- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.661
kızlar selam kocişim ayaklandı maşallah kalktı gitti işine evde zar zor tutum zaten , bu ay çalışma olamayacak bizim o yüzden benden bebiş falan beklemeyinnn :)))))))) size devrediyorum bakalım kimden alacağız güzel haberleri :)))))
farancım hoşgeldin test sonuçlarını yazmışsın ama ben hiç bilmiyorum anlamıyorum umarım iyidir
herkese byeee
canım, geçmişler olsun, inş ilk denemede başarılı olursunuz, hatta inş ikizlerin olur :)
biz böyle bekledikçe Allah sonunda zaten madem çok istiyorsunuz, alın size ikişer ikişer diyecek :)
cnm hayrlsı olsun uff sbH sabah üztüste regl haberi ama vardır bi hikmeti doktorda inşş hiç bi problem olamdan dönersin cnm yaz mutlaka aeol
amin canım, bizler böyle umutla bekledikten sonra eminim çok iyi anneler olacağız. Allah evlatlarımızın kıymetini bilelim diye onların hasretiyle dolduruyor içimizi. görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler..
teşekkür ederim canım.laporoskopi sonrası bir ay 29 günde bir ay da böyle erken oluyorum.yumurtlama olayım değişti sanırım.inşaallah önümüzdeki aya kaldı.şafak 04.07.2010 diyorum ve moralimi hiç bozmuyorum.Herşey Allah'tan.:)
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin)
ANNE OLMAK İSTİYORUZZZZZZ
ramiznur---------10 Haziran
guzel83--------12 Haziran
ktg.............18 Haziran
truf----------------19 Haziran
ronya------------20 Haziran
nurberra-------24 Haziran
yasekase---------26 Haziran
faran------------29 Haziran
firstheaven----29 Haziran
hazel82-------? Haziran
suyasem--------?
nurten34-------?
murebdu-------4 Temmuz
kızlar maalesef size guzel haber vermek cok isterdim ama hastalandım.
hazelcim, film çekildi mi canım?cok streslıyım ya tıkalı cıkarsa tuplerım korkuyoruuuumeyvahedigeldismile
sağol canım, inşallah, Allah hayırlı olanı versin en başta. en azından burada birbirimize destek oluyoruz. hiç birimiz yanlız değiliz stres en büyük düşman bence, hayatımızı evliliğimizi etkilememeli bu çabalar. gençliğimizin en güzel günlerini de kaçırmamalıyız bu uğurda çocuk çok güzel ama bir o kadar da fedakarlık isteyen birşey. kocalarımız çok istiyor ama bütün sıkıntısnı bizler yaşıyoruz. o yüzden herşeyin bir zamanı var insanlar plan yaparmış kader onlara güler dalga geçermiş. o yüzden bu sitedeki bütün arkadaşların mutlu olmalarını kendilerini artık bunun için üzmemelerini istiyorum. eninde sonunda tıp diye birşey var artık herşeyin çaresi var, öyle düşünelim hepinizi çoook öpüyorum.:1rolleyes:canım, umutlarını kaybetme. bu ay hepimiz aynı hüsranı yaşadık. pek çoğumuz çok ümitliyken hem de.
Allah hayırlısını versin, inş önümüzdeki ay rüyalarımız gerçek olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?