- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.821
ESTALRA+ nasilsin guzelimm
bu ayki testten hiç bişi anlamadım bn kızlar 15. gün akıntım aynı yapskan bembeyazdı hatta ogün akıntıda nokta kadar kan gordüm 2 kere sonra test yaptım tek cizgi bugun 20 .gün ve hiç akıntım yk bu seferde koyu cizgi anlamadım gitti bn bugun mu yuurtladım simdi
idrar testi egens die bi marka
senin onerebilecegn bir marka varmı bnm bu biti zaten netten almısıtm
kizlar 3. gun hala tikk yok bendeee:Saruboceq::Saruboceq:bugun tahlil yaptircam kan verecem eger gec kalmazsam isten donusteeeyvahedigeldismile
ay canım merak ettim mutlaka haber ver dilerim hamilesindir.
kizlar regli olmadim henuz ama kan sonucum negatiff ...bilmiyorum bu reglim niye gelmedii:gitme:ravzanur iyi haberlerle gel canimmmmmm,haydi hakkinda hayirlisii
kizlar regli olmadim henuz ama kan sonucum negatiff ...bilmiyorum bu reglim niye gelmedii:gitme:
cok sagol guzelimm .ama bugun 31. gun ve hala bisey yokk doktora gidecez ama ne zamn gideyim bilmiyorumm:1rolleyes:hay allah ,saglik olsun tatlim ya, bekle bakalim belki stresden gelmemisdir
cok sagol guzelimm .ama bugun 31. gun ve hala bisey yokk doktora gidecez ama ne zamn gideyim bilmiyorumm:1rolleyes:
kizlar regli olmadim henuz ama kan sonucum negatiff ...bilmiyorum bu reglim niye gelmedii:gitme:
canim tesekkurler ,buradan takip edelim birbirlerimizi :1hug:benim stersten 40günde geldiği bile oluyor.Ama yinede dikkat etmek gerekir.İnşallah hayırlıs olurrr inşallahh bu mübarek gündee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
seninde guzelimmŞenizkandiliiniz mübarek olsun kizlar, dualarinizi eksik etmeyin
bakalim kizlarr cok tesekuur ederim yanim da oldugunuz icinn gelismelerinizden benimde haberdarim olsun buraya yazallim okk:hulya:dedim ya canım sen bu ay geç yumurtladın ondan adet olamadın.bugün 15.günün sanırım.bende mesela çatladıktan sonra 17.gün adet oluyorum.sen kaçıncı gün adet olduğunu bilmediğin için anlayamıyoruz.belki sende benim gibi 17.gün oluyorsundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?