Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

yok canim yaaa 8,5 yilik evliyim 2,5 senedir istiyoruz benim prolaktinim yuksekti onu dusurdum alalhima sukur tiroitimde az calisiyodu herguin prolaktin ve tiroit icin hap kullaniyorum suan duzene girdilerr sukurrr:Saruboceq:bende dr dedigi gunler yapiyodum diger gunler onemsemiyoduk ne zaman isterse canimiz ozaman beraber oluyodukk bakalim boyle deneyelim birde .-benn cok uyguna inetrnetten aldim canim testimi yaninda 5 tane hamilelik testi de varr.gitti gidiyodada varmis arkadaslar almis .ben almanyada oldugum icin burda ebay var ondan sparis vermistim istersen sende alyerimseniben

ay canım bizde 7 senelik evliyiz ama biz 5 senedir istiyoruz.bende 3 aydır ovulasyon testi ve ateş ölçme yöntemiyle deniyorum bakalım inşallah hayırlısı olur.bende gitti gidiyordan aldım canım benimkindede 24 tane vardı 5 tanede gebelik testi.ilk ay kullanmayı çok ii bilmediğim için çok harcamıştım şimdi elimde 4 tane kaldı.ama bu ay sadece bir tane test yaptım ve koyu çizgiyi gördüm.3 aydır takip ettiğim kadarıyla sürekli 13.gün yumurtluyorum.bende 12.gün test yapıyorum yetiyo.benimde lh hormonum yüksek onun için doktor şeker hapı verdi ama malesef ben kullanamıyorum çok mide bulantısı yapıyo.nasıl düzelteceğimide bilmiyorum bu hormonu.ne diyim Allah hepimize şifa versin inşallah.

canimm hormon duzenleyicisine tek iyi bir ot var hayit tahumu diye dr bana onu verdi onu kullansan derim ben ben eczaneden aldim burda aktarlarda yoktu cayini yap ic canim sen internettende arastirabilirsin bu cok faydali diyolar bide her yemekte salatada mutlaka dere otu kullann birde sogan kurunu cok iyi diyolar ama ben yapmadim usendim yapmaya dogrusu bunlari denedinmi guzelim sen hicca.s.

hayıt otunu aldım canım hemde organik olanını.tam başlamıştım içmeye ama o sırada doktor şeker hapını verince onu bıraktım.bu ay adet olunca tekrar başlıycam.soğan kürüne de bu ay başladım yumurtlama dönemine kadar 3-4 gün içtim ama sonra bırak belki bi zararı olur çocuk tutunamaz falan dediler bıraktım.onada belki bidahaki ay başlarım.ama o zaten kistler için hormonları düzeltirmi bilmem.bu ay zaten adetimin 3.günü gidip hormon testlerimi tekrarlıycam bakalım düzelme varmı ona göre hayıt otuna başlarım.Allahtan yumurtlamamda falan bi problem yok her ay yumurta oluşuyo ve 13.günde çatlıyo ama 3 aydır yinede tutmuyo işte.napalım vardır bi vakti saati herhalde.

ewet canim bebislerimiz zamanini bekliyolarrr bundan sonra gelismeelrimizden haberlerimiz olsun canim tamam miii kendine iyi bakk:1hug:

selam kizlarr bende ovulasyon testine basladim daha dün

regl döngüm 25-26 gün ..dün 10.günümdü yaptim ama negatif cikti bugun 11 .gün ve cok silik hayalet bir cizgi cikti kizlarr !!!

bu ne demek oluyor yardimci olursaniz cok seviniriimmmmmmmm :)

kizlar ya birde bisey sorucam ,,belki aranizda bilgisi olaniniz vardir...

ben bal & cörek otu karisimini kullanmak istiorum ama prolaktin yüksekligim var, internette bu karisim süt yapar diyor....neye inancagimi sasirdimmm, halbuki yumurtanin iyi gelismesi icin bu karisim cok iyi giibii... ayni sorunu yasayanlar varsa bana yazsin nolurrr

bişey demek değil henüz canım bekle biraz daha koyulaşacaktır o çizgi.birinci çizgiden daha koyu hale gelecek o zaman üst üste iki gün çalışın.o 2 gün içinde yumurtan çatlayacak demek oluyor.yumurtlama dönemlerinde kasık ağrın oluyosa ordanda takip edebilirsin ne zaman çatlayacağını.

çörekotunu bilmem ama yumurta kalitesi için bal polen karışımı yiyebilirsin.hem prolaktine bi etkisi olduğunu da duymadım.

banada yardım edin lütfen
bu ay ilk defa ovulasyon testi aldım
buğün 11. günüm testi yaptım çok silik bi çizgi çıktı
şimdi yumurtlama ikiside koyu renk çigi oluncamı oluyor

banada yardım edin lütfen
bu ay ilk defa ovulasyon testi aldım
buğün 11. günüm testi yaptım çok silik bi çizgi çıktı
şimdi yumurtlama ikiside koyu renk çigi oluncamı oluyor

ikinci çizgi ilkinden daha koyu olunca yumurtan çatlamak üzere demek.çok koyu olduğu ve ertesi gün çalışıyorsun sonra bekliyorsun canım.

bıozart cnm bende bısey sormuustu m dun yum gununde hamıs olupda oglu olan varmı cnm ya ben 4.dusunuyom oglumun olmaısını cok ıstıyorum cnm eger cevaplarsan sevınırım tatlım

bıozart cnm bende bısey sormuustu m dun yum gununde hamıs olupda oglu olan varmı cnm ya ben 4.dusunuyom oglumun olmaısını cok ıstıyorum cnm eger cevaplarsan sevınırım tatlım

canım valla onu tam bilmediğim için cvp vermedim.ama yumurtlama gününe yakın yaparsan erkek oluyomuş yumurtlamaya 2-3 gün kala yaptığın tutarsa kız oluyomuş diye duydum.kız olacak spermler daha uzun süre yaşadığı için.erkek olanlarda daha hızlı olduğu için.ama bence yorumcu.com varya orda bi cinsiyet belirleme takvimi var genelde tutuyo.ama üyelik paralı sanırım.ona göre yaparsan o hangi günlerde erkek olabileceğini söylüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…