Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

hergece ıncır koyuyorum zeytınyagına sabah aksam yıyorum esımede verıyordum zaten.bakalım ne olcak.sogan kuru de yapmayı dusunuyorum adetım bıtınce

cnm geçmiş olsun çok inşallah eşin ii olur olmaz hamiş kalırsın.Rabbim emeklerimiizn karşılığını verecektir.bende işte hamdolsun iim cnm çalışmlar devam ama bilemiyroum buay öyle rahatlık vsrki sanki her ay artk reglim gelicek gibiyim değişik bi durum yok hiç aklmda her ay bebek bu sefer tutmuştur die geçirirdim ama hayırlıs sanrm alışyorum Allahım tez vakitte göndersin inşallah bebeklerimizi sağlıkla

tatlımbende çok merak etmiştim seni değer aralkları içinde yani ggüzel maşallah prolaktinin olması gerekn en üst değer 25 yani 25 i geçmemeli seninkide altında yanii ii e2 değeri benimde öyle çkmıştı yakın değerler.fsh ta 6nın üzerinde olmasa daha ii seninde altnda olduğu için oda güzel çok sevindim cnm sonuçların ii şükür bide doktorun iice anlatır sana inşş.buarada doktor seçimi yaptnmı yanii hangisine gidiceksin ii bi doktorsa banada yazarsın olurmu cnm

iim cnm çok şükür .önceki gün doktora gtitim bende yumurta daha çatlamaştı geç çatlıyo yumurtan dedi o yüzden regle bi kaç gün kalay kada rçalışmak gerkiyo bakalım hayırlısı.ateşlede takip ediyorum buay bugün biraz düşük çıktı yarna yükselirse çatlam oluyodur inş cnm doktor bulmak çok zor yaaaa cidden Allah iilerle karşlaştırsın

cnm ben ovulasyon testleriyle uğraşmıyom artık çünkü bana yanlış sonuç veriyoo
bak geçen ay doktora gttiğim gün ovulasyon testinide yaptıım testte koyu çktı yani yumurtlama yakın diyo doktorda çatlamsna az kalmş demişti ama ben 37.günde adet oldum buay gidince sordum doktorum yumurtan geç çatlıyo dedi yani en güzeli adet oalna kadar gün aşırı çalışmak bence riske atmamak gerek çünkü bazen erken bazende geç yumrutlama olabiliyo

herkese merhaba farancım değerlerin iyi gozukuyo referans aralıkları varsa sende normal oldugunu anlayabilirsin.firsthaven sizede gecmiş olsun bu aydan sonra iyi çalışmak gerekir.varikosel ameliyatından sonra çok var hamile kalan.benden umutu olmanıza cok sevindim ama ben nedense cok ümitsizim bugun hala adet olmadım ama ara ara sancım oluyor.adet olacakmışım gibi bugun 30.gun.cumaya kadar olmazsam kanda baktırıcam.idrardaki o tek çizgiyi gormek istemiyorum.

canım fsh 3.5-12.5 arası olmalı normal senın
lh 1.7-7.7 olmalı o da normal

prolaktın 1.39-24.2 olmalı iyi o da
tsh 0.27-4.2 olmalı o da normal degerlerın normal yanı hormonlarda sorun yok.
baslamısken bırde rahım fılmı cektr ıstersen ona gore kafanız rahat olur

nurberracım fsh 6 nın ustunde olmazsa ıyımı dedın.benım 6.52 cıkmıs ama aralık 1.7- 7.7 olmalıymıs.dr normal dedı.bak sımdı sana 6 mı demıstı en ust deger.kafam karıstı eminmisin canım yaa

a pardon bendekı deger aralıkları 3.5 -12.5 arası normal dıyor.ınternette arastrdım 2.8-11.8 dıyor yanı normal aralıkta benımkı de .6 nın altında olursa mukemmel.6-9 arası olursa cok ıyı .....boyle sıralanıyormus bıryerde okuduguma gore.ohhh rahatladım korktum valla

nurten gelen gıden yok galıba.gecen ay ne zaman regl olmustun
yasecım aksam konusurken elektr. kesıldı.1 saat gelmedı.

sabahta kesıldı yenı gırebıldım.senle konusurken pat dıye cıkmıs gıbı oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…