- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.861
Kİzlar bende medismart ovulasyon testi aldım 3gundur yapıyorum ilk gün tek çizgi çıktı 2gun ikinci çizgi çok az belirgindi 3.gün iki çizgide aynı renkti yani pozitifti 24 ile 36 saat icinde yumurtliyacagim yazıyor prospektusunde bakalım çalısmalara devam gorcez inşallah tutar.
o iki çizgiyi gördüğünüz zaman yumurtanın çatladığı anlamına mı geliyor. Bende bu ay deniyeceğim inşallah, şimdi adetimin 8.günü, ben 15 günden sonra yapmaya başlıyacağım. Çünkü geçen ay 36.günde regli oldum.
Medismart göre eğer çift çizgiyi görürsen 24-36 saat icinde yumurtlucm yazıyor 2gun ustuste iliskiye girin diyor. Testin icinde hangi gün baslman gerektiği yazıyor zaten bakalım gorcez ise yariyomu diye canım
kızlar merhaba, core ovulasyon testinin yanında 3 adet core markalı kaset tipi gebelik testi geldi bana.core gebelik testinin hassasiyetini bilen var mı? araştırdım ama bulamadım, core marka test bir gün bekledikten sonra ikinci çizgi de belirdi, açık pembe renkte, böyle yaşayan var mı? bazı markanın testleri ne kadar da fazla beklese ikinci çizgi çıkmıyor, core kullanan oldu mu aranızda
1 gün geç çıkması normal değil gibi, yumurtayı kaçırma şansı var çünkü. Bildiğim kadarıyla 2 çizgiyi görünce belirgin, çalışma başlıyor.
canım ben core marka gebelik testini söylüyorum, ov. testinde çift çizgiyi yakaladım sanırım.ama gebelik testi bi gün sonra 2. çizgiyi de çıkardı, normal midir bu durum
japonica gebelik testini beklenen adet gelmeyince birgün sonramı yaptın yoksa ilişkiden sonramı orayı anlıyamadım.
japonica gebelik testini beklenen adet gelmeyince birgün sonramı yaptın yoksa ilişkiden sonramı orayı anlıyamadım.
ilişkiden 7 gün sonra yaptım canım, bazı testler ne kadar uzun da beklese 2. çizgi çıkmıyor, benim merak ettiğim core testini kullannan var mı, core de nasıl oluyor?
kızlar ben dün akşam ovulasyon testini yaptım, ikinci çizgi tam kırmızı değildi, kırmızıya yakındı. Bakalım testi bugünde yapayım.
kızlar ben dün akşam ovulasyon testini yaptım, ikinci çizgi tam kırmızı değildi, kırmızıya yakındı. Bakalım testi bugünde yapayım.
cnm ben gecenlerdede yazmıstım yazdıklarım silinmiş ben medismart kullandım 5gun ust uste yaptım ılk gun hıc cıkmadı yanı tek cızgı ve negatıftı ıkıncı gun cok az bellıydı varla yok arası 3.gun ıkı cızgı aynı koyuluktaydı 4.gun 2.cızgı daha koyuydu 5.gun yaptım tekrra cızgı azalmıstı aynı saatlerde ben hergun yaptım cnm calıstıkta ama bakalım cnm kısmet hersyın hyrlısı sende bugun yrn falan calısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?