- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.701
teşekkür ederim biozard ve hazel82.bu soğan suyunu içmek çok zormuş.midemi çok bulandırıyo.ama yapıcam.inşaallah kistim folikül kistidir.aldırdığım gibi bir kist değildir.Allah hepinize sağlıklı,akıllı,hayırlı evlatlar nasip etsin.
Merhaba arkadaşlar
2 yıllık evliyim aralık ayında bir boş gebelik geçirdim sonra bebek yapamaya karar verdik
Ama malumunuz karar vermekle olmuyor.
gebelikten sonra dr a gittim pko var dedi en az 6 ay denemeniz gerekir kendiliğinden kalabilirsin boş gebeliğin olmuş dedi.
bu güne kadar denedik ama sonuca erieşmedik bu ay soğan suyu kullanmaya başladım
ve ovulasyon testi almak istiyorum ama dr 3 ayda bir yumurtluyor olabilirsin demişti.eğer bu test her ay yumurtlama günlerimde çift çizgi gösterirse yumurtluyorum demektir di mi
Evet canım yumurtluyorsun demek çift çizgiyi gösterdiğinde.Daha doğrusu çift çizgiyi gördükten 12-36 saaat içinde yumurtlıcaksın demek..
yasekase sen ne yaptın canım testin gelmiştir muhtemelen. nasıl gidiyor çalışmalar?
slm bayanlar bende ovulasyon testini yapmak istiyor ama bunun için en uygun nezaman acaba bana bu konuda yardım edebilirmisin haziran reglim ay sonunda reglbitiminden başlamam uygun olur mu acaba fikirlerinizi bekliyorum şimdiden tşkler
kızlar merhaba, laboquick ovulasyon testi kullanan var mı içinizde, nasıl güvenilir midir, bilgisi olan varsa cevaplar mı lütfen
canım ben kullanıyorum.bazıları testin hatalı olduğunu söylüyorlar ama bende hep doğru sonuç verdi valla.24 ovulasyon+5 gebelik testi olanından almıştım gittigidiyordan.ben memnunum ama memnun olmayanlar varmış.istersen coretest var ondan alabilirsin hiç şikayeti olana rastlamadım.
canım cevabın için teşekkür ederim, ben de gg den aldım ilk defa kullandım ama kafama çok takıldı.
7. gün yaptığımda silik çizgi çıktı,8. gün yaptığımda daha da koyulaştı ikinci çizgi, 9. gün yaptığımda ikinci çizgi birden koyu şekilde belirdi, 10. gün yaptığımda daha geç belirginleşt,i ve rengi diğer çizgiye göre daha açıktı. ben de 9. gün pozitif olduğunu düşünüyorum ve pozitifi gördüğüm günün akşamı sol kasığım çok fena ağrıdı, sence pozitifi gördüğüm gün yumurtlama olmuş olabilir mi
bir de çizgi ilk çizgi kadar kalın değil ama daha koyuydu
bi bakıp da değerlendirir misin
canım bu 3 ay boyunca yaptıklarınmı?3 resim var çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?