Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kizlar 3. gun hala tikk yok bendeee:Saruboceq::Saruboceq:bugun tahlil yaptircam kan verecem eger gec kalmazsam isten donusteeeyvahedigeldismile

bu ayki testten hiç bişi anlamadım bn kızlar 15. gün akıntım aynı yapskan bembeyazdı hatta ogün akıntıda nokta kadar kan gordüm 2 kere sonra test yaptım tek cizgi bugun 20 .gün ve hiç akıntım yk bu seferde koyu cizgi anlamadım gitti bn bugun mu yuurtladım simdi

evet eğer ikinci çizgi koyu çıktıysa bugün yumurtladınız demektir.Testler hakkında sorularınızı yanıtlayabirim.Çünkü ben bu işi yapıyorum.Testin tipi nedir?Onuda öğrenebilirmiyim.

bn 30 günde bir oluyorum yakalsık 6 7 aydrda yumrta takibim yapılıoyr bunu 3 ayındada doktr kont old 16 gnde catladı hep bu ay klomn kullndıgım için belki 15. günde oldu demiştim ama bilmiyorum artık

senin onerebilecegn bir marka varmı bnm bu biti zaten netten almısıtm

benim kendi sattıklarımdan var sahibinden.com da satıyorum.Markasıda kaliteside güzel hemde uygun
18 adet ovülasyon testi+2gebelik testi+ücretsiz kargo 22 tl
26 adet ovülasyon testi+2gebelik testi+ücretsiz kargo 29 tl
10 adet ovülasyon testi+2gebelik testi+ücretsiz kargo 15 tl
5 adet ovülasyon testi+1 gebelik testi 7,5 tl(kargoyu alıcı öder)
bayanssulusmile artı elimden gelen desteği sağlıyorum a.s.

cok sagol guzelimm .ama bugun 31. gun ve hala bisey yokk doktora gidecez ama ne zamn gideyim bilmiyorumm:1rolleyes:

benim stersten 40günde geldiği bile oluyor.Ama yinede dikkat etmek gerekir.İnşallah hayırlıs olurrr inşallahh bu mübarek gündee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kizlar regli olmadim henuz ama kan sonucum negatiff ...bilmiyorum bu reglim niye gelmedii:gitme:

dedim ya canım sen bu ay geç yumurtladın ondan adet olamadın.bugün 15.günün sanırım.bende mesela çatladıktan sonra 17.gün adet oluyorum.sen kaçıncı gün adet olduğunu bilmediğin için anlayamıyoruz.belki sende benim gibi 17.gün oluyorsundur.

benim stersten 40günde geldiği bile oluyor.Ama yinede dikkat etmek gerekir.İnşallah hayırlıs olurrr inşallahh bu mübarek gündee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canim tesekkurler ,buradan takip edelim birbirlerimizi :1hug:

kandiliiniz mübarek olsun kizlar, dualarinizi eksik etmeyin
seninde guzelimmŞeniz

bakalim kizlarr cok tesekuur ederim yanim da oldugunuz icinn gelismelerinizden benimde haberdarim olsun buraya yazallim okk:hulya:

kizlar ovulasyon testinde ben 14.günümde ikinci koyu cizgiyi yakaladim , sanki birisi öyle birsey demismiydi ovulasyonda pozitifden 10 gün sonra cikaR idrar testinde diye !!!

yanlis hatirliyorda olabilirim :) bugun 10 gün gecmis bulunuyordaa bugun :):jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…