yuzde 5 hareketle hamıle kalanlarda var.bunada sukur dedım hep.spermı olduguna bıle sevındım.nelerı var canımda.varıkosel amelıyat olursa duzelıyormus.amelıyat olmazsa zaman alırmıs cocuk ısı.canım bılmıyorum fototsunu cekmeye calstım ama fotoda bellı olmuyor.bıraz daha belıyım bellı olursa kyarım .fotoda cıkmıyor.canım aslında ben bugun dun nurtenle denedıgımız yonteme bakmıstım.yanı hanı armagını vajınaya sokuyorsun bısı degerse et gıbı hamıle degılmıssın,elın boslukta gezınırse adet olmıycaksın demekmıs.onu denerken elıme seffaf akıntı bulastı bırde parca parca beyaz bısıler vardı.ben onu peceteye sıldım o beyaz sey sarımsı kahvemsı bısıydı.ama elımde beyaz grunuyordu.anlamadım.heralde adet olcam dedım.yaaa kafam ck karıstı.

ama canım sımdı test yaparsın pembe olur ekranı sonra C kopkoyu olur yaa.ve ekran beyazlasır degılmı.benım ekran pembe kaldı.acaba o pembe mı ız bıraktı ay anlamadım.bakıyım adet olmazsam sabah ıdrarıyla yaparım ya yarın yada obur gun.esıme bıle soylemedım bısı yoksa bosuna umutlanmasın dıye.gıdıp gıdıp bakıyorum.rabbım hayırlısını versın canım .hepımıze

ya tekrar baktım ne bıcım test bu yaaa habıre degısıyor.galıba ekrandakı pembelıktı o.offf ne garıp bı test.adet olmazsam sabaha bı daha yaparım.hıc boyle test gormemıstım.ekran yanı ekran dedıgım C ve T nın cızgılerının cıktıgı bolum tamamı pembe olurmu.sonra o pembelık yavas yavas cekılmeye kenarlardan beyzlasmaya basldı ama ben testı yapalı bır bucuk saat oldu

ayy kızlar o pembelık cekıldıkce ıkıncı cızgı sılıkte olsa cıktı ama ıkı saat gecti.gecerlı olurmu.sabah bırdaha yapıcam bakalım ne cıkıcak heyecanlandım sızden baska kımse bılmıyor.sımdı ben hamıle olabılırmıyımeyvahedigeldismile

hazelcim içime doğuyor hamilesin.ıdrarda belli olmaya başlamış bence.Yoksa testte pembelik falan çıkmazdı.Hemen yarın yaptırabilirsen kan idrar hepsini yaptır.Hem kan değerlerini öğrenmiş olursun hem de idrar temiz mi die bakarsın!Bak diorum.Gebesin ve bebeğini sağsalim kucağına alacaksın.

Güzel haberini alınca en az senin kadar sevinicem.Emin ol.Allah bir şey istedin mi her şeyini o olsun die seferber edermiş.Ben de burdan çok istiorum gebe kalmanı.Biz de isteyelim güzel şeler.Takdir Allah ın.

canım ama hafıf pembe akıntı gelmeye basladı.ya canım ben ne yaptım tek cızgıyı gorunce kac gundur belkı hmıleyımdır dıye reddettıgım esımle bırlıkte oldum.sımdı sarı ama cok acık sarı akıntı gelmeye basladı acaba sperm olabılırmı yoksa yoksa adetmı olcam kafam cok karıstı canım.bebıs varsa zarar vermıs olabılırmıyızeyvahedigeldismile

Hamileysen bir şeye zarar gelmemiştir.Emin ol.İlişkiden falan zarar gelmiyor.Bazıları düşürmek için bile uğraşıyor da bi şi olmuyor!Ellemekle ilişkiyle hemen bi şi olmaz.Gebeysen de yerini anca bulmuştur!Hemen kötü şeler getirme aklına.Deilsen zate geceye kadar kesin adetin gelir..

yasecım gebelık testını kac saat su ıcmeden ve bsı yemeden yapmak lazım .sabaha bellı olcak.artıkofff sıkıldım yaa.hamıle degılım heralde adetım gelcek galıba.canım cok sıkkın.

hazelcim bende geçen ay öle olmuştu.Işığa tutunca çok hafif bir pembelik oluyordu.Ama o testin zemininden de olabilir olmayabilirde.ınnşallah hamilesindir canım.Bugün gününmüydü yoksa geçti mi?

yasecım gebelık testını kac saat su ıcmeden ve bsı yemeden yapmak lazım .sabaha bellı olcak.artıkofff sıkıldım yaa.hamıle degılım heralde adetım gelcek galıba.canım cok sıkkın.

Canım gebelik testini sabah idrarıyla yap.Hemen ilk idrardan deilde biraz aktıktan sonra orta idardan al.Sonlarından da alma.3 saat önceden sıvı alma.Zate sabah idrarıyla olcandan gece su içtiysek bile sabaha zaman geçiyor uyuyarak!

Ovulasyon testinde de öğlen ikindi en geç akşamüstü diorlar.Hemen sabah idrarıyla yapmayın diyorlar.Onda da orta idrardan alınıor ve yine 3-4 saat önce sıvı alımını kısıtlayın denior.Her gün yapanlar da aynı saatler de yapmaya özen göstermeleri daha i i oluor.Aynı günde bir kaç saat arayla 8 saat arayla falan yapılabilir tabii!

Birde hazelcim ben kürtaj oldum karnımda ölmüş.O kadar çok mutluydumki hayaller kuruyordum.Şu zaman izin alırım yok bu zaman şunu yaparım.Böle şeyler hep başkalrının başına geliyor insan kendisine hiç yakıştıramıyor.Sonra doktor kalbi durmmuş deyince hastane başıma yıkıldı sandım.Türk sinemasında olurya her yer döner aynen öle oldum.şimdi iyiyim atlattım tam olmasada ama hayallerim yarım kaldı.Şimdi tekrarda çok istiyorum ama hayırlısını ve sağlıklısını istiyorum.sabır etmek zor ama başarmak lazım.Bu yüzden sonuç ne olursa olsun üzülme ve umutla beklemeye devem et.Hepimiz öle yapacağız.

Canım yaa kaç yaşındasın?Ne kadarlıkken bebek oldu bu olay?Bundan sonrsı senin için i i olur umarım.Başka çocuk yok di mi?Kürtajdan hemen sonra deneemelere başladınız mı?Kaçıncı deneme.Genel durumunuz nasıl bu konuda canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…