- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.321
28 yaşındayım.Bebek 2 aylığı geçmişti.Başka çocuk yok canım.Kürtajdan hemen sonra denemelere başlamadık 3 ay bekledik.sonrada yeniden çalışmalara başladık.4ay oldu.YAni kürtajdan beri 7 ay geçti.3 ayı bekleme 4 ayıda deneme.Genel durumum iyi.Bir sıkıntım yok.İnşallah bebeşim olursa daha iyi olacağım.
Her şein i i olmasına sevindim.İnşallah hemen hamile kalırız.İlkinde hemen kalmış mıydın.Ben ilk denemelerdeim.İlk 5 denemede olmadı dielim.Geç sayılmaz di mi?1 yıl diolar çünkü.6. da 8. de kalan tanıdıklarım var.Sabırlı olmak gerek di mi?
BEn evlendiğim ay hamile kalmıştım.Şans işte.Ama çoğu kişi ilk 6 aydan sonra hamile kalıyor.Bence sen daha çok başındasın.Ben kendimide çok başında sayıyorum.Ya bu işin peşini bırakmamak lazım.Adet olduktan sonra hemen toparlanıp yeniden umutla diğer ayı beklemek lazım.Eninde sonunda olacak.Özellikle yaz aylarında hamilelik daha çok artıyor.Birde canım diyorlarki bu yıl çok az doğum olmuş.Bazı zamanlar mesela 10 yılda bir böle bereketsiz bir dönem olurmuş.tabi sabretmek lazım.Beraberce sabretmek ve beklemek lazım.
bugun gun arasında su falan ıctım yemek yedım oyuzden cıkmıs olabılırmı sabah yapcam da nasıl durcam bılemıyorum sabaha kadar.ya hem sılık ıkıncı cızgı hem pembe akıntı.ne bu bılen varmı
duysall sen hamilemisin,denemelerde misin canım?Kaçıncı olcak bu?
canım ben de bu başlık sayesinde ilk denememde ovulasyon testi ile hamile kaldım. şimdi 9 haftalık hamileyim..gg dan ovulasyon testi almıştım canım.siz de durumlar nasıl?
Ne güzel.gg den hangisini tavsiye edrsin?Ben de alım diorum.Şimdi adetim devam ediyor.Test yapmadan kaç kere denediniz.Bu ay test yapmayı düşünüorum ben de .Benim gebelik için 3. denmem olacak.ilkinde test yapmıştım. 2. de yapmadım.gün aşırı çalıştık.3. denemede ovu. test yapmak istiorum. link verebilirmisin test adı falan. girdimde nerden bulcam o sayfayı gg den..
canım sen google dan yaz gitti gidyor vondfo marka ovulasyon testi 18+2 yazınca çıkar muhakkak..test yapmadan denemedim hiç adetten 5 gün sonra gün aşırı çalışmaya başladık adetten sonraki 9. gün test pozitifti o günden sonra iki gün üst üste çalıştık sonra çalışmadık hiç adetten iki gün önce de hamilelik testi yaptım silik çıktı. hemen spariş et canım 2-3 günde geliyor hemen vondfo markası yine bulamazsan ben netteyim yardımcı olurum canım.
bende gg dan aldım ovulasyon testini.VE iki almışım bu ay yumurtlama tarihimin 16.gün olacağı aklıma bile gelmezdi.İnşallah işe yaramıştır.
canm yanlış hatırlamıosam kargo dahil 25 falan ödemiştim.
duysall çok teşekkür edrim.Yardımcı oldun.Ben de ertelemedim aldım hemen.ı i oldu.
rica ederim canım çalışma yaptıktan sonra yataktan kalkma hemen ayaklarını dik belinin altına yastık koy bekle canım sabaha kadar kalkma..çok çok kolay gelsin canım yine burdan haberleşiriz canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?