- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.881
buarada zerdalcıgım ıyıyım sen nasılsın?
sağol canım bende iyiyim, bu arada senin regli tarihin benden önce sanırım, önce senin sonucunu öğreniriz. Bende düzensizlikte var, bu ovulasyon testini düzensizlikten dolayı tercih ettim.
benım reglım duzenlıydı cnm ama gecen ay şaştı normalde 30 hazıranda olmam gerekıyodu o gun sadece kahverengı leke geldı bekledım 2 gun rengli yok sadece leke 4 temmuzda renglım tam geldı o yuzden sımdı hangı tarhe gore renglımı beklıcem bende bılmıyom ayın sonuna dogru olurum heralde bakalım cnm kısmet.bu bir sene içinde hiç doktora gitmedinmi peki cnm hani neden reglin düzensiz diye?
gittim canım çok şey denedim, ama hala bi düzen yok, ama sonucunda regli görüyorum, gecikmelide olsa, hayıt kullandım 3 ay, polen karışımlar, ballı karışımlar çok şey kullandım yani. ama düzelmiyor, inşallah bu ay bebişi yakalrım, yoksa ağustosta gidiyorum doktora.
Kızlar bişey soracağım ben çubuk şeklinde ovulasyon tesit kulanıyorum, onları idrarda kaç dk tutacağım. ilk sayfada 5 sn tutup düz zemine kaoyacaksın diye yazmışlar ama paketin üstüne 5 dk. idrarda tutacaksın diye yazılmış, çubuk kullananlar var mı?
canım bu soru benim de kafamı kurcalıyor, bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
selam arkadaslar
bende aranıza yenı katılıyorum ovulasyon testlerınden aldım bugun reglımın 4.cugunu buyuk 5 gun surcek yıne
ben 34 gunde bır regl oluyorum sımdı bırsey sormak ıstıyorum cıft cızgı olduqu gun yumurtluyoruz anlamına gelıyor pekı yumurtladıktan sonra kac saat ıcınde yumurta catlıyor.cunku ben gecen ay 4 unde cıft cızgıyı gordum 6 saat sonra sılık cızgıye donmustu yumurtam catlamısmı oluyordu testmı hatalıydı acaba((
Bence sen hamilesin, yazdıklarından öyle hissettim. Güzel haberlerini bekliyoz.mrb arkadaşlar.yaa arkadaşlar bişi soracam eger gebelik varsa ovulasyon testlerinde cift cizgi cıkarmı yarın regl günüm ben dün yapmıştım biri silikti biraz ama bu gün ikiside aynı renkteydi.aynı zamanda da gebelik testi yaptım akşam biri silik cizgi cıktı sabah ilk idrarla tekrar yaptım bu sefer ikinci cizgi dünkünden biraz daha koyu oldu ve hemen belirdi öyle bekledikten sonra deyil.catlatma ignesi olmuştum ve bugün ignenin 15.günü sizce ignenin etkisi olabilirmi offfff yine takıntılarım başladı yardımcı olursanız sevinirim
Tam iki koyu çift çizgiyi yakladıktan sonra, aynı teste bakarak mı silik çizgiyi gördün, 20 dk. içindeki sonucu dikkate alcaksın, 6 saat sonra kurur canım, bi anlamı kalmaz.selam arkadaslar
bende aranıza yenı katılıyorum ovulasyon testlerınden aldım bugun reglımın 4.cugunu buyuk 5 gun surcek yıne
ben 34 gunde bır regl oluyorum sımdı bırsey sormak ıstıyorum cıft cızgı olduqu gun yumurtluyoruz anlamına gelıyor pekı yumurtladıktan sonra kac saat ıcınde yumurta catlıyor.cunku ben gecen ay 4 unde cıft cızgıyı gordum 6 saat sonra sılık cızgıye donmustu yumurtam catlamısmı oluyordu testmı hatalıydı acaba((
canım bu soru benim de kafamı kurcalıyor, bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
kızlar bu soru hepımızın kafasını kucalıyor bende hergun aynı saatlerde yaptım 5 gun boyunca 4.gun 2.çizgi cok koyu cıktı testin prospektusunde koyu cızgıyı yakaldıktan sonra bır daha yapmanıza gerek yok dıyo 24ile 36 saat arasında yumurtlıcaksınız 2 gun ust uste çalışın diyo, ama ben meraktan 5.gunde yaptım bu sefer o koyu cızgı gıtmıs cok sılık cıktı acaba bende hangı aralıkta yumurtladım anlıyamadım ama o gunlerde calıstık bakalım kızlar kısmet keşke şu testlerden anlıyan formda eczacı doktor falan olsada sorsak
Bence çalışmış olduğunuz günlerde yumurtladın, çünkü çift çizgiden sonra 36 saat içinde yumurtlama gerçekleşiyormuş, bu durumda yumurtayı yakalamış oluyorsun, zaten vücüt içinde de sperm var, yani kaçma ihtimali yok, inşallah bebişle sonuçlanır.
mrb arkadaşlar.yaa arkadaşlar bişi soracam eger gebelik varsa ovulasyon testlerinde cift cizgi cıkarmı yarın regl günüm ben dün yapmıştım biri silikti biraz ama bu gün ikiside aynı renkteydi.aynı zamanda da gebelik testi yaptım akşam biri silik cizgi cıktı sabah ilk idrarla tekrar yaptım bu sefer ikinci cizgi dünkünden biraz daha koyu oldu ve hemen belirdi öyle bekledikten sonra deyil.catlatma ignesi olmuştum ve bugün ignenin 15.günü sizce ignenin etkisi olabilirmi offfff yine takıntılarım başladı yardımcı olursanız sevinirim
anladım cnm cok tsk ederımbendeki ovulasyon testinin kılavuzunda, çift çizgiyi gördükten sonra 24-36 saat içinde yumurtan çatlayacak demek. bu süreçte ilişkiye girmen öneriliyor.
ve yumurta çatladıktan sonra da yaklaşık olarak 24saat yaşıyor. yani sen testten önceki gün ilişkiye girmiş olsan bile spermlerin yumurtayı yakalama şansı çok yüksek. spermler 48-72 saat süreyle canlı kalıyor.
Bence sen hamilesin, yazdıklarından öyle hissettim. Güzel haberlerini bekliyoz.
Tam iki koyu çift çizgiyi yakladıktan sonra, aynı teste bakarak mı silik çizgiyi gördün, 20 dk. içindeki sonucu dikkate alcaksın, 6 saat sonra kurur canım, bi anlamı kalmaz.
cnm oyle deqıl mesala ayın 5 ınde yabmıstım saat 2 de cıft cızgı vardı aynı koyulukta aksam 8 de bırdaha yabtım ıkıncı cızgı cok sılıktı bu sefercanım doktorunu bir arayıp sorsana gebelik testinde pozitif çıkıyo de bakalım ne dicek ama bence hamilesin yada kan testi yaptır kesin çıkar.
Kızlar ben ovulasyonu yapmaya 13.gün başladım, o gün ikinci çizgide hafif siliklik vardı, o gün çalışma oldu, ikinci gün daha koyu gibiydi, ama çalışma olmadı, üçüncü gün yani dün ikinci çizgi çok silik çıktı ve çalışma oldu, sizce yumurtlama oldumu. Ya da ben 14.gün yani ovulasyonu yaptığım ikinci gün çalışmamıştım, yumurtayı kaçırmadım demi. ayrıca ateşimde 36.2 den 36.5 e fırladı. sanki bana yumurtlama oldu gibi geldi.
Kızlar ben ovulasyonu yapmaya 13.gün başladım, o gün ikinci çizgide hafif siliklik vardı, o gün çalışma oldu, ikinci gün daha koyu gibiydi, ama çalışma olmadı, üçüncü gün yani dün ikinci çizgi çok silik çıktı ve çalışma oldu, sizce yumurtlama oldumu. Ya da ben 14.gün yani ovulasyonu yaptığım ikinci gün çalışmamıştım, yumurtayı kaçırmadım demi. ayrıca ateşimde 36.2 den 36.5 e fırladı. sanki bana yumurtlama oldu gibi geldi.
evet canım silik çıktığı gün çatlamış oluyo yani muhtemelen çalışmadığın gün çatlamış ama olsun diğer iki gündeki spermler yeter ona.[/Q
valla doktorlara gore yetıyo cnm gunasırı yapın dıyolar yeter dıyolar ama ne bıleyım bızde nıye olmuyo ınsallah bu ay olur hayırlısıyla vardır bır bıldıgı rabbımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?