Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Çift çizgiyi gördüğün günü ve sonraki günü değerlendirmen lazım, 36 saat içinde olacak.

o zaman ben doğru yaptım :) cts ve pazar yani 12. ve 13.gün çift çizgi gördüm değerlendirdim dün tekrar test yaptım tek çizgiye düşmüştü. dün bir temas olmadı. artık gün aşırı mı temas olması gerekiyor??? kafam karışıyor bu konuda

zamanlaman iyi o zaman, çalışmaların yerinde olmuş, bundan sonra günaşırıya dönebilirsin.:hulya:

valla canım günaşırımı yoksa hergünmü o size kalmış bişey ama doktorlar spremlerin 48 saat yasadıgını soyledıgı ıcın gun asırı en ıdealı dıyolar hergun yapalırsa spermın kalıtesı dusermıs dıye. kimi doktorda yumurtlama gunlerınde 3 gun ust uste ilişkiye girin diyor.

bu sitedeki siz kızlar birer harikasınız hepinizden çok şey öğrendim...7 aydır deniyorum ve başarılı olamadık çünkü yanlış ovülasyon tarihimi yanlış biliyormuşum..bu ay testleri duydum coretests kullandım ve doğru zamanı yakaladım..inşaallah bebiş gelir bu sefer

evet aynen benim doktorumda öyle söyledi bekleyin pazartesi,sali,carsamba yumurtlama günlerin.o günleri degerlendirin dedi :)))

valla dün yapamadım çünkü kandildi biliyorsun. o yüzden 3 gün üst üste olamadı. evet her yerde 48-72 saat yaşıyor yazıyor. aslında epey karışık bir durum

valla dün yapamadım çünkü kandildi biliyorsun. o yüzden 3 gün üst üste olamadı. evet her yerde 48-72 saat yaşıyor yazıyor. aslında epey karışık bir durum

kandil nedeniyle birçok kişi çalışma yapamadılar, rabbim görüyordur hepimizin çabasını, benimde tam yumurtlama zamanlarım düğünden, temizlikten, kandilden dolayı sekteye uğradı çalışmalar, işim spermlerin 72 saat yaşamasına kaldı.

iş zaten bu spermlerde
aslında çok da takmamak lazım
kurunca daha bir zor oluyor gibi
bir arkadaşım çocukluğundan beri doğum kontrol haplarıyla regli olabiliyordu. aralık da bıraktı hapı.. hadi bi deneyeyim dedi ve hamile kaldı..bu işte kafa rahatlığı çok önemli...kaydirigubbakcemile3

ah canım ya, o kafa rahatlığı bizde yok, ama ilk aylarımda bebek düşünmeye başlayınca rahattım ama olmadı, olmadıkça hadi gelde kafanı takma, boğazıma kadar bu işe saplandım. Şimdi istesemde kafamdan atamam, ancak herşeye boşvermem lazım. Ama agustosta tedaviye başlıyorum. İlk iş rahim filmi çektireceğim.

ne kadar zamandır deniyorsun? 2 yıl 3 yıl?
çektir film tabi için rahatlar ama rahat bırak bence
bir sıkıntı da yoksa eşinde ve sende dert etme
kafanda kurdukça geriliyorsun hamile kalacaksan da kalamıyorsun
bak hep birşeyler çıkmış

2 yıllık evliyim, 1 yıldır bebek düşünüyoruz. Biraz tedavi gördüm ama bıraktım tam olmadı, bu sefer tam teşkilatlı görecem inşallah eşimde testlerden geçecek, dediğin gibi bi sıkıntı çıkmazsa boşvereceğim inşallah herşeye.
Sen tedavi gördün mü?

hayır ben rutin kontrollerimi yaptırdım şu an her şey normal. ben doğum kontrol hapını bırakalı 7 ay oldu. ben yanlış yanlış ovülasyon tarihinde beraber olmuşum eşimle hep. 14 gün sanıyordum ama 12.günmüş kaydirigubbakcemile3 akıl işte. sonra bu testleri duydum annemde testleri reglin biter bitmez yap 10.-12.gün falan olabilir dedi onu dinledim haklıymış

iyi canım ya, ben her ihtimali düşünerek, reglim biter bitmez, günaşırı hep çalışırdım ama herhalukarda olmadı, bize tedavi yolu görünüyor, bu ayda ovulasyon denedik bakalım, inşallah olur, olmazsa başımızın çaresine bakacağız artık.

canım iyi akşamlar ben çıkıyorum. görüşürüz inşallah.

inşaallah tedaviye gerek kalmaz
iyi akşamlar iyi haberlerini alırız buradan umarım

Kizlar merhaba, bende PCOS luyum. Doktorum gecen ay Klomen verdi, bu ay 15 inde adet oldum, 19 unda klomene basladim ve 26 sinda Ovitrelle vuruldum gobekten..Bu arada ultrasona giremedigim icin ovulasyon testiyle yumurtlamanin olacagi gunleri hesaplamaya calisiyorduk, 26 sinda cift cizgiyi gordum. Test cizgisi C den daha koyuydu. Cift cizgiyi gordugum zaman ve 36 saat sonra iliski oldu. Tabi arada da bi tane oldu. Bugun esime mola verdim, yarin yine baslayalim diyorum. kaydirigubbakcemile3
Bu arada igneyi olduktan sonraki iki gunde ovulasyon testinde cift cizgiyi koyu sekilde goruyorum, bu da sanirim hCG hormonunun vermis oldugu tepki, insallah yumurtlamisimdir da bu ay mujdeli haberi veririm sizlere..:sm_cool:

Dua edin kizlar, insallah herkes bebislerine en yakin ve hayirli zamanda kavusur.

Son düzenleme:
Herkeze günaydın............
Süper bir gün olması dileğiyle opuyorumnanaktan

süper testle yakalamışsın demek ki hihoyyyt
hadi hayırlısı bakalım
gün aşırı çalışmalara devam o zaman
inşaallah iyi haberlerini duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…