- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.721
hayır canım hepsi aynı , sadece daha net hangisinden anlayabilrisen ona bak diye 3 tane ekledim, bir de pozitif çizginin daha koyu olması gerekiyor ya, aynı kalınlıkda da olması gerek mi
kizlar merhaba .ovulasyon testini bende bu ay basladim reglimin bittigi gunden itibaren hergun yapiyorum bugun reglinin ilk gununden bugune 15. gun ama hala cift cizgi yokk reglim normalde duzenlidir 28 de bir gelir yumurta buyukluklerimde gayet mnormal dedi dr. sizce test yanilabilirmii .yumurtlama gununu normalde fark ediyorum ama bu ay oyle bisey farketdemedimm .bana yardimci olzrmusunuzz lutfennnn :1hug:
sabah 11 de yaptım canım, 9. gün pm yazdığımı da 16,30 da yaptım, 9. gün akşama çok ağrım vardı zaten
tamam işte canım muhtemelen 9.gün akşamı sen uyurken gece çatlamıştır o.ağrın ne zaman geçti?geçtiği zaman çatlamıştır işte.9.ve 10.gün çalıştınızmı?eğer çalıştınızsa artık beklemeye geçmişsindir.bugün kaçıncı günün?çatladıktan kaç gün sonra adet oluyosun?mesela ben 17.gün oluyorum.sen sanırım ateşde ölçüyorsun.o topiktede görmüştüm seni.bende ölçüyorum.6 günüm kaldı bakalım gerçi hiç umutlu olamıyorum ama Allah büyük.
canım ben 8. gün akşamı preseedle çalıştım başka da çalışamadım, eşim il dışına gitti. ağrım 9.gün akşamı 6-7 gibi başladı, sabaha çok az kalmıştı, ateş tabloma da bir bak istersen diğer topiğe eklemiştim, dpo 13 gün falan sürüyor, ff 8. güne çekti çizgiyi.
canim verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederimm icim rahatladi allah razi olsunn:1hug:insallah dualariimiz kabul olurrr .canım testi yapmaya erken başlamışsın 10.gün başlasan yeterli bence.bide demekki hala yumurtlamamışsın.insan bazen geç yumurtlayabiliyo bi ay bi ayı hiç tutmuyo.sen pozitifi görene kadar yap testi bence.belki 17-18.gün yumurtlayacaksındır.
benim bi arkadaşımda geçen ay 12.gün görmüştü pozitifi.bu ay yine yaptı 14.gün olmuştu hala pozitifi göremedi.ve arkadaşım düzenli 25 günde bir adet olur.sen testi yapmaya devam et ama bu arada çalışmayıda ihmal etme.en azından gün aşırı çalışın.
anladım canım olsun preseedle çalıştığın için 9.günü akşama kadar yaşar herhalde spermler.senin dpo kısa sürüyomuş benim 17 gün sürüyo.sperm sorununuz varmı sizin?preseedı o yüzdenmi kullanıyosun?sorun azmı çokmu?eğer fazla değilse önemli değil 8.gün yaptığında tutabilir.
biozard canım am sabah çalışması demek, pm akşam çalışması demek, rahimle alakalı değil yani
sperm sorunu var mı yok mu bilmiyorum, doktora gitmedik, kendi halimizde denemeler yapıyoruz ama benim her ay hüsrana uğramam ve preseed i şiddetle tavsiye etmeleri üzerine kullandım ilk defa bu ay.ocak ayından beri ciddi anlamda ov. günlerimi de takip ederk çalışıyorum ama olmadı bişey
bi tabloma baksana sence de 8. günde mi çatladı2e7426 Ovulation Charts
canim verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederimm icim rahatladi allah razi olsunn:1hug:insallah dualariimiz kabul olurrr .:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Allah hepimizden razı olsun canım.rica ederim.başka sorun olursa bildiğim bişeyse mutlaka yardımcı olmaya çalışırım.pozitifi görürsen haber ver canım.
[/COLOR]
suu cumlenn benii okadar sevindirdikii anlatamam .allahimm bunaltmasin seni ne dilegin varsa o an versin sana :1hug:cok sevindim yaa cok icten bir insansinnmafoldumbenŞeniz
canim bugun pozifi gordum ama biraz digerine gore solukk .senindedigin gibi az su tuletimi birikmis idrarlaa simdii n yapcam yarinida bekelyeyimmii yoksa bugece yapayimm miiamin canım amin inşallah Allah dualarımızı kabul eder.burda birbirini okadar iyi anlayan insanlar varki hatta bizi belkide burdakilerden başka anlayan yok.o yüzden hep iyi haberlerinizi bekliyorum bana da umut oluyo iyi haberler.hiçkimseyle paylaşmadığımız şeyleri burda paylaşıyoruz herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyo.çünkü çekilen acılar beklentiler hep bir.sendende güzel haberler bekliyorum canım testi yaparken çok sıvı tüketmemeye çalış bide 3-4 saat idrarını tut.mutlaka göreceksindir pozitifi.biraz sabır
canim bugun pozifi gordum ama biraz digerine gore solukk .senindedigin gibi az su tuletimi birikmis idrarlaa simdii n yapcam yarinida bekelyeyimmii yoksa bugece yapayimm mii
canimm testten tam 40 tane var evde sabah da yapiyom aksamdakafamçokkarıştıeğer elinde fazla test varsa akşamda yap.ama eğer çok testin yoksa yarın sabah tekrar yap.ben genelde sabah akşam yapmadım hiç.sabah ikinci idrarımla yada akşam üstü 6-8 arası bi saatte yapıyodum.ilk çizgiden mutlaka koyu olması lazım canım bence yarın anca koyulaşır o.ama sabah ikinci idrarınla yap akşamı bekleme belki geç kalmış olursun.bide ağrından anlarsın sende yumurta çatlayacağı zaman ağrı olmuyomu?ben ağrıdan ne zaman çatladığını anlıyorumda.
canimm testten tam 40 tane var evde sabah da yapiyom aksamdakafamçokkarıştı
bu sabah uzanmistim hafif sanci oldu o zaman baktim zaten idrarimaa ben yatmadan once yine bakayimm .yerimsenibentesti yaptiktan kac dk sonra sonuca bakiyosun sen hemenmi koyulasiyo yaoksa sanradanmiiibilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?