Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ovulasyon testi kullanmak için marka araştıran arkadaşlarıma bir önerim var: sakın ha core marka test almayın, çok dandik, asla aynı koyulukta çift çizgi çıkmıyor ve siz pozitifi bekleyelim diye düşünürken yumurtlama çoktan olmuş oluyor.ben 5 günde 16 adet kullandım yani pozitifi kaçırmam imkansızdı ama dedim ya asla aynı koyulukta çıkmadı. benim tavsiyem biraz daha pahallı ama medismart.

Günaydın bayanlar, ben bu ay ovulasyon testi kullanacaım, umarım bu konuda bana yardımcı olursunuz.
Hem ateşimi ölçüp, hem ovulasyon yapacağım. Yalnız benimki o kadar düzensizki, nasıl tespit edecem şimdiden merak içindeyim. Benim sormak istediğim eğer aynı koyulukta 2 çizgiye ulaşamazsam yumurtlamadığım anlamına mı gelecek.

o iki çizgiyi gördüğünüz zaman yumurtanın çatladığı anlamına mı geliyor. Bende bu ay deniyeceğim inşallah, şimdi adetimin 8.günü, ben 15 günden sonra yapmaya başlıyacağım. Çünkü geçen ay 36.günde regli oldum.

Medismart göre eğer çift çizgiyi görürsen 24-36 saat icinde yumurtlucm yazıyor 2gun ustuste iliskiye girin diyor. Testin icinde hangi gün baslman gerektiği yazıyor zaten bakalım gorcez ise yariyomu diye canım

Medismart göre eğer çift çizgiyi görürsen 24-36 saat icinde yumurtlucm yazıyor 2gun ustuste iliskiye girin diyor. Testin icinde hangi gün baslman gerektiği yazıyor zaten bakalım gorcez ise yariyomu diye canım

Sen ne kadar zamandır uğraşıyorsun canım bebek için, sonuçları burdan takip ederiz inşallah sonunda mutlu oluruz. ben ovulasyonu kullanmaya başlayınca burdan yazarım.

clearblue için epeyce bir arama yaptım ancak piyasada yokmuş, Ankarada bulamadım, o yüzden Predictor marka aldım. nasıldır, fikri olan var mı :?

Kızlar kk da sıkıntı var, o kadar yazıştığımız konular gitti, yazı yazıp bilgi verenler bir daha yazarlarsa iyi olur. ayın 15 ine dönmüşüz.

kızlar merhaba, core ovulasyon testinin yanında 3 adet core markalı kaset tipi gebelik testi geldi bana.core gebelik testinin hassasiyetini bilen var mı? araştırdım ama bulamadım, core marka test bir gün bekledikten sonra ikinci çizgi de belirdi, açık pembe renkte, böyle yaşayan var mı? bazı markanın testleri ne kadar da fazla beklese ikinci çizgi çıkmıyor, core kullanan oldu mu aranızda

1 gün geç çıkması normal değil gibi, yumurtayı kaçırma şansı var çünkü. Bildiğim kadarıyla 2 çizgiyi görünce belirgin, çalışma başlıyor.

Son düzenleme:
1 gün geç çıkması normal değil gibi, yumurtayı kaçırma şansı var çünkü. Bildiğim kadarıyla 2 çizgiyi görünce belirgin, çalışma başlıyor.

canım ben core marka gebelik testini söylüyorum, ov. testinde çift çizgiyi yakaladım sanırım.ama gebelik testi bi gün sonra 2. çizgiyi de çıkardı, normal midir bu durum

canım ben core marka gebelik testini söylüyorum, ov. testinde çift çizgiyi yakaladım sanırım.ama gebelik testi bi gün sonra 2. çizgiyi de çıkardı, normal midir bu durum

O markayı bende bilmiyorum, emin olabilmemiz içinde biraz daha zaman geçmesi gerekiyor. İnşallah yakalmışsındır bebişi.

Kızlar ben dün akşam ovulasyon testini yaptım, ikinci çizgi tam kırmızı değildi, kırmızıya yakındı. Bakalım testi bugünde yapayım.

ilişkiden 7 gün sonra yaptım canım, bazı testler ne kadar uzun da beklese 2. çizgi çıkmıyor, benim merak ettiğim core testini kullannan var mı, core de nasıl oluyor?

ben hiç core marka kullanmadım cnm medismart ve predictorun gebelik testlerini kullandım ama hamıle olan arkadasım dıyokı bana eger hamıleysen adetten 4-5 gun oncede gebelık testlerınde sılık olarak cıkıyormus. Istersen baska markalarda al yap bence yada en ıyısı kan testı kesın sonuc cıkıyo cunku

kızlar ben dün akşam ovulasyon testini yaptım, ikinci çizgi tam kırmızı değildi, kırmızıya yakındı. Bakalım testi bugünde yapayım.

cnm ben gecenlerdede yazmıstım yazdıklarım silinmiş ben medismart kullandım 5gun ust uste yaptım ılk gun hıc cıkmadı yanı tek cızgı ve negatıftı ıkıncı gun cok az bellıydı varla yok arası 3.gun ıkı cızgı aynı koyuluktaydı 4.gun 2.cızgı daha koyuydu 5.gun yaptım tekrra cızgı azalmıstı aynı saatlerde ben hergun yaptım cnm calıstıkta ama bakalım cnm kısmet hersyın hyrlısı sende bugun yrn falan calısın.

bende dün 13.günümde başladım, dün çalışmamızıda yaptık, baklaım bugün ne çıkacak, bu iş zevkli gelmeye başladı, hani akşam olsada test yapsam diyorum, o çift çizgiyi görmek hoşuma gidiyor. Biz 1 yıla yakındır uğraşıyoz. Bu ayda sonuç almazsam ağustosto doktordayım. Allah hepimize hayırlar vere. Sen ateşinide ölçüyormusun. ben ateşimide ölçüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…