Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

nurtencım benımde adet sancılarım gecen pazar basladı hafıf hafıftı normalde hıc bılmem belırtım olsun kasıklarımda.belkıde dıkkat etmez kendımı dınlemezdım.9 gun once baslamıs yanı dusun.sımdı ben hangı gun gıdeyım fılme.pazar acıkmı acaba radyotom.ogun 6. gunum olcak.yoksa pzt yada salımı gıtsem

yasekase preseed kullanımı çok basit.Çok rahat kullanırsın bende bu ay ilk defa kulalnıyorum.benimde adet tarihim 12 haziran ama ben testyapmayacağım adetim geçene kadar yoksa çok üzülüyorum.
Hazel sağlıl olsun canım 1 , 2 ay geç olsunda güç olmasın.ben bir kürtaj geçirdim inan bana etkisini her anlamda uzun süre üzerinden atamıyorsun.

kızlar dua edın bısı cıkmasın tuperımde.offf ıste yıne stres bızı beklıyor.en cokta su stresten dolayı hamıle kalayımda kurtulayım her ay bu stresten ıstıyorum ama rabbım ne zaman saglıklı verırse o zaman olcak ne yapalım.

sımdı benım tuplerde bısı cıkmazsa tek sorun varıkosel olcak.ondada snuclar nasıl cıkcak acaba.ıyı cıkarsa bıkac ay daha denerız kotu cıkarsa hemen amelıyat olurda kurtuluruz.

hazelcim zanntmiyorum adet ve yumurtlama tarihleri oynayabiliyor.3-4 gün oynaması bile normal.hatta daha da fazla stresten,havadan,sudan her şeyden etkilenior vücut sonuçta.düşükse bilemeyiz. ama deildir. hepimizde senin dedin risk var o zaman çalıştıysak.doktorun bir şey görürse kan da falan eğer öle bişi olduysa kanda temizlenmeden çıkar. test bozuk olabilir koyulaşıosa bi de.
bence biz normal adetimizi olduk hem de beklediğimiz günlerde sayılır.
başka bir şey yoktur merak etme.hem adet günündeydin hatta 1-2 gün geçti bile sayılır. ikinci çizgi çok silik deil de daha da belirgin oldu. ya da çift kırmızı çıkardı.
ben bu ay çok istiorum sen de konrolden sonra haziran ya da temmuz hemen gebe olursun inşalah..

canım ben çok pimpirikliyim yan etkisi falan olsaydı asla almazdım çok araştırdım ama yinede kendinede araştır preseed diye yaz googleden çıkar açıklamasını yorumlarını oku.eğer alıırsan kullanımı kolay bana özelden yazarsan yardımcı olurum benim eşimdede bendede problem yok ama kuruluk problemim olduğu için aldım.

haklısın canım.amin inşallah canım hepımız ınsallah en kısa zamanda bebıslerımızı konusuruz burda.kızlar ben meryem suresını okumaya baslamıstım.eger hamıle olsaydım onun yuzu suyu hurmetıne dıycektım.hele benım durumumda.ama yınede baska aylarda onun yuzu suyu hurmetıne kalıcam.sızde okyun ıstresenız.ben ınternetten indirdim.

o zaman radyotom daha uygunmus.neyse ben oraya gıdıyım barı.orayı burdan okudum.gıden hıc acı yok dıyor.hayrlısı artık.ınsallah hersey normal cıkar.sız o ay korunmadan bırlıkte oldunuz degılmı

kızlar bu preseed i nerden almıştınız ebay ı anlamadım pek yabancı çıkıyor. tr si de açılmıyor daha.
ronya sen nerden aldın.gg de falan olur mu.ebay güzel83 sen mi demiştim ya karıştırdım gene
daha adetimi çok başındaım.almaya karar verirsem zamanım var. bugün ne çok yardım istedim.
Allah hepinizin gönlüne göre versin kızlar..

cnm inşş ii olcak yarın yaz hemen bildiklerimi payşaırım tabiliki tatlım.ben ovulasyon testi falan hiç bişi kullanmıyorum farancımm o testler beni olumsuz etkiliyoo yanlış pozitif gösteriyo bende daha doğrusu çatlamayı kesin göstermiyo sadece yumurta belli byüklüğe ulaşınca kızarıyo bende almamaya karar verdim doktora gitmek daha mantıklı geld yarındasonraya randevu aldım bakallım.buay incir yiyorum günde bir iki tane bide sabahları ateş ölçüyorum hayırlısı olsun inş hepimizi için cnm

HAZEL82 cnm sanırım reglin gelmiş ama üzülme tatlım çünkü 27günde bir adet olabilmek ookadar güzel bişi ki bak benm taa 35 günü buluyo bazen geçiyo bile bazende 32 yani değişken olması ve uzun aralıkta olmasıda okadar zor oluyo ama bunada bin şükür en azından oluyo dahada uzamadan aslında şükretmemiz için okadar çok şey varki.tatlım bidaha ki reglimde bende rahim filmi çektiricem ama radyomarı çok methettiler senin gittiğin yerde de fiyat iimiş ama en önemlisi acımaması yaa gittikten sonra detaylı yazarmısın banada arkadaşım

kızlar bişey sorucam nabzım son 1 hafta cok yuksek bugun 120lerde.daha once boyle yukseliyormuydu farkında değilim.ama tansiyonum surekli düşüktur ara sıra olctugumde nabzım 75in ustune cıkmazdı.adetime 2 gun var sabırla bekliyorum ama adet oncesi nabız boyle yukselirmi?

yazarım tabı nurberracım cok korkuyorum ya tuplerım tıkalı cıkarsaeyvahedigeldismile offff sıkılıyor ıcım.bıradahada 27 gunden once test yapmıycam.allak bullak ettı benı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…