- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.941
hadi hayırlısı canım, uzak diyarlarden bi müjdeli haber patlat bize. Dualarımız seninle.Kizlar merhaba, bende PCOS luyum. Doktorum gecen ay Klomen verdi, bu ay 15 inde adet oldum, 19 unda klomene basladim ve 26 sinda Ovitrelle vuruldum gobekten..Bu arada ultrasona giremedigim icin ovulasyon testiyle yumurtlamanin olacagi gunleri hesaplamaya calisiyorduk, 26 sinda cift cizgiyi gordum. Test cizgisi C den daha koyuydu. Cift cizgiyi gordugum zaman ve 36 saat sonra iliski oldu. Tabi arada da bi tane oldu. Bugun esime mola verdim, yarin yine baslayalim diyorum. kaydirigubbakcemile3
Bu arada igneyi olduktan sonraki iki gunde ovulasyon testinde cift cizgiyi koyu sekilde goruyorum, bu da sanirim hCG hormonunun vermis oldugu tepki, insallah yumurtlamisimdir da bu ay mujdeli haberi veririm sizlere..:sm_cool:
Dua edin kizlar, insallah herkes bebislerine en yakin ve hayirli zamanda kavusur.
inşallah, bol hamişli bir gün.Herkeze günaydın............
Süper bir gün olması dileğiyle opuyorumnanaktan
inşallah canım, bu ay olmazsa, yolun sonu görünüyor.inşaallah tedaviye gerek kalmaz
iyi akşamlar iyi haberlerini alırız buradan umarım
kızlar bilgi verdiğiniz için teşekkürler opuyorumnanaktan
kızlar bişey merak ediyorum her insan yumurtlama günününden 14 gun sonramı regli olur?
kızlar bişey merak ediyorum her insan yumurtlama günününden 14 gun sonramı regli olur?
karakız senin ne kadar günün kaldı, belirti falan varmı.[/QUOTEt
valla netteki hesaplıyıcıya göre 1 agustosta regli olcam ama benım gecen ay karısıktı gecenlerde yazmıstım bılıyosun gecıkmelı geldı reglım bıraz ılk defa gecen ay o yuzden tam olarak hangı tarıhe gore hesaplıcam bende bılmıyom ama yumurtlama testını yaptıgımda 14 temmuzda 2 cizgide aynı renk 15 temmuzda 2. cızgı cok koyu cıkmıstı 16 temmuzdada cızgı cok sılık cıktı eger 15 temmuzda yumurtladım dersem 14 gun sonrada renglı olunursa benım 29 temmuzda olmam lazım yanı yarın ama eger yrn olmazsam 1 agustosa kdr beklıcem oyle test yapcam belirti derken cnm 3 aydır heray ayrı bır belırtı oluyo bırazda bız psıkolojık yapıyoz o yuzden belırtılere bakmıyom en gzl gunun gecsın oyle cnm.senın ne zaman cnm tahmını regli?
valla netteki hesaplıyıcıya göre 1 agustosta regli olcam ama benım gecen ay karısıktı gecenlerde yazmıstım bılıyosun gecıkmelı geldı reglım bıraz ılk defa gecen ay o yuzden tam olarak hangı tarıhe gore hesaplıcam bende bılmıyom ama yumurtlama testını yaptıgımda 14 temmuzda 2 cizgide aynı renk 15 temmuzda 2. cızgı cok koyu cıkmıstı 16 temmuzdada cızgı cok sılık cıktı eger 15 temmuzda yumurtladım dersem 14 gun sonrada renglı olunursa benım 29 temmuzda olmam lazım yanı yarın ama eger yrn olmazsam 1 agustosa kdr beklıcem oyle test yapcam belirti derken cnm 3 aydır heray ayrı bır belırtı oluyo bırazda bız psıkolojık yapıyoz o yuzden belırtılere bakmıyom en gzl gunun gecsın oyle cnm.senın ne zaman cnm tahmını regli?
bende 3 senelik evliyim ve 1 senedirde çocuk istiyoruz ilkkez bu ay bu testlerden denedim benımde adetlerım doğumkontrol hapını bıraktıgımdan beri çok düzensizleşti.8 temmuzda son adetım gecen ay 4 hazıran ondan öncekide 7 mayıstı.ben buay 13.günde yakaldım çiftçizgiyi.3 gün çalıştık inşallah bebeğimiz yoldadır testi yaptığım günden beri sağ kasığımda ağrılar var.umarım belirtidir bu....mafoldumben
testi yapalı bugün 10 gün oldu gebelik testi yapmaya korkuyorum:Saruboceq:
aynen canım ama kıyamam heralde totolarına vurmaya dört gözle bekliyoruz zaten:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?