Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

cevabin icin tesekkürler ravzanurr ,evet calismalara devam edeyim ben :)))
buarada senin prolaktin ne durumda canim , prolaktin yumurtlamayi etkilermi yada ona benzer biseyler söyledimi senin doktorun ??

gecmis olsun canimm .allah birdaha yasatmasin boyle tatsiz seylerr.
benimde regl dúzenli ama bu testte gec yumurtladim o yuzden dedimm

cevabin icin tesekkürler ravzanurr ,evet calismalara devam edeyim ben :)))
buarada senin prolaktin ne durumda canim , prolaktin yumurtlamayi etkilermi yada ona benzer biseyler söyledimi senin doktorun ??
canim benimki 40 kadar cikti en son 25 ti dr daha bisey demedi ama yarin yine olcturcemm burdaki doktorlar bir halttan cakmiyoo .hic acele etmyiolarr .sinir ediyolar beni yawwÇok üzgünüm çoook

anladım cnm, hesaplamalar fasafüse yani!

anladım cnm, hesaplamalar fasafüse yani!
ewet canim .bana dr gecen ay bu hafta sonunu iyi degerlendir yumurtalarin cok buyumus heran catliya bilir dedi ama olmadii .galiba gec catladilar boyle durumlarda oluuyomus . allahim sen bize yardim et yarabbim ne olurr:Saruboceq::Saruboceq:

kizlar ya size bisey sorsam ben spor yapiyorum ( yürüyüs, bisiklet , evde aksamlari 45 dakka 1 saat kadar hareket, bazen müzik acip hoplamak hehe) esim kiziyor , bunlari yapiyorsun ya bebek olsada tutmaz diyor..sacmalaama diyorum ama yinede aklima takilmadida degil, kimseye soramadim :)
sizin bir fikriniz varmi acabaa:dance:

canim bende sporu biraktim oyuzdenn.bencede yapmaakaydirigubbakcemile5

canim benimki 40 kadar cikti en son 25 ti dr daha bisey demedi ama yarin yine olcturcemm burdaki doktorlar bir halttan cakmiyoo .hic acele etmyiolarr .sinir ediyolar beni yawwÇok üzgünüm çoook

inanirmisin tatlim bende ayni seyden muzdaripim ((
doktorum daha erken demekden baska bisey bilmiyorrr...kontrole gidiyorum, tamam bisey yok, hersey yolunda, 3 ay sonra yine gel diyor,adam resmen basindan atiyor yaaa sinir oluyorum -tatlicadiarzu- baska bir doktordanda rabdevu almadim daha , allahtan gelsin insallahhsenağlama

ama simdi test yaptım silik bile cıkmadı tek cizgi hangisi yanlıs simdi anlamadım gitti

bn gitti gidiyordan almıstm iki tane kaldı baska almak istiyorum memnun kalmadım bundan hangisini tavsiye edersnizzz

bn gitti gidiyordan almıstm iki tane kaldı baska almak istiyorum memnun kalmadım bundan hangisini tavsiye edersnizzz

mrb canım bende dünden beridir test uyguluyorum dün neredeyse hiç yok denilecek kadar silikti fakat bugün epey belliydi çizgi ne yapsam bi türlü bilemedim?sence yumurtlama günüme yaklaştımmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…