Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

hazel senden çok şe öğrendik.Haberdar et bizi.ınşallah her şe yolunda olacaktır senin için.Eşinin de sorunu çözülmeye başladında siz de mutlu sonu göreceksiniz..

kızlar sagolun yaaa .mutuluyum hersey ck guzel dedı dr.tuplerım acıkmıs.rahımın cok guzel.tertemız dedı.ınanamadımyaa gercektenmı dıye dıye.adam artık nerde benım sopam bak sopa gelıyor demeye basladı.ne gerzek demıstr belkıde benım ıcınkaydirigubbakcemile3
ama ınanamadım.sankı kotu cıkcak gıbı kendımı sartladım.fılm bıtıp gıyındıkten sonra bıle acaba acı gercegı sımdımı soylıycek dıye dusundum.oysa daha fılmı cekerken bana acı hıssedıyormusun dıye sorduklarında ben acık mı kapalımı dıye soruyordum.dr. tuplerın acık deyınce ohhh cektım ama sonra acaba sımdımı oyle dıyorlar dıye suphelendım.
adam odasından kovuyordu nerdeyse benı.ayyyy ıyı cıktı yaaa.napım.catlattım ınsanları ama hıc acı cekmedım.cok cok hafıf adet sancısı gıbıydı hatta sancı gıbı bıle degıl sınek ısırıgı gıbıydı.ben zaten acıkmı kapalımı dıye dusunuyordum.ayyy ne komıktım yaaa.neyse bısı cıkmadı yaa.tavsıye ederım radyotomu kızlar.hıc acıtmıyor.ve hemen ılıskı yasayabılırsın banyo yapabılırsın bısı olmaz dedıler.ama sabahtan berı basım agrıdı dusunmekten.

hazelcim çok sevindim.Bu film midi nedi yaptırdın şe çok zor deil heralde.Bi kere gidip baktırmak yeterli mi?Ben rahme baktırmak istiorum desek senin dedin gibi bakarlar di mi?Başka bi şi istiolar mı?Vajinadan erkek doktor mu baktı sana.Bende mi baktırsam acep?Akıl verin bana şimdilik niyetim olmasa da belki ilerde..

bir ay bekleme süresi bunda mıdı hazel.hani bazı doktorlar öle diomuş ya benim de çok bilgim yok.Doktor sana ilişki hemen olabilir demiş.Beklemek gerekse sölerdi o zaman .yani zaman kaybetmiceksin.Adet tarini de yaz istersen..

evet canım ben oyle okumustum kk da ama bu gıttıgım yerde son teknolojık makıneler kullanılıyormus.o yuzden 1 ay beklemeye gerek yokmus.rahım fılmı canım.baktrmak degıl.fılm cekıyorlar.bak anlatayım:

once ustumu degstrdım onluk gıydım.alt kıayfetlerı cıkardım.bır yere yatırdılar.yukarıda makıne var.once bı kasıkların fılmını cektıler usttensonra bacaklarını kaldırıp yanlara acıyorsun.ıkı bayan bırde erkek dr. var.dr. bısı yapmıyor o makınenın basında zaten ılacın gezıntısını gozlemlıyr rahım ıcnde.bır bayan benım basımda durdu psıkolojık destek.dıger bayan ayak ucunda.once vajınaya metal bısı soktular.ama acımıyor.sonra ordan tuplere ılac verıyorlar.bıryandanda ızlıyorun ekrandan.dr. ılacın tuplerde ılerlemesını gozlemlıyor.ılerlerse acık demekmıs..ıkısıde acık dedı zatenende zırt pırt soruyordum basımdakı bayana:))) zaten 5 dk ıcınde bıtıyor.gıyınıyorsun.sonucu hemen verıyorlar zaten oyle.bence korkcak bısı degıl.ama adetının bıtımınden 10. gune kadar yaptrabılırsın.yanı adet bıtımınden 3 - 4 gun ıcınde yaptırabılıyrsun

merhaba hazel.Bu ateş ölçme işlemi hakkında bilign var mı?yumurtlamadan sonra düşüyor mu?anasıl bir seyir izliyor?

canım yumurtalamadan bıkac gun once dusmeye baslıyor.yumurtlama gunu ıyıce dusmus oluyor ve yumurtladıgının ertesı gunu yukselıyor atesın.bak ben soyle ornek vereyım.benım gecen ay atesım adette 36.7 falandı.13. gunumde 36.4
14. gunde 36.3
15. gunde 36.1 oldu
16. gunde 36.7 oldu ve oyle gıttı.ama adet oldugum gunde 36.7 idi.yanı bu yontem bence sadece yumurtlamayı gosterıyor.belkı 37lerde olursa hamılelık denebılırdı ama benım adet gunumde bıle dusmedı.ama yumurtlama olayını hem testle hemde atesle teyıd ettım dıyebılırm.gercı yapıskan akıntım yoktu ama buna gore yumurtlamıs oldum heralde

KIZLAR '' hazıran-temmuz-agustos ayında cıft cızgıyı gormeyı umut edenler ' dıye bır topık actım.ordan konusalım ıstersenız.nurbarrcım oraya tekrardan lısteyı yazarmısın canım.ben bılmıyorum lıste yapmayı yenılemeyı falan.bu arada lısteye kacıncı denememız onu da yazalım ne dersınız.

cnm çok sevindim bende istanbulda yaptırıcam inş acımamas bnm için çok öenmli inşallah benmde tüpler temiz çıkar yaaa çok korkuyorumm senin için çok sevindim cnm şimdi tam gaz çalşmlara devam rahatlarsın artık.topiğine gelirim cnm büyük zevkle çünkü burada olmuyo ben ovulasyon testi kullanmııyorum zaten oraya daha uygun oluyo denemleride yazarız ben listemizi kopyalayayım arkadaşlarda gelir gelemeyenleri listeden çıkarırız ordaki topikte olmayanları yanii hadş kopyalayım geçişyorum oraya gel sende

kızlar ben bişey öğrenmek istiyorum ben gecen ay 25 mayıs da regli oldum ve reglim siklusu 30 günde bir oluyor.bu ay ovulasyon tarihim 5-10 arası ama biz sadece 4 haziranda beraber olduk ve bir daha olamadık birde 10 haziranda olacaz sizce gebelik oluşma olası olabilirmi bukadar az beraberlikte

ihtimal var canım.7-9 haziranda ovulasyon olduysan kaçırmış olabilirsin.Allahtan ümit kesilmez.

günaydın kızlar ben geldim.nurberra beni listeden çıkarırmısın?
dediğim gibi doktora gittim.ne zayıkki sağ yumurtalığımda 4 cm.lik bir kist gördü.laporoskopiden 4 ay sonra bu sefer diğer yumurtalıkta başka bir kist. doğum kontrol hapı kullanıcam bu ay.lütfen dua edin folikül bir kist olsun.
üstelik patoloji sonucuma göre çıkarılan kist endo değilmiş.şok üstüne şok yaşadım.seröz kistmiş.yani boşuna ameliyat olmamışım.ama teşhis doğru olmayabilir.ameliyat eden doktor endometriozis odaklar yaktık falan dedi mi diye sordu.hayır öyle bişey demedi.zaten bana çok fazla açıklama yapmadı.yakınlarıma gayet temizdi.kisti aldık,,başka bişey yoktu falan demişti.kafam çok karıştı.Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun.lütfen sizde benim için dua edin.çok kötüyüm.

Son düzenleme:

cnm ya çok geçmiş olsun ama herşeyde bi hayır vardır mutlaka güzel düşünelim inş kistin folikül kisttir ve hemen kaybolur ilaçla cnm Allah şifa versin en kısa zmanda moralini yüksek tutki daha hızla iileşebilesin yaa bu doktorlara nasıl güveneceğizz aman yaaaaaaaa bide yeterince açıklamazlar bişileri sanki kira ile laf alıyoruz ağızlarındannn tmm cnm dikkat et kendine ilaçların vesile olsun şifa olsunlar inşşş

Teşekkür ederim canım.Umarım önümüzdeki ay hayırlı sonuç alırım .soğan kürüne de başladım dün.Herşey Allahtan şüphesiz.kısmet bakalım.

canım aynen bendede kist var bende soğan kürüne başladım dün.bu küre inanıyorum folikül kistiyse mutlaka yok oluyo.sol kasığım ağrıyo zaten.eğer kullanmaya başladıktan 3-4 gün sonra kahverengi akıntılar gelmeye başlarsa kist küçülüyor demektir.2 ay falan kullan sonra doktora git bakalım kaybolmuşmu.

offff hangı dr. a guvenıcez sasrdık artık yaa. canım sıkma uzme kendını.ınsallah en kısa zamanda kıstın yok olur.sogan kürü faydalıymıs.mutlaka yararı olacaktr.enınde sonunda bızımde bebıslerımız olacak.dua edıcem canım:Saruboceq:

teşekkür ederim biozard ve hazel82.bu soğan suyunu içmek çok zormuş.midemi çok bulandırıyo.ama yapıcam.inşaallah kistim folikül kistidir.aldırdığım gibi bir kist değildir.Allah hepinize sağlıklı,akıllı,hayırlı evlatlar nasip etsin.

amin canım hepımızın olcak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…