- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.801
mrb canım bende dünden beridir test uyguluyorum dün neredeyse hiç yok denilecek kadar silikti fakat bugün epey belliydi çizgi ne yapsam bi türlü bilemedim?sence yumurtlama günüme yaklaştımmı?
evet canım yaklaştın muhtemelen yarın o çizgi baya koyu olur.bugün eğer birinci çizgiye yakınsa yarında birinci çizgiden daha koyu olur.sende birinciden koyu çıktığı gün ve ertesi gün çalışırsın ve günü kaçırmamış olursun.sonrada beklemeye geçersin.
ayyy zaten hayırlısıyla beklemeye bi geçsekkaydirigubbakcemile3 çok yoruldum artık ya ...
fazla çalışmana gerek yok bence spermleri boşuna harcama.ben artık sadece birinci çizgiden daha koyu çıktığında ve ertesi günü çalışıp bırakıyorum.sende yarın testi yap koyu çıkarsa ozaman çalışırsın.bugün boşuna harcama istersen.
noldu canım bekleme nasıl gidiyor?belirtilerin varmı?
yokk canlarimm hamile degilimm de hep .cift cizgi cikiyo ogleden sonra yapiyomm testi halbuki ..ben daha kalamadimkaydirigubbakcemile3
ama insallah kalicammmmm:lepi::dance:
hayirdir canim niye birden böyle sordun yoksa sen hamilemisin :1shok:
yokk canlarimm hamile degilimm de hep .cift cizgi cikiyo ogleden sonra yapiyomm testi halbuki ..
bende bu ay olmadi galiba ... esimlede her beraberligimde kan gelmeye basladi canim cok sikkkin doktora gidebilirim bu haftaamafoldumben
canim cok sagollöyle deme canim ya insallah vardir olmasada olur en kisa zamanda..inanki vucutda gelmesine yardimci olsun
buarada ben esragg nick degistirdim :)))
yokk canlarimm hamile degilimm de hep .cift cizgi cikiyo ogleden sonra yapiyomm testi halbuki ..
bende bu ay olmadi galiba ... esimlede her beraberligimde kan gelmeye basladi canim cok sikkkin doktora gidebilirim bu haftaamafoldumben
canim bu sabah yaptim negatif ama ben gec yumurtladim ya hala bir umudum var icimde 1hafta gec yumurtladim nerdeysekafamçokkarıştıçift çizgi çıkıyo dediğin ovulasyon testimi?önemli olan çift çizgi çıkması değil koyu olması.bide senin adet tarihin gelmedimi daha gebelik testi yapsana bi.
biozart canim senin test sonuclarin n olduu:Saruboceq:
ohhh canim cok guzel haberlerrrcanım çok şükür lh değerim düşmüş.diiğerleri hep normal çıktı.sadece lh biraz daha düşse ii olur.7 lere düşmüş işte 5 lere düşerse dahada ii olacak.bakalım hayıt otu içicem onuda düşürmek için.şimdilik herşeyim normal gözüküyo bakalım bu ay nolacak.zaten olmazsa bidahaki ay aşılama yaptırıcam.
kiz sen benim gunleri nasil aklinda tuttun bakimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben bile bilmiyodum yumurtlamamin 12. gunu diyeekaydirigubbakcemile3dur hesap edeyim bakimyerimsenibenbu arada canım senin 2 günün daha var bugün yumurtladıktan sonraki 12.günün.testte belki çıkmayabilir.2 gün sonra adet olmazsan yine yap testi sabah ilk idrarınla.yalnız bu yaptığın ovulasyon testleri ne koyulukta çıkıyo o önemli.ilk çizgiyle aynı koyulukta yada daha koyu olması lazım yani silikse bi anlamı yok.benimde geçen ay öyle olmuştu nerdeyse birinciyle aynı renkti ama gebelik yoktu.
kiz sen benim gunleri nasil aklinda tuttun bakimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben bile bilmiyodum yumurtlamamin 12. gunu diyeekaydirigubbakcemile3dur hesap edeyim bakimyerimseniben
canim benimyaaaŞenizŞenizdur bidaha opcemŞenizŞenizŞenizŞenizayrica bu bilgiyide bilmiyodumturkbayragiben seni takip ediyorum canım :) daha önce 22sinde çift çizgiyi gördüm 23.ünde çalıştık demiştin.yani 23ünde çatlamış olsa bugün 12.günün.senin çatladıktan sonra kaç gün içinde adet olduğun önemli.ben mesela çatladıktan sonra 17.gün adet oluyorum.
canim benimyaaaŞenizŞenizdur bidaha opcemŞenizŞenizŞenizŞenizayrica bu bilgiyide bilmiyodumturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?