Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

hadi hayırlısı canım, uzak diyarlarden bi müjdeli haber patlat bize. Dualarımız seninle.
Herkeze günaydın............
Süper bir gün olması dileğiyle opuyorumnanaktan
inşallah, bol hamişli bir gün.
inşaallah tedaviye gerek kalmaz
iyi akşamlar iyi haberlerini alırız buradan umarım
inşallah canım, bu ay olmazsa, yolun sonu görünüyor.
kızlar bilgi verdiğiniz için teşekkürler opuyorumnanaktan

Bişey değil canım ne demek, yardımcı olabilmişsek ne mutlu.

kızlar bişey merak ediyorum her insan yumurtlama günününden 14 gun sonramı regli olur?

benim şöyle oldu 12 temmuz regli oldum 26 temmuz yumurtlama günü derken testler ile 24 ve 25 temmuzda çift çizgi çıktı. ağustos ayında eğer regli olursam 10'u gibi olacağım 14. gün süresini aşmış oluyor bu mantıklı.
ama yumurtlama testlerine göre çift çizgi 24-36 saat içinde yumurtlanacağının işareti olduğunu da gözönüne alırsak ağustos 10 tarihi 14.güne denk geliyor ve böylece 14. yada 15.gün regli oluyorsun eğer çok düzenliysen.umarım doğru hesaplamışımdır ve anlatabilmişimdir canım zemuszemus

benimki çok düzensiz, 8 temmuzda oldum ben, ama genel olarak 35-36 günde oluyorum, bu durumda 15 ağustosa kadar günüm var diyorum kendimce.

Son düzenleme:
bende 3 senelik evliyim ve 1 senedirde çocuk istiyoruz ilkkez bu ay bu testlerden denedim benımde adetlerım doğumkontrol hapını bıraktıgımdan beri çok düzensizleşti.8 temmuzda son adetım gecen ay 4 hazıran ondan öncekide 7 mayıstı.ben buay 13.günde yakaldım çiftçizgiyi.3 gün çalıştık inşallah bebeğimiz yoldadır testi yaptığım günden beri sağ kasığımda ağrılar var.umarım belirtidir bu....mafoldumben

Canım hemen hemen aynıyız, bende 1 senedir düşünüyorum, ilk defa ovulasyon yaptım. 14 gün çift çizgiyi yakaldık ama, 1 gün öncesi ve 1 gün sonrası çalışma olsu, benimde sürekli sol kassığım ağrıdı. Ve adetlerimde çok düzensiz, inşallah bebişleri yakalamışızdır.

inşallah valla ben bır kaç ay önce adetım 10 gün gecikince heralde gebeyim dedim ama doktora bı gittim kist varmış meğer resmen yıkıldım.tekrar bu durumları yaşamaktan korkuyorum...

aynen canım ama kıyamam heralde totolarına vurmaya dört gözle bekliyoruz zaten:ecrin_bebek:

Ya minicik olurlar nasıl kıyarız onlara, ah bi olsa, ben her ay bu hüsranı yaşamaya alıştım, bu ayda olmazsa bebek, tedaviye başlıyorum. Sen hiç tedavi falan gördün mü? bende kist falanda yok, değerlerim normal, bitki çayları falanda kullandım ama sebepsiz infertile, bakalım, tedaviye başlıyacam, rahim filmi falan düşünüyorum.

simdi arkadaslar bu ayki hikayemi soylece ozetleyeyim her ay 32 gunde bir regl oluyorum bu aykide cok sukur zamaninda ve 3 temmuzda oldu. gecen ay yaptigim ovulasyon testi tam zamaninda kirmizi cikti ancak sonuz alamadim bu ay ise bir anormallik vardi regl den hemen sonra hergun test yapmaya basladim ayin 17 sine kadar hicbir cizgi cikmadi 17 sinde ise hafif bir cizgi cikti gozle gorulebilir bende ertesi gun koyulasir umudu ile yapmaya devam ettim bu arada yumurtlama tarihim 15 ile 21 temmuz arasi. ben devam ettikce hergun cizgi benimle inatlasircasina acik renkli olmaya devam etti ve hic kipkirmizi olmadi bende bi anormallik oldugunu dusunerek uzuluyordum

ancak yine de internetteki tarihler arasini bos gecirmek istemedim.Her ne kadar o testlerin negatif oldugunu bilsemde bir umut dedim tabiki bu ay neden yumurtlamiyorum acaba diye dusunmekten oluyordum acaba birseyleri yanlismi yaptim . gel gelelim ayin 21 gecti ben her ihtimale karsilik gec yumurtlarim diye hergun taet yapmaya devam ettim ve hergun silik cizgi de cikti.

agustos ayinin 3 u regil gunum bu gunu beklerken regl e 7 gun kala ayin 27 sinde birden cizgi koyulasti ve 27 28 29 temmuzda hep koyu cikti bende inanin cok umutlandim regle cok yakin ovulasyon testi pozitif cikanlari okuduktan sonra ancak bugun ovulasyon testim tekrar siliklesmeye basladi regl e 5 gun var bu karmasik durum hakkinda bir bilgisi yorumu olan varsa lutfen cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…