- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.781
gecmis olsun canimm .allah birdaha yasatmasin boyle tatsiz seylerr.tesekkür ederim canim cevabin icin..
Adetlerim son derece düzenli oldugu icin sanki o hesaplamalarda yakalariz diye umuyordum acikcasi.Ama insanin bir önceki ay yumurtlama tarihi digerine uymuyor sanirim ...
ilk gebeligim bir sansti ve hesap kitap yapmadan, birazda kazara hamile kalmistim hatta cok sasirmistim...subat ayinda bebisimin kalp atislari durdu...kürtajdan sonraki ilk ayim bu ay..hamile kalma konusunda da pek bir bilgim yok acikcasi..bakalim bu ay ne gösterecek...olmadi bende o testlerden edinirim..
canim benimki 40 kadar cikti en son 25 ti dr daha bisey demedi ama yarin yine olcturcemm burdaki doktorlar bir halttan cakmiyoo .hic acele etmyiolarr .sinir ediyolar beni yawwÇok üzgünüm çoookcevabin icin tesekkürler ravzanurr ,evet calismalara devam edeyim ben :)))
buarada senin prolaktin ne durumda canim , prolaktin yumurtlamayi etkilermi yada ona benzer biseyler söyledimi senin doktorun ??
gecmis olsun canimm .allah birdaha yasatmasin boyle tatsiz seylerr.
benimde regl dúzenli ama bu testte gec yumurtladim o yuzden dedimm
canim benimki 40 kadar cikti en son 25 ti dr daha bisey demedi ama yarin yine olcturcemm burdaki doktorlar bir halttan cakmiyoo .hic acele etmyiolarr .sinir ediyolar beni yawwÇok üzgünüm çoook
ewet canim .bana dr gecen ay bu hafta sonunu iyi degerlendir yumurtalarin cok buyumus heran catliya bilir dedi ama olmadii .galiba gec catladilar boyle durumlarda oluuyomus . allahim sen bize yardim et yarabbim ne olurr:Saruboceq::Saruboceq:anladım cnm, hesaplamalar fasafüse yani!
canim bende sporu biraktim oyuzdenn.bencede yapmaakaydirigubbakcemile5kizlar ya size bisey sorsam ben spor yapiyorum ( yürüyüs, bisiklet , evde aksamlari 45 dakka 1 saat kadar hareket, bazen müzik acip hoplamak hehe) esim kiziyor , bunlari yapiyorsun ya bebek olsada tutmaz diyor..sacmalaama diyorum ama yinede aklima takilmadida degil, kimseye soramadim :)
sizin bir fikriniz varmi acabaa:dance:
canim benimki 40 kadar cikti en son 25 ti dr daha bisey demedi ama yarin yine olcturcemm burdaki doktorlar bir halttan cakmiyoo .hic acele etmyiolarr .sinir ediyolar beni yawwÇok üzgünüm çoook
canim bende sporu biraktim oyuzdenn.bencede yapmaakaydirigubbakcemile5
kizlarr ovulasyon testiyle hamile kalan varmi aranizdaaaaaaaa
yumurtlama donemnde aknıtıda kan goreniniz varmı arkadaslarr
yrdim yardim yardimmm yardimm:içelim:
bn gitti gidiyordan almıstm iki tane kaldı baska almak istiyorum memnun kalmadım bundan hangisini tavsiye edersnizzz
egens yazıyor üstünde ama
bn gitti gidiyordan almıstm iki tane kaldı baska almak istiyorum memnun kalmadım bundan hangisini tavsiye edersnizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?