Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canim bir ki gun daha bekle beklemiyosan kan testi ver daha net olurr..hadi bu ay bare senden mujdeli haber alalímm:Saruboceq:

cikmazmi diyorsun yani , off yine bana bekleme yolu gözüktüüü (mafoldumben

ay insallah hepimizi sirayla güzel haberler verirrizzz
canim cikmaz diye degil daha net sonuc alirsin diye dedimm .
hem neden bebis olmasin ki olacak allahin izniyle olacak bebisler gobislerde guzelimm.
ohaoldumsmile

bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanacağım, ne önerirsiniz marka olarak? clearblue iyi bir marka sanırım?
reglim yeni bitti, beklenen adet tarihim 6.8.2010. adet traihimden tam 12 gün sonrası 17 temmuz oluyor, test yapmaya o gün başlamam gerekiyor sanırım :)
herkese bol şans :)

sanada bol sanslar tatlim .allah gonlume gore versinn:1hug:

evet canim dogru tahmin clear blue cok iyi bir marka ama pahali...oyüzden ebay den yada gitti gidiyordan siparis veriyor burdaki kizlar ,daha uyguna geliyor..atiyorum clear blueda 5 test kitini 35 euroya aliyorsan , netten 14 euroaya 30 tane test kitii filan aliyorsun yaninda 5 gebelik testide hediye :))))

banada burda ravzanur arkadasim yardim etmisdi sagolsun..benimde reglim gelirse busefer alcam ordan.icinde yaziyor hangi gün baslicaksin diye

kolay gelsin canim:dance:

canim cikmaz diye degil daha net sonuc alirsin diye dedimm .
hem neden bebis olmasin ki olacak allahin izniyle olacak bebisler gobislerde guzelimm.
ohaoldumsmile

hissetmiyorum ya buayda yok heralde , yarin test yapacam varsa var , yoksada doktor filan arayim bari napim :))
prolaktinle tek basima bas edeyim dedim ama olmicak gibi duruyor yine doktor yolu gözüktü kafamçokkarıştıboshayallersmile

ravzanur ve estelra çok teşekkürler :)
ama sanırım ben internetten alıp kapıya getirtemem, çünkü kayınvalidemlerle oturuyoruz henüz kendi evimize çıkamadık :) biz yurtdışında çalışıyoruz da şu an tatil için evdeyiz, yani kargo olayı bana çok zor olur. en iyisi ben bir eczaneden alayım, pahalı da olsa bu kez böyle olsun :)
ilginize çok teşekkürler.

canim prolaktin o kadar kotu bisey degil ki. duzenli olarak ilacini al o asagiya dusuyor zaten .sen onu kafana takma .
bir dr a gittim dun ben dedim test aldim diye dr dediki o testler yumurtlamana yakin yumurtlayacagini gostermiyo yumurtladigin gunu gosteriyo o yuzden dra ver 40 euro o seni ultrasonla takibe baslasin ben oyle yapacagim bu ay dr catlmaya 2 gun kala soyluyo n gunu beraber olacaginzi yumurtayi olcuyo takip edyio . ben de sasirdimm kafamçokkarıştıbakalim bu ayda oyle yapacagim canim .eger sende doktora gidersen sorarmisin bakalim seninki ne diyecek kafam karistii :1shok:
ayrica umitsizde olma pozitif dusun guzelim .hadi guzel haberler senden bekliyoruz bide biozartttan tabikii:lepi:

canim bisey degil sadece buradan bildiklerimizi paylasiyoruzz onemli olan birbirimizi anlamak destek vermekk .adabir guctur bence:1hug:

Bilmiyorumki canim hER DOKTOR baska bisey diyor corba oldu iyice kafamiz :)))
ay raziyim 40 euraya valla bende yeni bi doktor tavsiyesi aldim cewvreden türkmüs hemde, derdimi rahatca anlatirim :) gideyim bir konusayim bakalim..

tatlim buarada ben hap kullanmiyorum sadece hayit iciyorum 1 aydir hic aksatmadan sabah aksam iciyorum ama faydasi olmuyor demekki hemen ,bu sabah test yaptim yarin adet günüm diye kocaman bir negatifff, silik milik bise olsa bari garibana göz hakki
saglik olsun bakalim :1rolleyes:

bilgisi olana birsey sorsam kizlar ya
ben netteki ovulasyon hesaplamarini yaptim( kaan kocatepe ) orda bana reglim 25-26 gün oldugu icin adetin 8.günü ile 12.günleri arasi ovulasyon günleriniz dedi.. doktorumda aynen öyle söyledi

bu ay ovulasyon testi aldim ve ikinci koyu cizgiyi 14.gün yakaladim ve bu demek oluyorki 14.günden en az 24 saat sonrasi yumurtam catliyor ...bu durumda bende luteal faz yetmeligi olabilirmi kizlar !!!
cünkü regl döngüm kisa..

canim seni merak ettim test yaptinmi ??

evet canim yaptim adetime bir gün kala..ilginc bisey cikdi ,yani ben ilk kez gördüm .

testteki kontrol cizgisi acayip derecede koyu ve kalindi..daha önceki gebelik testlerinde görmemisdim.ama silikde olsa bisey cikmadii malesef..acaba testmi bozuk bilmiyorum

buarada hala adetim gelmedi ,bekliyorum..gelcekse gelsede doktora gitsemm :)

senden naber tatlim ??

Son düzenleme:
kızlar ovulasyon testinde iki çizginin de aynı koyulukta mı olması lazım? ben hiç göremedim bunu da. yanlış mı yapıyorum acaba. 4 saat idrar tutup fazla sıvı tüketmemeye çalışıyorum.

kızlar ovulasyon testinde iki çizginin de aynı koyulukta mı olması lazım? ben hiç göremedim bunu da. yanlış mı yapıyorum acaba. 4 saat idrar tutup fazla sıvı tüketmemeye çalışıyorum.

evet canım hatta daha koyu olması lazım.mesela ben dün yaptım birinci çizgiden daha koyuydu resmen mor gibi olmuştu.yani baya koyu oluyo.yapılışı doğru hatta ben 3 saat bekliyorum yetiyo.eğer hiç pozitifi görmüyorsan belki yumurtan çatlamıyo olabilir.bence bir doktora gidip yumurtlama takibi yaptırsan ii olur.hem çatlayıp çatlamadığını öğrenirsin hemde testi test etmiş olursun.

canim bu dr gidisimde doktor ona verecegin parayi gel bana ver ultrasonla takip yapalim yumurtanin catladigi gunu bulursun .o testler yumurta catladiktan sonra cift cizgi cikiyomuss oyle dedi doktor vallahi cok sasirdim arada kaldim canim yaafisfisfis

canim bir test alip yine yapsaydinyaa .bak simdi meraklandim isteebilmiyorumkismile

Kİzlar bende medismart ovulasyon testi aldım 3gundur yapıyorum ilk gün tek çizgi çıktı 2gun ikinci çizgi çok az belirgindi 3.gün iki çizgide aynı renkti yani pozitifti 24 ile 36 saat icinde yumurtliyacagim yazıyor prospektusunde bakalım çalısmalara devam gorcez inşallah tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…