Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

amin canım inşallah.benimde midem bulanıyo ama napalım katlanıyoruz.ben burnumu kapatıp dikiyorum kafama sonrada hiç burnumu açmadan bişey atıyorum ağzıma.ağzımın tadını değiştirecek bişey çikolata falan.sonra hiçbirşey olmuyo midem falan bulanmıyo.

Merhaba arkadaşlar
2 yıllık evliyim aralık ayında bir boş gebelik geçirdim sonra bebek yapamaya karar verdik
Ama malumunuz karar vermekle olmuyor.
gebelikten sonra dr a gittim pko var dedi en az 6 ay denemeniz gerekir kendiliğinden kalabilirsin boş gebeliğin olmuş dedi.
bu güne kadar denedik ama sonuca erieşmedik bu ay soğan suyu kullanmaya başladım
ve ovulasyon testi almak istiyorum ama dr 3 ayda bir yumurtluyor olabilirsin demişti.eğer bu test her ay yumurtlama günlerimde çift çizgi gösterirse yumurtluyorum demektir di mi

Evet canım yumurtluyorsun demek çift çizgiyi gösterdiğinde.Daha doğrusu çift çizgiyi gördükten 12-36 saaat içinde yumurtlıcaksın demek..

KIZLAR '' hazıran-temmuz-agustos ayında cıft cızgıyı gormeyı umut edenler ' dıye bır topık actım.ordan konusalım ıstersenız.

yasekase sen ne yaptın canım testin gelmiştir muhtemelen. nasıl gidiyor çalışmalar?

Evet canım bütün testler geldi.Çalışmalarda bugün yarın başlıcak.Tabii öncesinden de boş durmadık ama asıl krik günler başlıcak!Ovulasyon testlerinden yapıorum 2 gündür ama erken daha belli olmaz tabii yarında itibaren her an görebilirim artık.Acaba yumurtam döllenmeye müsait mi.Doktora hiç gitmedik bu konularda.Yumrtanın büyüklüğü de önemli ya.O ay pas da geçilebilio ne kadar çalışırsa çalış.Tabii spermle yumurta denk gelecek sperm güçlü ve haraketli olup yumurtanın içine girecek falan bilinmio işte.Her şe müsait olsa da hemen olmuo ya bu ay olmadı diğer ay inşallah gebe kalırım.Sorun varsa da bilemeyiz artık.Zamanla görücez...

slm bayanlar bende ovulasyon testini yapmak istiyor ama bunun için en uygun nezaman acaba bana bu konuda yardım edebilirmisin haziran reglim ay sonunda reglbitiminden başlamam uygun olur mu acaba fikirlerinizi bekliyorum şimdiden tşkler

Canım merhaba yukarda hazel82 nin belirttiği topiğe gir.forumdan gebelik bölümünde aşada bulabilirsin.
Adet başlangıcından 9. ile 19. günü çalışın. 2 adetin ortalarında olur muhtemelen ovulasyon.Tabii kaç günde bir oldun falan da önemli.Sen yukardaki topiğe gir.Orada kızlar paylaşım içindeyiz!

kızlar merhaba, laboquick ovulasyon testi kullanan var mı içinizde, nasıl güvenilir midir, bilgisi olan varsa cevaplar mı lütfen

kızlar merhaba, laboquick ovulasyon testi kullanan var mı içinizde, nasıl güvenilir midir, bilgisi olan varsa cevaplar mı lütfen

canım ben kullanıyorum.bazıları testin hatalı olduğunu söylüyorlar ama bende hep doğru sonuç verdi valla.24 ovulasyon+5 gebelik testi olanından almıştım gittigidiyordan.ben memnunum ama memnun olmayanlar varmış.istersen coretest var ondan alabilirsin hiç şikayeti olana rastlamadım.

canım cevabın için teşekkür ederim, ben de gg den aldım ilk defa kullandım ama kafama çok takıldı.
7. gün yaptığımda silik çizgi çıktı,8. gün yaptığımda daha da koyulaştı ikinci çizgi, 9. gün yaptığımda ikinci çizgi birden koyu şekilde belirdi, 10. gün yaptığımda daha geç belirginleşt,i ve rengi diğer çizgiye göre daha açıktı. ben de 9. gün pozitif olduğunu düşünüyorum ve pozitifi gördüğüm günün akşamı sol kasığım çok fena ağrıdı, sence pozitifi gördüğüm gün yumurtlama olmuş olabilir mi

evet canım olabilir.zaten ya pozitifi gördüğün gün yada ertesi gün yumurtan çatlıyo.benim mesela geçen ay pozitifi gördüğüm gün çatlamıştı bu ay pozitiften sonraki gün çatladı.zaten ağrıdan anlaşılıyo canım.benimde bu pozitiften sonraki gün baya bi kasık ağrım vardı sağ tarafımda.sonra akşamüstü 4-5 gibi geçti ağrı bende çatladığını anladım.sende testle birlikte ağrını takip et anlarsın.o iki günüde boş geçirme sakın.

bi bakıp da değerlendirir misin

Eklentiler

• $gggg 003.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 30
  • $gggg 004.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 39
  • $gggg 005.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 40
bir de çizgi ilk çizgi kadar kalın değil ama daha koyuydu

evet canım aynen öyle.ilkinden mutlaka koyu olması gerekiyo.koyu çıktığı gün yada ertesi gün çatlıyo zaten.ağrıdanda anlıyosun zaten.bazen lh değeri hemen düşmediği için iki gün üst üstede çıkabiliyo o pozitif.bende bi ayda öyle olmuştu mesela.o zaman yine ağrıyı takip ediyordum.

kizlar merhaba .ovulasyon testini bende bu ay basladim reglimin bittigi gunden itibaren hergun yapiyorum bugun reglinin ilk gununden bugune 15. gun ama hala cift cizgi yokk reglim normalde duzenlidir 28 de bir gelir yumurta buyukluklerimde gayet mnormal dedi dr. sizce test yanilabilirmii .yumurtlama gununu normalde fark ediyorum ama bu ay oyle bisey farketdemedimm .bana yardimci olzrmusunuzz lutfennnn :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…