- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.581
yok canım ben zaten oyle gezmeyı tozmayı kafama takmam.benım hayatta taktıgım tek sey saglık sorunu olur.ıste tuplerım tıkanıkmı.esımın sonuclar nasıl acaba falan.ben bırseyın sonucunu gormeden rahatlayamıyorum.bu beklemek zor.hani acıycakmı dıyede dusunmuyorum.yeterkı ii cıksın acık cıksın tupler hıc umrumda degıl.ınsallah bu yondende saglıklıyızdr.
nurberra senın yumurtlama gunun gectımı.calısmalar devammı.
pekı daha dusukmu yoksa yuksekmıydı sonucların unıversıte hastanesınde yaptrnca
nurberra bırde ben dun baska topıkte bı arkadası okudum.adetının 5. gununden ıtıbaren kolem kullanıyor 5 gun boyunca.arada da dr. a gıdıyor yumurta takıbıne.sonra 1 tane ıgne vuruyor dr. catlatma ıgnesıymıs.ve sonrada progestan hap kullanıyormus.adetı gecıkırse hamıle demekmıs.yanı gecıkmedıgı gun ogrenılıyor.ve bır tanesı byle hamıle kalmıs.bırıde bu ay bu yontemı uygulamıs.bunu herkes yapabılırmı yoksa yumurtlama sorunu olanlar mı yapabılıyor
nerden anladıkı acaba daha yuksek oldugunu cok mu yuksektı sızın sonuclar.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin)
ANNE OLMAK İSTİYORUZZZZZZ
nurten34--------4 Haziran güzel haberlerini bekliyoruz cnm
suyasem--------5 Haziran güzel haberlerini bekliyoruz cnm
murebdu-------10 Haziran
ramiznur---------10 Haziran
guzel83--------12 Haziran
truf----------------19 Haziran
ronya------------20 Haziran
nurberra-------24 Haziran
yasekase---------26 Haziran
faran------------29 Haziran
firstheaven----29 Haziran
hazel82-------? Haziran
arkadaşlar dün adet oldum ne yazık kiakannehir aslında bu gün bekliyordum. bir gün erken oldum. ama geçen aylarda koyu çizgi gördüğümün ertesi günü silik çizgi bile çıkmazken bu ay ertesi gün de çift çizgi çıktı ve ben o günü esas aldım. ama hata etmişim bu ayı da kaçırmama sebep oldu bu. ama aylardır ilk kez test falan yaptırmadan, olacakmıyımın sitresini yaşamadan geçti o yüzden hiç üzülmedim. Artık nasılsa olmuyor diye fazla bir beklentiye girmediğim için üzüntü de duymadım. artık sizin güzel haberlerinizi bekliyorum. Bu arada eşi varikosel olan bir arkadaşımın 2 yıldır bebeği olmuyordu. sperm sayısı da çok azdı. ama kendiliğinden hiç ummadığı bir an hamile kaldı. bu haber hepinize umut olsun. ne olur stres yapmayın kendinizi. Nurten 34 canım senden çok ümitliyim. allah gönlüne göre versinbuyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?