- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.361
nasıl iyiye işaret.bu da mı bir belirti ben de hiç beklemiyorum cok ümitsizim.
yasekase canım sen ovulasyon testi mi aldın?ben preseed almıştım onla beraber 10 tane gebelik testi 10 tanede ovulasyon testi gelmişti.BEnimde bitti bende tekraradn isteyeceğim.
yasecım adet gununden 1 hafta oncesınden bellı olur kanda denıyor.ama suphelı gun olarak yumurtlamayı soylemıyorsundr dimi.yanı adetten 2 gun once cıkar gebelık kanda
kızlar bence ovulasyon tesitini ebaydan alın ben preseed ve 40 ovulasyon testi+10 gebelik testini 56 tl ye aldım kargo parası içinde.daha uyguna geliyor
selam kıslar adetime 3 gün kaldı 6gün önce test yaptım cıkmadı ama göğüslerim cok fena şiş bir daha testi adetimden 10 gün geçerse yapıcam salak testler sinir oldum acaba erken diyemi öle cıktı ben gecen hamileliğimdede göğüsümden anlamıstım aynen şişip sızlamıstı ama teste cıkmıstı düşürdüm onu ama şimdi adetimin geçmesini beklicemm
canım 6 gun once ıdrar cıkmazkı.adet gununde cıkar .oyuzden sen adet gununde yap.yada ılıskıden 10 gun sonra ıdrarda cıkar dıyrlar.hayrlısı canım
canım bu pressed nasıl bir şeydi. doktora falan gitmeden kendimiz alıp kullanabilir miyiz.
sen netten mi aldın. ebay derken. int. adresi mi. onu da mı alsam acaba..
canım atesımı sabah 7 den sonra olcuyorum 36.6-36.7 cıkıyordu ovulasyondan sonra.ovulasyon gunumde 36.1 di ve ertesı gun 36.7 oldu oyle devam ettı.ama gun ıcınde olcunce 36.8-36.9 -37 bıle cıkabılıyordu.ama gun ıcınde degıl her sabah aynı saatte olcmek gerekıyormus.senın kac cıkıyor.ne zaman olcuyorsun.nurtencım umıdımız sensın sımdılık bak belırtılerınde var benım yoktu bılıyorum kendımı.ma bu test benı allak bullak ettı.neden cızgı cıktı ıste adet oldum
canım preseed erkeğin spermini besleyen güçlendiren ve hızlandıran bir vajinal jel kadının yumurtlama gününde gelen akıntıya benzer birşey yani spermlerinin yumurtaya daha kolay ulaşmasını ve daha uzun yaşamasını sağlıyor.hiçbir zararı yok kullanabilirsin burda kullanan arkadaşlar var yorumları oku istersen özzellikle sperm problemi olanlar tercih ediyor.
ebay bizim gg gibi yabancı bir site oraya üye oluyorsun ve ürünü sipariş ediyorsun benim elime 6 günde geldi.yanında gelen ovulasyon testleride kaliteli yani yanlış sonuç vermiyor.ben bizim gg de L ile başlayan bir marka ovulasyon testi sipariş vermiştim ve hep pozitif sonuç veriyordu bozuktu 30 küsür lirada para vermiştim.yani ben memnun kaldım bir dene istersen preseed 9 kullanımlık yumurtlama gününde kullanmak mantıklı olanı tabi her ay 3 kere falan kullansan yeterli ollur ve 3 ay kadar gidiyor.
hazel adet oldun demek.bugün olman i i oldu o zaman yarın olmaktansa!ben de dün olmuştum.bu ay ve diğer aylara bakıcaz artık.
ben ümitliydim çok ama olsun.zamanı değilmiş daha. biraz daha sabır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?