Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

mrb canım bende dünden beridir test uyguluyorum dün neredeyse hiç yok denilecek kadar silikti fakat bugün epey belliydi çizgi ne yapsam bi türlü bilemedim?sence yumurtlama günüme yaklaştımmı?

evet canım yaklaştın muhtemelen yarın o çizgi baya koyu olur.bugün eğer birinci çizgiye yakınsa yarında birinci çizgiden daha koyu olur.sende birinciden koyu çıktığı gün ve ertesi gün çalışırsın ve günü kaçırmamış olursun.sonrada beklemeye geçersin.

ayyy zaten hayırlısıyla beklemeye bi geçsekkaydirigubbakcemile3 çok yoruldum artık ya ...

ayyy zaten hayırlısıyla beklemeye bi geçsekkaydirigubbakcemile3 çok yoruldum artık ya ...

fazla çalışmana gerek yok bence spermleri boşuna harcama.ben artık sadece birinci çizgiden daha koyu çıktığında ve ertesi günü çalışıp bırakıyorum.sende yarın testi yap koyu çıkarsa ozaman çalışırsın.bugün boşuna harcama istersen.

benimki fortel marka eczaneden almıştım yarında test edeyim inşallah . yahu bu beişler ne nazlılar benim bir velim var tam 9 tane çocuğu var aynı anda sofraya bile oturmuyorlarmış yer bulamıyorlarmış bizimde çektiğimiz sıkıntılara bak.bir gelsin ben onun poposuna poposuna vuracam kaydirigubbakcemile3

noldu canım bekleme nasıl gidiyor?belirtilerin varmı?

ben daha kalamadimkaydirigubbakcemile3
ama insallah kalicammmmm:lepi::dance:

hayirdir canim niye birden böyle sordun yoksa sen hamilemisin :1shok:
yokk canlarimm hamile degilimm de hep .cift cizgi cikiyo ogleden sonra yapiyomm testi halbuki ..
bende bu ay olmadi galiba ... esimlede her beraberligimde kan gelmeye basladi canim cok sikkkin doktora gidebilirim bu haftaamafoldumben

yokk canlarimm hamile degilimm de hep .cift cizgi cikiyo ogleden sonra yapiyomm testi halbuki ..
bende bu ay olmadi galiba ... esimlede her beraberligimde kan gelmeye basladi canim cok sikkkin doktora gidebilirim bu haftaamafoldumben

öyle deme canim ya insallah vardir olmasada olur en kisa zamanda..inanki vucutda gelmesine yardimci olsun
buarada ben esragg nick degistirdim :)))

selam arkdaslar eskı yazıları okudum ama sanırım tam anlayamadım
ben bır kac gundur ovulasyon testı yabıyorum ve benım hep tek cızgı cıkıyordu.bugun saat 1 de koyu cıft cızgı cıktı aksamsaat 7 de ıkı cızgı yıne ama bırı daha sılıktı.benım yumurtladıqım anlamına gelıyor sanırım pekı catlama nezaman gerceklıyor o cızgı sılınık oluncamı kayboluncamı yanı sımdı benım yumurtamnezaman catlar

çift çizgi çıkıyo dediğin ovulasyon testimi?önemli olan çift çizgi çıkması değil koyu olması.bide senin adet tarihin gelmedimi daha gebelik testi yapsana bi.

çift çizgi çıkıyo dediğin ovulasyon testimi?önemli olan çift çizgi çıkması değil koyu olması.bide senin adet tarihin gelmedimi daha gebelik testi yapsana bi.
canim bu sabah yaptim negatif ama ben gec yumurtladim ya hala bir umudum var icimde 1hafta gec yumurtladim nerdeysekafamçokkarıştı

biozart canim senin test sonuclarin n olduu:Saruboceq:

canım çok şükür lh değerim düşmüş.diiğerleri hep normal çıktı.sadece lh biraz daha düşse ii olur.7 lere düşmüş işte 5 lere düşerse dahada ii olacak.bakalım hayıt otu içicem onuda düşürmek için.şimdilik herşeyim normal gözüküyo bakalım bu ay nolacak.zaten olmazsa bidahaki ay aşılama yaptırıcam.

ohhh canim cok guzel haberlerrrdesene bebis yakinda konacak gobisineesen hayit tohumunu devamli ic hic aksatma ben bir aksattim yine yukselmistii:1hug:

bu arada canım senin 2 günün daha var bugün yumurtladıktan sonraki 12.günün.testte belki çıkmayabilir.2 gün sonra adet olmazsan yine yap testi sabah ilk idrarınla.yalnız bu yaptığın ovulasyon testleri ne koyulukta çıkıyo o önemli.ilk çizgiyle aynı koyulukta yada daha koyu olması lazım yani silikse bi anlamı yok.benimde geçen ay öyle olmuştu nerdeyse birinciyle aynı renkti ama gebelik yoktu.

kiz sen benim gunleri nasil aklinda tuttun bakimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben bile bilmiyodum yumurtlamamin 12. gunu diyeekaydirigubbakcemile3dur hesap edeyim bakimyerimseniben

kiz sen benim gunleri nasil aklinda tuttun bakimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben bile bilmiyodum yumurtlamamin 12. gunu diyeekaydirigubbakcemile3dur hesap edeyim bakimyerimseniben

ben seni takip ediyorum canım :) daha önce 22sinde çift çizgiyi gördüm 23.ünde çalıştık demiştin.yani 23ünde çatlamış olsa bugün 12.günün.senin çatladıktan sonra kaç gün içinde adet olduğun önemli.ben mesela çatladıktan sonra 17.gün adet oluyorum.

canim benimyaaaŞenizŞenizdur bidaha opcemŞenizŞenizŞenizŞenizayrica bu bilgiyide bilmiyodumturkbayragi

kızlar bende uygun fiyata ovülasyon testleri var almak isterseniz ece uygar diye faceden bakın.gebelik menopoz ve ovülasyon testleri mevcut.Burdanda ulaşabilirsiniz isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…