- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.381
kızlar ben sımdı adetımın 7. gununde falan fılm cektrcem sonra dr. ılıskı derse ben sıze yenı tarıhımı soylerım.demzse beklıycem bu ay.ama tahmınen tarıhım 25 yda 27 hazıran :))))
ama ben senı takıp edıcem demıstım o pembeler koyulasmaya basladı.keske hıc test yapmasaydım.sınır test bozukmus ozaman.ama hep yanlıs negatf olur yanlıs pozıtıf olmaz derlerdı.kızlar hala hamıle olma ama dusuk yapma ıhtımalım varmı.gercı gunumde oldum ama cok gecıkmedı.ayyy aslında sımdı halıme daha cok sukrettım.kurtaj olmak yada dıs gebelık gecırmek geldı aklıma onlar daha kotuydu.rabbım hayırlısını versın.kızlar ben bu gebelık testlerınde tek cızgıden korkuyordum ya ondan mı belırdı sılık cızgı:roflol:
bak benden korkmana gerek yok der gıbı.yaa neden cıktı hala dusunuyorum.dusuk falan degıldır dımı benım yasadıgım.oyle olmasında
nurtencım benımde adet sancılarım gecen pazar basladı hafıf hafıftı normalde hıc bılmem belırtım olsun kasıklarımda.belkıde dıkkat etmez kendımı dınlemezdım.9 gun once baslamıs yanı dusun.sımdı ben hangı gun gıdeyım fılme.pazar acıkmı acaba radyotom.ogun 6. gunum olcak.yoksa pzt yada salımı gıtsem[/QU
adetin biter bitmez gidebilirsin pzt.de gidebilirsin.ama eşinle bir temasın olmasınki riske girmesin ben 2 tane rahim filmi cektirdim ilki medicalparc bahcelieverdeydi.2.si amerikan hastanesindeydi.doktorların hiçbiri eşinle korunmalı ilişki yasayacaksin demedi.aksine iyi değerlendirilmesi gerektiğini biliyorum.radyasyon sadece o an alıyo vucudun.
ronya saol açıklamaların için spermler nasıdır bilmioruz tabii daha doktora falan hiç gitmedik.3. deneme olcak bu ay. ne bilim her şey normallse de erkete de kadın da kullanılabilir yani. kullanımı kolay mı. anlarım di mi kullanma talimatına bakarak. ya da uygulamada başka bir şey var mıdır. sen ce. nasıl bir şey oldunu bile bilmiorum.çok yabancıım.yan etkisi yoktu di mi.döllenmede bebğe falan kimyasal bir etkisi ya da olumsuz bir etkisi olur mu gelişmesinde.doktorlar kullanın dior mu.gerek yoksa kullanmayın mı diolar ne bilim işte kafam karışık alsam mı ki
hazelcim zanntmiyorum adet ve yumurtlama tarihleri oynayabiliyor.3-4 gün oynaması bile normal.hatta daha da fazla stresten,havadan,sudan her şeyden etkilenior vücut sonuçta.düşükse bilemeyiz. ama deildir. hepimizde senin dedin risk var o zaman çalıştıysak.doktorun bir şey görürse kan da falan eğer öle bişi olduysa kanda temizlenmeden çıkar. test bozuk olabilir koyulaşıosa bi de.
bence biz normal adetimizi olduk hem de beklediğimiz günlerde sayılır.
başka bir şey yoktur merak etme.hem adet günündeydin hatta 1-2 gün geçti bile sayılır. ikinci çizgi çok silik deil de daha da belirgin oldu. ya da çift kırmızı çıkardı.
ben bu ay çok istiorum sen de konrolden sonra haziran ya da temmuz hemen gebe olursun inşalah..
nurtencım benımde adet sancılarım gecen pazar basladı hafıf hafıftı normalde hıc bılmem belırtım olsun kasıklarımda.belkıde dıkkat etmez kendımı dınlemezdım.9 gun once baslamıs yanı dusun.sımdı ben hangı gun gıdeyım fılme.pazar acıkmı acaba radyotom.ogun 6. gunum olcak.yoksa pzt yada salımı gıtsem[/QU
adetin biter bitmez gidebilirsin pzt.de gidebilirsin.ama eşinle bir temasın olmasınki riske girmesin ben 2 tane rahim filmi cektirdim ilki medicalparc bahcelieverdeydi.2.si amerikan hastanesindeydi.doktorların hiçbiri eşinle korunmalı ilişki yasayacaksin demedi.aksine iyi değerlendirilmesi gerektiğini biliyorum.radyasyon sadece o an alıyo vucudun.
ayyy ınsallah canım yaa ben bu ay calısamam dıyordum barı bı ay daha olur amelıyattan once.fıyatları ne kadardı canım.radyotomda 320 imiş.acıtmıyormus.senın cektrdıgın yerlerden memnun kaldınmı pekı
ayyy ınsallah canım yaa ben bu ay calısamam dıyordum barı bı ay daha olur amelıyattan once.fıyatları ne kadardı canım.radyotomda 320 imiş.acıtmıyormus.senın cektrdıgın yerlerden memnun kaldınmı pekı
evet her ikisinde de cok memnun kaldım.americanda 500e cektirdim.bu yıl.2 yıl oncede medicalparcta 300e cektirmiştim.hiç can yanmıyor merak etme.sadece adet ağrısı gibi bir ağrı o kaddar.
o zaman radyotom daha uygunmus.neyse ben oraya gıdıyım barı.orayı burdan okudum.gıden hıc acı yok dıyor.hayrlısı artık.ınsallah hersey normal cıkar.sız o ay korunmadan bırlıkte oldunuz degılmı
neyse herkese ıyı aksamlar .gorusuruz kızlar
canım merhaba.
bu aralar yoğunluktan çok katılamıyorum aranıza. nasılsın?
sonuçları yarın alacağım inş canım. bakalım nasıl çıkacak. ama benim içimden bir ses hormon sorunu çıkacak diyor. Allah hayırlısını versin, ne diyeyim.
sonucu alınca sizlerle paylaşırım canım, bana yol gösterirsiniz.
sen ne durumdasın? ov. testlerine devam ediyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?