Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım adet belırtısıyle aynıymıs ya hamılelıkte.hamıle olna kısıler hep adet sancısı cekıyorlar.hatta bırtanesını okudum kk da o gece fecı adet sancısı cekmıs bırtanede agrı kesıcı ıcmıs.sonra test yapıyor ertesı gun hamıle.senınde oyle oldugunu umut edıyoruz.akıntın varmı hala.beyaz yada seffaf akıntım olunca benım adet oluyorum.ama sarı akıntıyı bılmıyorum.bazılarınında adet zamanı hamıleyse eger kupkuru oluyormus.gercı herkesın farklı oluyor.rabbım dualarımızı kabul ederde hepımızı sevındrır ınsallah.bası da sen cekersın bellımı olur.ama bıze bol dua et ozaman bızde kalalım.yada bızden kım hamıle kalırsa dıgerlerımıze dua etsın

nurten gelen gıden yok galıba.gecen ay ne zaman regl olmustun
yasecım aksam konusurken elektr. kesıldı.1 saat gelmedı.

sabahta kesıldı yenı gırebıldım.senle konusurken pat dıye cıkmıs gıbı oldum

hazel82 ben de beklemedeim bilion ama artık bu sefer olmadı diğerinde olsun diorum bu bebek işi.ben de başlarda sayılırdım ama artık istio insan hemen olsun die çok beklemeden.
ben bu kadara gelemiorum.uzu n süre bekleyenler napsın..

Slm kızlar bır sorum olacak bu teste ıkı koyu cızgıyı gordugumzde catlamıs mı oluyor yoksa catlamaya hazırmı bnm yumrtlama donemı gectıkten sonra ılŞkı sırasında agrı olmaya basladı acaba catlamadıda kıst mı oldu kı bugun yıne yaptım cok sılıktı cızgı kıst olsa koyu mu olurdu cızgı yıneee

canım catlayıp catlamadıgını testlerle anlayamıyoruz malesef.bunun ıcın yumurta takıbı gerek.dr. ultrasonda catlayıp catlamadıgını goruyormus.bu testler sadece yumurtanın bellı bır olgunluga geldıgını gosterıyor.yanı catlama oncesını gsterıyor.ama ıkı koyu cızgı gordukten 24-48 saat ıcınde catlıycak denıyor testlerde.ama herkeste catlıycak dıye bısı yokmus.
kist olayını hıc bılmıyorum.kıst varsa agrı mı yapar.o cıkolata kıstlerınde ılıskı esnasında agrı olur dıye bılıyorum.hemen kıst olusursa agrı yapmaz bence.sendekı psıkolojık olabılır.yada pzısyondan dolayı da olabılır.ben de ıkı ay kullandım.gecn ay ates olcme de yaptım.cıft cızgıyı gordugum gunun ertesı gunu atesım ıyıce dustu oncekı gunlere gore.36.1 oldu ve yumurtlama sonrasındakı gun 36.7 ye yukseldı.bu da yumurta catladı demekmıs heralde .sende dr. a gıtmezsen ates olcmeyle teyıd et bırdahakıne.ben bu ay takıp yaptrmayı dusunuyorum.ona gore kesın bılgım olabılır.ama suan cıft cızgı gorunce catlıyormu catlamıyormu benımde bıllgım yok

gercı sılıklestıyse catlamıstr heralde bız oye dusunup devam edıyoruz calsımalara bıkac gun daha

hazel82 bu ateş ölçme normal dijital bildimiz normalde de genel kullanılan bir ateş ölçme aracı deil mi?Yani özel bir ateş ölçme aracı deildir öle mi?
Yumurta çatlamassa normal yollardan anlayabilir miyiz?Çatlamadan da vücut atıor mu yumurtayı gebelik olmassa.
Şimdi benim adetlerim düzenli.Bir şikayetim de yok.Ovulasyon çift çıktıktan sonra silikleşio ya heralde çatlıo oluo.Çatlamassa mı tekrar çift çıkar.Öle olanlar var mıdı ya?

canım test olayını bende senın kadar bılıyorum da.ben ıkı ay once adetımın 8. gunu yapıskan akıntımı gormeye basladım.ve bu 13. gune kadar arttı yapskanlıgı kıvamı rengı falan ve ben o ay testte yaptım.12. gun gordum cıft cızgıyı ve ertseı gun regl oluyormusum gıbı kasıklarımda sancı hıssettım.ve ozellıkle 12. ve 13. gunlerde yumurta akı gıbı yapıskan akıntım oldu.bunu sızde yumurtlama zamanınızda ıkı parmagınızı vajınanıza sokup akıntıyı elınze alıp bakabılırsınız.bunu dr. larda soyluyor.boyle anladım.ama gecen ay yumurtladımmı bılemıyorum.cunku ne yapıskan akıntım oldu.ne agrım oldu.testte de ıkı cızgı gordum 14. gunde ama ılk cızgıden bıraz cok az daha acıktı.yani onun kadar acık degıldı.sonrakı gun bıraz daha acılmıstı rengı.bırdahada yapmadım test.15. gun yumurtlamısımdır dedım.ama bılemıyorm.

gercı oncekı ay yumurtamın catladıgına emınım belırtılerden dolayı.o ay 13. gunde catladı 12 gun sonra adet oldum.gecen ayda 15. gun catladysa 12 gun sonrası 27. gun adet olurum demıstımoldum da. oyuzden catlamısta olabılır.ama bıronceı aya gore hıc belırtı yasamadım.bu ay sende akıntını takıp edersın canım.

evet bazı kısılerde yumurtalamanın en buyuk belırtısı lekelenmeymıs.o zaman sen yumurtlamıssındır canım.kafana takma.calısmalara devam et gun asırı.umarım koyu gordugun gunlerı degerlendrmıssndr

yase spermler yaıskan olmuyor.bak yumurtlama donemındekı akıntı resmen yumurta beyazı gıbı.boyle löp löp kıvamlı parmaklar arsında cektıkce uzar

Biz de şüpheli günlerden sonra ilşkiye dikkat etmiorduk.Gene de çalışmak gerekio mutlaka anladım kadarıyla.Belki de bu yüzden bile kaçırmış olabiliriz.E artık haziranda gelmesse bebek temmuzda tam gaz.Yeni şeleri idrak edene kadar denemeler uzuyo işte.Bunda da adet olursam.Bi dahakine bakıcaz artık.Çok gecikmeden bunda sonraki 2 denemeden biri tutsa bari.Sonra iş uzamasa.Ya sabır..

hazel evet ya spermeler daha kaygan akıp gidio sanki yumurtama akıntısı daha deişik pek öle olmuo.Anlamak zor da deil evet..Ellemeden bile anlaşılabilir.Ama ben gene de dokunarak test edim..

canım bu ay ınsallah olur ama olmazsa sızde bır baktrın ne var ne yok dıye.bıraz strese gırıyor ınsan ama.benım kafamın rahat olması ıcın butun tetkıklerı yaptırırm herseyde boyleyım.oyuzden sızde yaptrın bırsey varsada tedavıye baslanır zaman kaybetmeden cunku boyle her ay ınsan yıpranıyor

Evet haklısın 1-2 kere da denielim olmassa baktıralım.Bi şe varsa önlemi alınır geç olmadan.Ultrason deil de yumurta takibi olabilir bilemiorum.Yumurta takibinde ilişkiye girebiliosun ya ultrasonda 1 ay ertelenebilir.Ama o daha önemli galiba.Bakalım artık..

cnm bnm bana üst sınırı sölemmişti sadece yumurta rezervinin durumunuda gösteriyomuş
Fsh hormonunun normal değerleri

6 nın altında ise mükemmel
6-9 arası çok iyi
10-13 yumurtalık rezeervinde azalma
13 üstü ise uyarılması çok zor.
yumurta rezervini gösteriyo cnm seninkide çok ii yani benmde 3.61 çıkmıltı

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM

(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin)
ANNE OLMAK ıSTıYORUZZZZZZ

nurten34--------4 Haziran güzel haberlerini bekliyoruz cnm
murebdu-------10 Haziran
ramiznur---------10 Haziran
guzel83--------12 Haziran
ktg.............18 Haziran
truf----------------19 Haziran
ronya------------20 Haziran
nurberra-------24 Haziran
yasekase---------26 Haziran
faran------------29 Haziran
firstheaven----29 Haziran

hazel82-------? Haziran
suyasem--------?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…