Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

yok canım ben zaten oyle gezmeyı tozmayı kafama takmam.benım hayatta taktıgım tek sey saglık sorunu olur.ıste tuplerım tıkanıkmı.esımın sonuclar nasıl acaba falan.ben bırseyın sonucunu gormeden rahatlayamıyorum.bu beklemek zor.hani acıycakmı dıyede dusunmuyorum.yeterkı ii cıksın acık cıksın tupler hıc umrumda degıl.ınsallah bu yondende saglıklıyızdr.

inşallah iyi düşün iyi çıksın.zaten boyle takılınca olacagı varsa bile gebe kalamıyoruz.

kızlar ben doktositesinden kaan aydosa soru sordum esımın snuclarını da yazdım.amelıyat olsada hamıle kalma sansın artmıycaktır.degerler normal.bır urologa gıdıp gercekten varıkosel varmı dıye muayene olun.ıstersenız bana gelın demıs.ama bız zaten urologa gıttıkkı.bırde varıkosel var ben bıle gorebılıyor ve anlayabılıyorum.ama su degerler acaba gercek mı.cunku sperm testını ozel hastanede degılde tümlablarda yada unıv hastanelerınde yaptrın daha saglıklı sonuc elde edersınız dıyorlar.ya daha dusukse sonuclar onu da dusunuyorum.capada yaptralımda ınsallah dusuk cıkmaz.gelsın artık su pzt salı cars. yaptralım da bıtsın bu dusunceler

nurberra senın yumurtlama gunun gectımı.calısmalar devammı.

cnm ben dün doktora gittim yumurta çatlamamış daha doktor sıkı çalşın dedi bakalım inşalalh buhafta çatlama olur ve döllenir.ateşe göre daha var cnm bugün de düşük değildi ateşim takip ediyorum inşş tutar cnm buay artık anne olmak çok sitiyorum hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim hepimze buarada bnm eşimin sonuçalrnda da hata var demişti doktorum özelde yaptırmıştık üniversite hastanesinde yapılmas daha iimiş araştırma hastanelerinde cnm bilgin olsun sonuçlar yanlış çıkabiliyomuş

nurberra bırde ben dun baska topıkte bı arkadası okudum.adetının 5. gununden ıtıbaren kolem kullanıyor 5 gun boyunca.arada da dr. a gıdıyor yumurta takıbıne.sonra 1 tane ıgne vuruyor dr. catlatma ıgnesıymıs.ve sonrada progestan hap kullanıyormus.adetı gecıkırse hamıle demekmıs.yanı gecıkmedıgı gun ogrenılıyor.ve bır tanesı byle hamıle kalmıs.bırıde bu ay bu yontemı uygulamıs.bunu herkes yapabılırmı yoksa yumurtlama sorunu olanlar mı yapabılıyor

pekı daha dusukmu yoksa yuksekmıydı sonucların unıversıte hastanesınde yaptrnca

daha yaptrmadık cnm işte bekliyoruz şu yumurtlama dönemim geçsin gidicek eşim ama sanrm sizin bizden önce olcak tahlil.inşş düşük değildir ama sanırm özelde yaptırdığımız değerler yüksek doktorum bi yanlışlık var dedi çünkü hayrlsı olsun hakkımzda

cnm yumurtlama sorunu olanlar yada çatlama problemi olanlarda doktor önerisi ile başlanyo yada hemen çocuk istiyorum dedğinde genlede doktorlar klomen kullandırıp takip yapıyo ben henüz hiç kullanmadım inş gerekte kalmaz ama yumurtann gelişimini sallyo bu ilaç
snede yumurtlamayla alakal problem yok tatlm ama doktora gittiğinde sorarsan daha detaylı öğrenirsin

nerden anladıkı acaba daha yuksek oldugunu cok mu yuksektı sızın sonuclar.

sonuçlar çok yükek değildi cnm ama sanrm birbiriyle alakasız sonuçlar vard yani değerler arasnda uyumsuzluk vard galiba
araştırma da daha yüksek yada düşük mü çkar hiç bilmiyorum ama inşş herşey yolundadr bizimde sizinde

amin inşallah canım.keske hepımız hamıle kalsak en kısa zamanda .mutlu mutlu haberlerı versek.uyansak şu yumurtlama,fılm,test,sperm,bekleme ve stres kabusundan

ya valla benım tupler acık cıkarsa ve esımınde cok dusuk cıkmazsa bende bu klomen catlatma ıgnesını falan ıstycem bakalım dr. da bısı demezse denıycem.hngımız hemen hamıle kalmayı ıstemıyoruz kı

arkadaşlar dün adet oldum ne yazık kiakannehir aslında bu gün bekliyordum. bir gün erken oldum. ama geçen aylarda koyu çizgi gördüğümün ertesi günü silik çizgi bile çıkmazken bu ay ertesi gün de çift çizgi çıktı ve ben o günü esas aldım. ama hata etmişim bu ayı da kaçırmama sebep oldu bu. ama aylardır ilk kez test falan yaptırmadan, olacakmıyımın sitresini yaşamadan geçti o yüzden hiç üzülmedim. Artık nasılsa olmuyor diye fazla bir beklentiye girmediğim için üzüntü de duymadım. artık sizin güzel haberlerinizi bekliyorum. Bu arada eşi varikosel olan bir arkadaşımın 2 yıldır bebeği olmuyordu. sperm sayısı da çok azdı. ama kendiliğinden hiç ummadığı bir an hamile kaldı. bu haber hepinize umut olsun. ne olur stres yapmayın kendinizi. Nurten 34 canım senden çok ümitliyim. allah gönlüne göre versinbuyrunnnnnnnnn

offf ya deme neyse ne yapalım öbür aya hepımız beklıyoruz nurten harıc.ondan umıtlıyız:lepi:
canım varıkosel degerlerı cok dusurmezse hamıleleıge engel degıl ama gecıktrırıyor ıste hamılelıgı.ne yapalım gec olsunda guc olmasın.onlarınkini belkı amelıyata gerek gormemıstr dr. zaten varıkoselı olanlar uzulmesın dıye soyluyorum ben varıkosel amelıyatından snra hamıle kalanlar topıgını bastan sona okudum amelıyat sonrası %90 ı hamıle kalmıs.kımısı 3 kımısı 4 kımısı 6 kımısı 7 yada 8 ay sonra kalmıslar.ama bızmkı amelıyat olmadı ve bu belırsız durum benım canımı sıkıyor.

firstheavenın esı de dun amelıyat olacaktı.ne yaptılar acaba.merak ettım.umarım ıyı gecmıstr amelıyatı bır an once duzelırde alır bebısını kucagına

selam kızlar;
hazelcim merak etmişsin beni anlatayım
dün yattık hastaneye sabah oldu eşimin sağlı sollu olduğu için 1 saat sürdü ameliyat belden aşağısını uyuşturdu, solda 5 damarı sağda 3 damarı bağlamış, içerden 16 dikiş, dışardan 20 dikiş var kasıklardan yarmış, öyle kolay bi ameliyat değil anlayacağın, gerçi bizimkisi bayağı ilerlemiş, 1 gün kaldık 24 saat boyunca serum verdiler, ilaç yazdılar 15 gün sonra dikişlerini aldıracağız. Sünnetli çocuklar gibi geziyo :))
doktora ne zaman gidip sperm tahlili yaptıralım diye sordum 6 ay sonra dedi. Aslında bu testi de fena değildi çocuk olabilirdi ama ameliyat spermlerini daha iyileştirir dedi, hayırlısı ordaki hemşireler de bu ameliyattan 2-3 ay sonra hamile kalıp doktora görünmeye geliyorlar dedi sevindim ona da hayırlısıyla çıktık geldik evimize şimdi yatıyor tabi.

Hazelcim okuyamadım senin rahim filmin noldu, sonuçlar nasıl, ayy nasıl yaptırdın onuuu en çok korktuğum şey o.

Faran dan naber hiç yazmadı herhalde

Nurberra senden naber canım

Suyasem üzülme canım allahtan birbirimize destek oluyoruz burda iii oluyo :))

canım neyse atlatmıssınız bız sızden once ogrendık sız amelıyatı bıle oldunuz helal olsun valla.cok sevındım.sımdı artık kocısıne ıyı bakcaksın.bıkac gune ayaga kalkar dıyorlar.ne guzel artık bebısınız gelcek desene.kendım kadar sevındım valla.hadı bakalım.1 ay sonra calısmalara baslarsınız heralde 20 gun ılıskı onermıyorlar benım bıldıgım.canım ben daha fılmı cektrmedım.pzt kısmetse 3 ten sonra gıtcem okuldan cıkınca .zaten 5 te fılm randevum.oyuzden aksam gelınce yazarım sıze

tamam ben ara verdiğim için unutmuşum bazı şeyleri inşallah temiz çıkar, sahiden hemen oldu bizimki ama biz çok sıkıldık ya kaç senedir artık, sizde hiç bir şeyi ertelemeyinn inşallah herşey gönlümüzce olsun ben bu ay doğal olarak umudu kestim, hamiş falan olamam oyüzden içim bi rahat ki anlatamam adet günü beklemek yok çok stressizim :)) bi daha ki aya inşallah öptüm altın kızlar byeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…