Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM

(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin)
ANNE OLMAK ıSTıYORUZZZZZZ

ramiznur---------10 Haziran
guzel83--------12 Haziran
ktg.............18 Haziran
truf----------------19 Haziran
ronya------------20 Haziran
nurberra-------24 Haziran
yasekase---------26 Haziran
faran------------29 Haziran
firstheaven----29 Haziran

hazel82-------? Haziran
suyasem--------?

nurten34-------?
murebdu-------?

Son düzenleme:
kızlar maalesef size guzel haber vermek cok isterdim ama hastalandım.

cnm çok ümitliydim snein için ama demekki hala zamnı gelmemiş hepimiz bekliyoruz bu yolda Rabbim hepimizin yardımcs olsun ve en tez zamanda sağlkla nasip etsin inş bebklerimizi hepimizeee üzülme olurmu en azndan zamannda gelen reglin var ve doktorun sana vermiş olduğu bi süre var bence busre içinde olcak inşşş

inşallah cnm ilk kez bu ay hiç etkilenmedim.gecen ay ağlama krizlerine girmiştim.gecen ay kendimden ben bile korkmustum hatta yarın psikolog randevum var.çok kotuyum diye ama bu ay oyle olmadı randevuyu da iptal edicem.gecen ay kesinlikle bu testler ümit verdi ve husrana ugrayınca kendimi çok kotu hissettim.cok daha kotu gunler gecirdim ve hiçbir zaman moralimi bozmadım gunun birinde inanıyorum Allahım bize nasip edecek.

evt cnm ksinlikle katılyorum sana Rabbim inş bi gn bizde vericek ama imtihandayız şuan ve geçmemiz için sablra dua ile beklememiz gerekiyo en güzeli o testlerden hiç yapmamk bende buay test mest uğraşmadım çünkü onlar insan daha çok umutlandıryo halbuki nasipte varsa zaten bi kere bile olsa oluyoo işte ii olmana çok sevindim buay bnm kırmızlar gelirse bende takmyorum hiç çok şükür eşimle sağlıklyz yaa en başta bu önemlii

koyu czgşyş gordkten 2 gün sonra ilişki sırasında sag tarafımda agrı olmaya basladı acep catlmadımı bnm yumrtaaa

koyu czgşyş gordkten 2 gün sonra ilişki sırasında sag tarafımda agrı olmaya basladı acep catlmadımı bnm yumrtaaa

cnm güzel düşün inş çatlmatır ama sen yinede çalışmay brakma geçte olaiblir bu çatlam işi.aklında kalmasın şstmiyossanda en güzeli farannda dediği gibi doktora görünmen cnm hem yumurtann açtlayıp çatlamadığınıda öğrenirsin

kızlar 16. günümde çift gördüm 23, günümde sol kasığımda sancı çektim hatta bacağımı bile kasan bi sancı ara ara devam etti bir iki gün ne bu şimdi ben anlamadım 16. da yumurtlanıp bir hafta sonra çatlama olurmu yoksa başka bişimi

mrb cnm bu testler zaten çatlama olduğunu göstermiyo yumurta belli bi büyüklüğe geldiğinde lh yükseliyo ve testte pozitif görüyoruz ama çatlam daha geçte oalibliyo ben geçen ay 12.günümde koyu çizgileri yakaladım ve aynı gü doktora gittim doktorum yumurta çatlamak üzere demişti ama 37.günümde regl oldum ve buay doktoruma sorduğumda geç çatlamış dedi ve ben bu testlere göre çalşma yapmıştım 37.günümde reglim gldi ve test beni yanıltmış oldu kısacas günaşırı adet oalana kadar çalışmak en iisii

cnm bende geçen ay öyle yaptım bak 37.günümde oldum ve 37-14=23.gün benm için çok öenmliymiş oysa ben en son 21de brakmşım reglim gelicek die testlere göre yani hata yapıyoruz sonuna kadr çalşmka en güzeli.bnm eşimde buayın sonunda yaptırcak inş güzel olur hepimizin sonuçççlar cnm dua ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…