- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.901
Gündüz çalıştığım için testi ben akşamları yapıyorum, bugünde yapacam, aynen senin gibi düşündüm bende spermim 48 saat yaşamasına kaldık. inşallah yakalamışızdır.canım peki bugun yapınca ne cıkıyo ıyıce silindimi?
eger ıyıce sılındıyse sen demekkı calısma yapmadıgın gunmu yumurtladın ama o gun yumurtalasanda bıroncekı gun calıstıgın ıcın spermlerde en az48 saat yasrmıs bunu bana doktor dedı kımısı 72 saatte yasarmıs ama sen 48 saat dıye dusun yınede ogun yakalar yumurtayı dıye dusunuyom.insallah yakalmıssındr cnm.
evet canım silik çıktığı gün çatlamış oluyo yani muhtemelen çalışmadığın gün çatlamış ama olsun diğer iki gündeki spermler yeter ona.
Gündüz çalıştığım için testi ben akşamları yapıyorum, bugünde yapacam, aynen senin gibi düşündüm bende spermim 48 saat yaşamasına kaldık. inşallah yakalamışızdır.
inşallah canım ya, eşim yorgun diye o gün çalışamadık ama, aklımda kaldı, hayırlısı artık, sonucu iki hafta sonra alacağız.
aa seninkide ayniymis benimkiyle..23 sinirin cok altinda ondan seviniyorum ben.bir arkadas 31.ile hamile kalmisdi burda,doktor ilac vermemis sinir diye :)atlim cok mutluyum yaa ,
prolaktinim 23 olmussss , ilacsiz hemde, 40 gündür hayit iciyorum..demekki hayit ise yariyomuss
doktor kanina bakdik hicbir sorun yok,hersey gayet iyi dedi,guatrdan süphelenmisdi sadece, oda yokmus..
yumurtalarima bakdi ,cok güzel büyüyorlar dedi bilmiyorum artik cörek otunun faydasi varmidir ama
pazartesi,sali ,carsamba birlikte olun dedi. haftaya cuma tekrar gidiyorummm,yumurta saglikli catlamismi ona bakcak..
tekrar kan alip prolaktine bakicakmis
yine heycanli bi bekleyis basladi bakalim..
senin prolaktin kacti tatlim en son??
zemuszemuszemuszemus cok sevindim cokkk:teytey: canim bak ben sana demistim hayit tohumu icc gerisini dusunme diye:dance::dance:benimkide 23 tu enson guzelimmbu persembe yine kan alacak bakacak kac olmus diye guatrmada bakacak .
bana gun verdi su gun beraber olun diye ama ogunu esime soyledim ikimizde bisey yapamadik degisik bir duygu sende soyleme bence ortami sen kur ve bereaber ol guzelim erkeklerde ters etki yapiyo . aslinda bende o zaman biosey yapamadim kendimden neden oyle oldu bilmiyorum ama 15. gun beraber olduk insallah diger yumurtalarim olusmistur onlara rast gelmistir .doktorun dedigi gun ilk yumurtamin buyuklugunu olcup ona gore demisti . yani biz 10. ve 15. gun beraber olduk cok dusuk bir sans ama n yapalim olmadi -... insallah bu ay sana sans guler allahim sana verir bebisiniiŞeniz
canim bu 5 6 aydir doktor gunleri bana diyor .bende esime demedimki etkilenmesin diye ama o zamanlar prolaktinim yuksektiboshayallersmileo yuzden sanirim olmadi bide ben bu ay deedimki esime soylim beraber ayni gunde anlasir birlikte oluruz dedim oda tamam dedii .ayyy o gun geldi adama dokunmak bile istemyiorum bir uyku cokuyo canim hic istemiyo zorluyom olmuyo esimde aynii .bana dediki daha bana soyleme bisey .bende soylemicem bu ay canim ya sakin sende soyleme .baktinki yanasmiyo son anda soylerin ok:lepi:aa seninkide ayniymis benimkiyle..23 sinirin cok altinda ondan seviniyorum ben.bir arkadas 31.ile hamile kalmisdi burda,doktor ilac vermemis sinir diye :)
aslinda haklisin demeyeyim,ben ovulasyon testi almadim tatlim ya gecen ay cok stres oldum,su icmeme calistim evden cikamadim filan bu testleri yaapcam diye, bide tam cift cizgiyi gördükten 1 gün sonra bizde bir stres bir stres kavga ettik hehehhe
sans ikimizinde yüzüne güler insalllahh tatlim ya,tabiki hakkimizda hayirlisi ise:1hug:
ewet canim soyluyo sugun su kadar buyuklukte olur diye tahmin ediyo ogunku buyuklugunu soyluyo.arkadanda kucuk yumurtalari gosterdi biri buyugunce catliyomu digeri buyuyomusssenin doktor söylüyomus kac cm oldugunu filan ,benimki hic söylemedi..hersey cok güzel dedi sadece,tam istedigim gibi büyüyor dedi..insallah sendede guatr cikmaz canim,ve umarim düser prolaktininn dahada
ewet canim soyluyo sugun su kadar buyuklukte olur diye tahmin ediyo ogunku buyuklugunu soyluyo.arkadanda kucuk yumurtalari gosterdi biri buyugunce catliyomu digeri buyuyomuss.insallah guzelim allahim duy sesimizzi n olurr:Saruboceq:
canim bu stresten inanirmisin tam3 kilo aldim ben nasil vercem bu kiloyu .bir istahim acildiki sorma kendimi tutamiyorum . n yapcam ya .gel beraber diyetede girelimmi .oyle hafif bir dietboshayallersmileaminnnnnnn:Saruboceq: nekadar bekletiyolar kendilerini zipirlar
yok ya bende sormak istemiyorum,cok bilmis gibi..hangi tarafda var yumurta kac cm filan diye..kendiliginden demesi lazim aslinda :1no2:
evet kiz öyle oluyor, ben yumurtlama günnlerimde ya strresli oluyorum yada tansiyonum düsüyo aksam yemekten sonra vuruyom kaffayi yatiyorum:)
canim bu stresten inanirmisin tam3 kilo aldim ben nasil vercem bu kiloyu .bir istahim acildiki sorma kendimi tutamiyorum . n yapcam ya .gel beraber diyetede girelimmi .oyle hafif bir dietboshayallersmile
canim ben suanda 57 kilo olmusum :gitme:normal kilom benim 53 52 olmasi ama su 1 senedir dusemiyom o eski kiloma cok yiyorum cok .canim yaa ben kendimi suya spora verdim vallahiii, hem kafam baska seylere gitsin diye...arkadasla ormonda 1 saat yürüyoz yada carsiya yürüyerek gidip geliyoz ,
günde 2,5-3 litre su iciyorum ..
inanirmisin $u 1 ayda 60 kilodan 54 kiloya düsmüsüm ( masallah )
midemde kücülmüs,artik eskisi gibi yemiyorum
sanada tavsiyem su ve yürüyüs..ha birde yemeklerini zeytinyagli yapp :)
sende verirsin takma kafana,hafif seyler ye..
benim hayalim hep hamilelige zayif baslamak...:teytey:
canim ben suanda 57 kilo olmusum :gitme:normal kilom benim 53 52 olmasi ama su 1 senedir dusemiyom o eski kiloma cok yiyorum cok .
bende esimle her gun spora giderdim .ama bu bebek olayi olunca biraktim .nasil yapayim bir daha soyle burdan senden motive olmam lazim hergun yazisalim tamam mii taki 53 52 olana kadar .bu arada boyum 1,67 ya senin:smiley-cool:
canim yaa ben kendimi oyle iyi hissediyorum hayatimda bu kiloyu gormemsitim o yuzden panik yaptim eyvahedigeldismileee ne yapiyoruzz simdiibilmiyorumkismile.ayy kocamda aradi yemek yapacam yaaaaohaoldumsmilesen yaz buiraya ben sonra bakarim okk canim cok tesekkurlerr simdidentamam tatlim,eevet motive olmak iyi,benim arkadas dogumdan sonraki kilolarini vermek icin hep yürüyodu ona 14 kilo verdirdik bakalim,bendende gitti 6 kilo :)
benim boy 1.70 kilo 54 suan,aslinda iyi duruyo daha almassam iyi :teytey:
kiz aslinda seninde cook bir fazlan yok,boyunda iyiymis
ya canım sonucu iki haftasonra alıcaz dıyon ya erken gebelık testlerınde ilişkiden 7 gun sonra bellı oluyo falan dıyolar ya acaba bellı olurmu
Belli oluyordur canımda kan testi falan çok yaptırdığım için bişeyde çıkmıyor, o kadar gebelik testlerim falan boşa gitti, o yüzden regli günüm iyice geçmeden yapmak istemiyorum. O zaman gelince yine tutamıyorum kendimi bi dünya test yapıyorumda, artık kendime dur demeliyim.lmaz:
benimde son 6 gün kaldı bakalım canım beklemedeyim gelişmelerden haber veririm sana ama sanki olmıcak bu ay regli olucam gibi içimde oyle bir his var.
hadi bakalım inşallah sonucu alırsın.
merakla bekliyorum, bu ay ilk defa ovulasyonla denedik bakalım ne olacak, bende merak ediyorum.
canım sormayı hep unutuyorum sen hangi markayı kullandın ovulasyon testi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?