Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

minikkuzucum merhaba yanlış hatırlamıyorsam sizi preseed sayfasındada görmüştüm, siz hiç kullandınız mı sayfaları tam okumadım ama, bu konudada araştırma yapmak istiyorum.

sağol canım bende iyiyim, bu arada senin regli tarihin benden önce sanırım, önce senin sonucunu öğreniriz. Bende düzensizlikte var, bu ovulasyon testini düzensizlikten dolayı tercih ettim.

benım reglım duzenlıydı cnm ama gecen ay şaştı normalde 30 hazıranda olmam gerekıyodu o gun sadece kahverengı leke geldı bekledım 2 gun rengli yok sadece leke 4 temmuzda renglım tam geldı o yuzden sımdı hangı tarhe gore renglımı beklıcem bende bılmıyom ayın sonuna dogru olurum heralde bakalım cnm kısmet.bu bir sene içinde hiç doktora gitmedinmi peki cnm hani neden reglin düzensiz diye?

Kızlar bişey soracağım ben çubuk şeklinde ovulasyon tesit kulanıyorum, onları idrarda kaç dk tutacağım. ilk sayfada 5 sn tutup düz zemine kaoyacaksın diye yazmışlar ama paketin üstüne 5 dk. idrarda tutacaksın diye yazılmış, çubuk kullananlar var mı?

gittim canım çok şey denedim, ama hala bi düzen yok, ama sonucunda regli görüyorum, gecikmelide olsa, hayıt kullandım 3 ay, polen karışımlar, ballı karışımlar çok şey kullandım yani. ama düzelmiyor, inşallah bu ay bebişi yakalrım, yoksa ağustosta gidiyorum doktora.

inşallah canım benım hamile kalırsında agustosta bebek için kontrole gidersin.

mrb arkadaşlar.yaa arkadaşlar bişi soracam eger gebelik varsa ovulasyon testlerinde cift cizgi cıkarmı yarın regl günüm ben dün yapmıştım biri silikti biraz ama bu gün ikiside aynı renkteydi.aynı zamanda da gebelik testi yaptım akşam biri silik cizgi cıktı sabah ilk idrarla tekrar yaptım bu sefer ikinci cizgi dünkünden biraz daha koyu oldu ve hemen belirdi öyle bekledikten sonra deyil.catlatma ignesi olmuştum ve bugün ignenin 15.günü sizce ignenin etkisi olabilirmi offfff yine takıntılarım başladı yardımcı olursanız sevinirim

selam arkadaslar
bende aranıza yenı katılıyorum ovulasyon testlerınden aldım bugun reglımın 4.cugunu buyuk 5 gun surcek yıne
ben 34 gunde bır regl oluyorum sımdı bırsey sormak ıstıyorum cıft cızgı olduqu gun yumurtluyoruz anlamına gelıyor pekı yumurtladıktan sonra kac saat ıcınde yumurta catlıyor.cunku ben gecen ay 4 unde cıft cızgıyı gordum 6 saat sonra sılık cızgıye donmustu yumurtam catlamısmı oluyordu testmı hatalıydı acaba((

canım bu soru benim de kafamı kurcalıyor, bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

canım bu soru benim de kafamı kurcalıyor, bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

kızlar bu soru hepımızın kafasını kucalıyor bende hergun aynı saatlerde yaptım 5 gun boyunca 4.gun 2.çizgi cok koyu cıktı testin prospektusunde koyu cızgıyı yakaldıktan sonra bır daha yapmanıza gerek yok dıyo 24ile 36 saat arasında yumurtlıcaksınız 2 gun ust uste çalışın diyo, ama ben meraktan 5.gunde yaptım bu sefer o koyu cızgı gıtmıs cok sılık cıktı acaba bende hangı aralıkta yumurtladım anlıyamadım ama o gunlerde calıstık bakalım kızlar kısmet keşke şu testlerden anlıyan formda eczacı doktor falan olsada sorsak

bendeki ovulasyon testinin kılavuzunda, çift çizgiyi gördükten sonra 24-36 saat içinde yumurtan çatlayacak demek. bu süreçte ilişkiye girmen öneriliyor.
ve yumurta çatladıktan sonra da yaklaşık olarak 24saat yaşıyor. yani sen testten önceki gün ilişkiye girmiş olsan bile spermlerin yumurtayı yakalama şansı çok yüksek. spermler 48-72 saat süreyle canlı kalıyor.

Bence sen hamilesin, yazdıklarından öyle hissettim. Güzel haberlerini bekliyoz.
Tam iki koyu çift çizgiyi yakladıktan sonra, aynı teste bakarak mı silik çizgiyi gördün, 20 dk. içindeki sonucu dikkate alcaksın, 6 saat sonra kurur canım, bi anlamı kalmaz.

Canım ben arkadaşlardan öğrendim. O uç kısmının ıslanması yetiyormuş, Sonuçta idarara batırınca hemen ıslanıp yukarı doğru çıkıyor ve çizgiler beliriyor, ben her ihtimale karşı birkaç dakika içinde bekletip öyle alıyorum.
Dünkü yaptığım teste kızarığa yakındı, ama tam kızarıklık diyemiyeceğim. Bakalım bu akşam nasıl çıkacak.

Son düzenleme:

Bence çalışmış olduğunuz günlerde yumurtladın, çünkü çift çizgiden sonra 36 saat içinde yumurtlama gerçekleşiyormuş, bu durumda yumurtayı yakalamış oluyorsun, zaten vücüt içinde de sperm var, yani kaçma ihtimali yok, inşallah bebişle sonuçlanır.

inşallah canım. beklemedeyiz şu br hafta geçsede anlasak

canım doktorunu bir arayıp sorsana gebelik testinde pozitif çıkıyo de bakalım ne dicek ama bence hamilesin yada kan testi yaptır kesin çıkar.

anladım cnm cok tsk ederım

Kızlar ben ovulasyonu yapmaya 13.gün başladım, o gün ikinci çizgide hafif siliklik vardı, o gün çalışma oldu, ikinci gün daha koyu gibiydi, ama çalışma olmadı, üçüncü gün yani dün ikinci çizgi çok silik çıktı ve çalışma oldu, sizce yumurtlama oldumu. Ya da ben 14.gün yani ovulasyonu yaptığım ikinci gün çalışmamıştım, yumurtayı kaçırmadım demi. ayrıca ateşimde 36.2 den 36.5 e fırladı. sanki bana yumurtlama oldu gibi geldi.

canım peki bugun yapınca ne cıkıyo ıyıce silindimi?
eger ıyıce sılındıyse sen demekkı calısma yapmadıgın gunmu yumurtladın ama o gun yumurtalasanda bıroncekı gun calıstıgın ıcın spermlerde en az48 saat yasrmıs bunu bana doktor dedı kımısı 72 saatte yasarmıs ama sen 48 saat dıye dusun yınede ogun yakalar yumurtayı dıye dusunuyom.insallah yakalmıssındr cnm.

evet canım silik çıktığı gün çatlamış oluyo yani muhtemelen çalışmadığın gün çatlamış ama olsun diğer iki gündeki spermler yeter ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…