Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bi de çay falan içmenin sakıncası çok olur mu döllenmeden önce ve ilk günlerde.ya da gebe olduğumuzu bilmeden yapabilioruz ya bunları ondan dedim..

kızlar bırde ovulasyon testı yapıyım dedım 3 saat ıdrar tuttum.ama ıdrarım cok acık sarıydı su gıbı.orda tek cızgı cıktı.ama kızlar gebelıkte sılık cızgı ovulasyonda tek cızgı bu nasıl sey yaa.galıba bende bısı yok.adette olmadım daha.ne yapsam akıl verın bana

yasekase canım sen ovulasyon testi mi aldın?ben preseed almıştım onla beraber 10 tane gebelik testi 10 tanede ovulasyon testi gelmişti.BEnimde bitti bende tekraradn isteyeceğim.

canımbence foliki çok kullanma.3 ay kullandıysan bir ay ara ver bence.Birde miktarı konusunda doktora danışarak içsen daha iyi olur.

pembe gıbı ama cok acık renktı.ya gebelık testının yanlıs pozıtıf verme gıbı bır durumu varmı.ovulasyonda negatıf cıktı sasırdım

canım ısıga tutmadanda gorulebılıyordu ama bayagı sılıktı esımede gosterdım o da gordu yanı.ama ısıgı yakmadanda bakınca bellı oluyordu.boyle ovulasyon testlerının cok sılık olanları gıbıydı

benimde öle pembe renk olmuştu ama ben 5 dakika içinde normal adetimi olmaya başlamıştım.ınşallah vardır canım ama olmazsada moral mozmaya gerek yok.

cnm neler olmus ben yokken...inşallah hamilesindir.yureğim sıkıştı neolur gelmesin kırmızılar.silikde olsa çizgi çıkmışsa bence ümit var.ovulasyon testine takılma.inanmıyorum ov.testlerine.

ama canım cok ılgınc yaaa gebelıkte sılık ıkıncı cızgı,ovulasyonda tek cızgı.ıste onu ısıga tutunca hayalet gıbı gorulebılıyor.sabah bellıolur zaten.

guzel83 benımde heralde senınkı gıbı bısı oldu.gebelık yokta neden oyle bellı oluyr sılıkte olsa.ne markaydı senın gebelık testın.benım certain dıye bır marka 3 tl

güzel83 doktor 3 ay kullan ara ver dedi de ben öyle hastanede sormaya gitmiştim.muayeneye falan gitmemiştim.gerçi doktora bu durmu söledimde gebe olduğunu öğrendinde de içceksin dedi. ara vermenin bi sakıncası yok demek ki.
3 ayı doldurayım bi daha sorayım olmadı. febe olma ihtimalim olabilir diim doktora.
bi de kan da 2 günde falan çıkar mı şüpheli günden sonra yoksa daha mı geç
tecrübesi olanlar. ya da duyanlar var mı
çok soru sordum kızlar ya kusura bakmayın.bu ay ii değerlendirmek istiyorum ne bilim özellikle bu ay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…