- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.641
günaydın arkadaşlar,
bende de ne yazıkki kötü haber.üstelik 5 gün erken. yarın doktora gidiyorum.
kızlar maalesef size guzel haber vermek cok isterdim ama hastalandım.
cnm çok ümitliydim snein için ama demekki hala zamnı gelmemiş hepimiz bekliyoruz bu yolda Rabbim hepimizin yardımcs olsun ve en tez zamanda sağlkla nasip etsin inş bebklerimizi hepimizeee üzülme olurmu en azndan zamannda gelen reglin var ve doktorun sana vermiş olduğu bi süre var bence busre içinde olcak inşşş
inşallah cnm ilk kez bu ay hiç etkilenmedim.gecen ay ağlama krizlerine girmiştim.gecen ay kendimden ben bile korkmustum hatta yarın psikolog randevum var.çok kotuyum diye ama bu ay oyle olmadı randevuyu da iptal edicem.gecen ay kesinlikle bu testler ümit verdi ve husrana ugrayınca kendimi çok kotu hissettim.cok daha kotu gunler gecirdim ve hiçbir zaman moralimi bozmadım gunun birinde inanıyorum Allahım bize nasip edecek.
koyu czgşyş gordkten 2 gün sonra ilişki sırasında sag tarafımda agrı olmaya basladı acep catlmadımı bnm yumrtaaa
kızlar 16. günümde çift gördüm 23, günümde sol kasığımda sancı çektim hatta bacağımı bile kasan bi sancı ara ara devam etti bir iki gün ne bu şimdi ben anlamadım 16. da yumurtlanıp bir hafta sonra çatlama olurmu yoksa başka bişimi
nurberra sen bu konuda çok haklısın canım. biz yarın sperm testinin sonucunu alıcaz. eğer bir problem yoksa inş. ben de gün aşırı çalışmalara başlıycam. en garantisi bu. testte 2 çizgiyi gördükten sonra da çalışmaları yoğunlaştırıcam ve bir sonraki adet dönemine kadar devam edicem. geçen ay büyük hata yaptım, testte çift çizgiden sonra çalışmaları yavaşlattım, hatta çoğu zaman ihmal ettim. bu ay daha sıkı takip edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?