- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.601
selam kızlar;
hazelcim merak etmişsin beni anlatayım
dün yattık hastaneye sabah oldu eşimin sağlı sollu olduğu için 1 saat sürdü ameliyat belden aşağısını uyuşturdu, solda 5 damarı sağda 3 damarı bağlamış, içerden 16 dikiş, dışardan 20 dikiş var kasıklardan yarmış, öyle kolay bi ameliyat değil anlayacağın, gerçi bizimkisi bayağı ilerlemiş, 1 gün kaldık 24 saat boyunca serum verdiler, ilaç yazdılar 15 gün sonra dikişlerini aldıracağız. Sünnetli çocuklar gibi geziyo :))
doktora ne zaman gidip sperm tahlili yaptıralım diye sordum 6 ay sonra dedi. Aslında bu testi de fena değildi çocuk olabilirdi ama ameliyat spermlerini daha iyileştirir dedi, hayırlısı ordaki hemşireler de bu ameliyattan 2-3 ay sonra hamile kalıp doktora görünmeye geliyorlar dedi sevindim ona da hayırlısıyla çıktık geldik evimize şimdi yatıyor tabi.
Hazelcim okuyamadım senin rahim filmin noldu, sonuçlar nasıl, ayy nasıl yaptırdın onuuu en çok korktuğum şey o.
Faran dan naber hiç yazmadı herhalde
Nurberra senden naber canım
Suyasem üzülme canım allahtan birbirimize destek oluyoruz burda iii oluyo :))
canlarımmm, nasılsınız?
test sonucumu aldım, ama doktor hastanede olmadığı için yorumlatamadım. onun yerine bir hemşire arkadaşıma gösterdim, gayet iyi dedi. bir de sizler bakar mısınız?
estradiol (e2): 36,731
fsh: 5,69
lh: 4,34
prolaktin: 20,9
progesteron: 0.59
testosteron total: 0,922
testleri reglimin 5. günü yaptırmıştım.
dün de eşim sperm testi yaptırdı. sonucunu pazartesi alıcaz. hadi hayırlısı inş..
canım çok teşekkür ediyorum yorumların için.
ama maalesef hala doğru düzgün bir doktor bulamadım. şimdilik safa hastanesine gidiyorum, iş yerime yakın diye. ama doktorlar öyle aceleci ki, daha ağzını açmadan kapıyı gösteriyorlar.
iyi bir doktor bulunca seninle de paylaşırım canım.
bu arada sen nasılsın? geçmişi pek okuyamadım, nasıl gidiyor çalışmalar?
canım şimdi benim kafam karıştı.
yani biz ov. testlerinde 2 çizgiyi yakalayınca iş bitmiyor değil mi? o zaman yumurta oluşuyor, ama çatlayana kadar çalışmalara devam etmemiz gerekiyor. ben geçen ay 2 çizgiden sonra çalışmaları çok yavaşlattım, nasıl olsa geçti artık diye. yanlış mı yapmışım :S
nurtencim, inş ilk hamilelik haberini senden alırız canım :)
artık şeytanın bacağını kıralım, arka arkaya sevinçli haberler verelim birbirimize inş :)zemuszemus
canlarımmm, nasılsınız?
test sonucumu aldım, ama doktor hastanede olmadığı için yorumlatamadım. onun yerine bir hemşire arkadaşıma gösterdim, gayet iyi dedi. bir de sizler bakar mısınız?
estradiol (e2): 36,731
fsh: 5,69
lh: 4,34
prolaktin: 20,9
progesteron: 0.59
testosteron total: 0,922
testleri reglimin 5. günü yaptırmıştım.
dün de eşim sperm testi yaptırdı. sonucunu pazartesi alıcaz. hadi hayırlısı inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?