Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar selam kocişim ayaklandı maşallah kalktı gitti işine evde zar zor tutum zaten , bu ay çalışma olamayacak bizim o yüzden benden bebiş falan beklemeyinnn :)))))))) size devrediyorum bakalım kimden alacağız güzel haberleri :)))))

farancım hoşgeldin test sonuçlarını yazmışsın ama ben hiç bilmiyorum anlamıyorum umarım iyidir
herkese byeee

slm cnm ne güzel herşeyin yolunda olmasna svndm.inşş bidahaki aya bebişinde siznle olur

canım, geçmişler olsun, inş ilk denemede başarılı olursunuz, hatta inş ikizlerin olur :)
biz böyle bekledikçe Allah sonunda zaten madem çok istiyorsunuz, alın size ikişer ikişer diyecek :)

ayy hayırl sağlıklı ikizler olsun inşş ne güzel olurr zor ama güzelll
benm buay iki yumoş vardı kimbilir belki ikiside döllenir Rabbim ol dedikten sonra ama buay olmasada diğer aya taşırım mutlarm yetrki olsun sağlıklaaaa hepimizin inşş

cnm hayrlsı olsun uff sbH sabah üztüste regl haberi ama vardır bi hikmeti doktorda inşş hiç bi problem olamdan dönersin cnm yaz mutlaka aeol

teşekkür ederim canım.laporoskopi sonrası bir ay 29 günde bir ay da böyle erken oluyorum.yumurtlama olayım değişti sanırım.inşaallah önümüzdeki aya kaldı.şafak 04.07.2010 diyorum ve moralimi hiç bozmuyorum.Herşey Allah'tan.:)

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM

(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin)
ANNE OLMAK ıSTıYORUZZZZZZ

ramiznur---------10 Haziran
guzel83--------12 Haziran
ktg.............18 Haziran
truf----------------19 Haziran
ronya------------20 Haziran
nurberra-------24 Haziran
yasekase---------26 Haziran
faran------------29 Haziran
firstheaven----29 Haziran

hazel82-------? Haziran
suyasem--------?

murebdu-------4 Temmuz
nurten34------5 Temmuz

Son düzenleme:
amin canım, bizler böyle umutla bekledikten sonra eminim çok iyi anneler olacağız. Allah evlatlarımızın kıymetini bilelim diye onların hasretiyle dolduruyor içimizi. görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler..

evt cnm bnm inşş öyledir hayırlı ana babalar oluruz inşş.imtihanımzda yardım etsin Rabbim ve inş en tez hayırl zamanda anne yapsın bizleridee

en güzelini yapıyodun cnm çünkü üzüntümüz kar kalıyo ynmıza Rabbim ol dicek ve oluvericek nişş temmuzda senden hayırlı haberler bekliyorum hepimiz burdan anne yiz die haykırıcaz inş en kısa zamanda hayırlıylaa sağlıklaaaaa

cnm 5 temmuz yazabilirsin inşallah bu ay gelir hepimizin bebişleri

canım, umutlarını kaybetme. bu ay hepimiz aynı hüsranı yaşadık. pek çoğumuz çok ümitliyken hem de.
Allah hayırlısını versin, inş önümüzdeki ay rüyalarımız gerçek olur :)
sağol canım, inşallah, Allah hayırlı olanı versin en başta. en azından burada birbirimize destek oluyoruz. hiç birimiz yanlız değiliz stres en büyük düşman bence, hayatımızı evliliğimizi etkilememeli bu çabalar. gençliğimizin en güzel günlerini de kaçırmamalıyız bu uğurda çocuk çok güzel ama bir o kadar da fedakarlık isteyen birşey. kocalarımız çok istiyor ama bütün sıkıntısnı bizler yaşıyoruz. o yüzden herşeyin bir zamanı var insanlar plan yaparmış kader onlara güler dalga geçermiş. o yüzden bu sitedeki bütün arkadaşların mutlu olmalarını kendilerini artık bunun için üzmemelerini istiyorum. eninde sonunda tıp diye birşey var artık herşeyin çaresi var, öyle düşünelim hepinizi çoook öpüyorum.:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…