- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.761
canım valla onu tam bilmediğim için cvp vermedim.ama yumurtlama gününe yakın yaparsan erkek oluyomuş yumurtlamaya 2-3 gün kala yaptığın tutarsa kız oluyomuş diye duydum.kız olacak spermler daha uzun süre yaşadığı için.erkek olanlarda daha hızlı olduğu için.ama bence yorumcu.com varya orda bi cinsiyet belirleme takvimi var genelde tutuyo.ama üyelik paralı sanırım.ona göre yaparsan o hangi günlerde erkek olabileceğini söylüyo.
hım tmm cnm cok sagol
slm kızlar bu ovulasyon testini netten hangi siteden alıosunuz
ben gitti gidiyordan aldım orada daha ucuz oluyo.coretest marka var genelde ondan alanlar memnun.
biozard mrb canim nbr ???
benim bugun 14.günüm ve ovulasyon testinde ayni koyulukta 2.cizgiyi gördüm biraz önce , bu pozitif mi oluyor tatlim ?
yani nezaman iliskiye girince tutarrr :)
canım normalde 2.çizgi birinciden koyu olması gerekiyor.ama sen yinede çalışmaya başla kaçırmamak için.ama yarın testi bir daha yap bak bakalım daha mı koyulaşacak yoksa silikleşecek mi?her iki türdede yarın tekrar çalış en son silikleştiği günde çalışıyosun ve bırakıp bekliyosun canım.
insalalh canimm bir daha gerek kalmaz o testi almaya bu ay gobisine konar kelebeginnayy canim evet dahada koyusu olmus 5 dakka sonra bakinca diger cizgininde koyusu olmus :))))
ben galenik diye bir marka almisdim icinde sadece 5 cubuk vardi oda bugün bitti...kagidindada ilk cizgiden daha koyusunu görünce ,testi birakibilirsiniz yaziyor..
yani bugun yarin ve sonraki gün olursa garanti olur demii:))):teytey:
insalalh canimm bir daha gerek kalmaz o testi almaya bu ay gobisine konar kelebeginn
aminn guzelimm.benim 6 gunum kaldi reglime .bakalim ise yaradimi bilmiyorum hic umidim yokk ama olmassa o teste devam edecem bendee:Saruboceq:AMiiiiiNNNN
cok tesekkür ederim canim ya iyi dileklerin icin..rabbim hepimize versin insallah..
egerki olmazsa ,gelecek aya zaten senin söyledigin testi alicam onun icin rahatim biraz :)
sen ne durumdasin peki ? varmi biseyler , yada ovulasyon testini kullanmaya devammi .
aminn guzelimm.benim 6 gunum kaldi reglime .bakalim ise yaradimi bilmiyorum hic umidim yokk ama olmassa o teste devam edecem bendee:Saruboceq:
Arkadaşlar ovulasyon testleri gerçekten işe yarıyor.Daha önce düşükle sonuçlanan gebeliğimdede testin sonucuna göre ilişki günümü belirlemiştim ve tutmuştu.Şimdi yine hamileyim inşallah bu bebişim beni bırakmazsa.Ve yine ovulasyon testi sayesinde hamile kaldım.Bu ay çok geç yumurtladım neredeyse adet olmama yakın.Normalde adete yakın çalışmalarımızı bitirirdik fakat test sayesinde yumurtayı yakaladık.Tavsiye ediyorum.
kizlar merhaba,
ben 11 haziranda regl oldum, netteki hespalamalarda benim yumurtlama günlerim 19-25 haziran gösteriyordu.Bu günlerde çalismalar yaptik.ve bugün sari, yapiskan bir akinti geliyor ..bu yumurtam catlamis, fakat döllenmemis demek mi oluyor, yoksa calisma yaparsak tutma sansi olabilir mi?
Arkadaşlar ovulasyon testleri gerçekten işe yarıyor.Daha önce düşükle sonuçlanan gebeliğimdede testin sonucuna göre ilişki günümü belirlemiştim ve tutmuştu.Şimdi yine hamileyim inşallah bu bebişim beni bırakmazsa.Ve yine ovulasyon testi sayesinde hamile kaldım.Bu ay çok geç yumurtladım neredeyse adet olmama yakın.Normalde adete yakın çalışmalarımızı bitirirdik fakat test sayesinde yumurtayı yakaladık.Tavsiye ediyorum.
canim 11 testim kaldi bir ay boyunca yaptim bennsempatiksalakcinniama olsun yine alirimmzemuszemuszemuszemusaz kalmis .hakkinda hayirlisi ise olur insallah ya, umudunu kaybetme canim,umutsuz hicbirsey olmaz...istiyorum ve olucak allahin izniyle de ..rabbim isteyene verir..
insallah güzel haberler aliriz senden. olmazsada testlerin cook , yilmak yok :)):teytey:
canim cizgi koyulasinca 24 saat icinde yumurtlaniyo biliyrumben bende yeni kullandim bu ay ilk .ates olcme yontemini hic denemedim .bu konuda yardim edemicem sana cok uzgunum canimm .ates olcme yontemiyle hamis kalanlar topigine sorsan birraklinialirimsmileama sen yine calismalara devam basla derim benkaydirigubbakcemile5kizlar buarada ben sadece daha dün ikinci cizgiyi daha koyu bi sekilde yakalamisdim, bu sabahda atesimi ölcdüm 36.3
reglin basindan beri hep 36.5 ile 36.6 arasindaydi..sizce bukadar erken catlamasi normalmi ?
canim hemen hemen ayni tarihte regl olmusuzz .ama eger bu ay hamis olursam sanada oyulasyon testini oneririm cunku o hesapliyicilarin hesapladigi gunlerde yumutlamadigimi gosterdi test guzelim .onlara takili kalma ben hep oyle yaptim hesapladim bak hala hamis degilimm,:teselli:alahim seninde en yakin zamanda bir bebisle yuzunu guldursun:Saruboceq::Saruboceq:Tekrar merhaba kizlar,
Bu konuda bilgili olan bir arkadasin bilgilerini rica ediyorum.
boyle yazilari gorunce umudum daha yeseriyo allah raz olsun senden bebisinide sana bagislasin sagliklaopuyorumnanaktan
canim 11 testim kaldi bir ay boyunca yaptim bennsempatiksalakcinniama olsun yine alirimmzemuszemuszemuszemus
canim cizgi koyulasinca 24 saat icinde yumurtlaniyo biliyrumben bende yeni kullandim bu ay ilk .ates olcme yontemini hic denemedim .bu konuda yardim edemicem sana cok uzgunum canimm .ates olcme yontemiyle hamis kalanlar topigine sorsan birraklinialirimsmileama sen yine calismalara devam basla derim benkaydirigubbakcemile5
canim hemen hemen ayni tarihte regl olmusuzz .ama eger bu ay hamis olursam sanada oyulasyon testini oneririm cunku o hesapliyicilarin hesapladigi gunlerde yumutlamadigimi gosterdi test guzelim .onlara takili kalma ben hep oyle yaptim hesapladim bak hala hamis degilimm,:teselli:alahim seninde en yakin zamanda bir bebisle yuzunu guldursun:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?