- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.961
ancak yine de internetteki tarihler arasini bos gecirmek istemedim.Her ne kadar o testlerin negatif oldugunu bilsemde bir umut dedim tabiki bu ay neden yumurtlamiyorum acaba diye dusunmekten oluyordum acaba birseyleri yanlismi yaptim . gel gelelim ayin 21 gecti ben her ihtimale karsilik gec yumurtlarim diye hergun taet yapmaya devam ettim ve hergun silik cizgi de cikti.
ancak yine de internetteki tarihler arasini bos gecirmek istemedim.Her ne kadar o testlerin negatif oldugunu bilsemde bir umut dedim tabiki bu ay neden yumurtlamiyorum acaba diye dusunmekten oluyordum acaba birseyleri yanlismi yaptim . gel gelelim ayin 21 gecti ben her ihtimale karsilik gec yumurtlarim diye hergun taet yapmaya devam ettim ve hergun silik cizgi de cikti.
evet ben koyu cizgiyi okadar gec gorunce sasirdim ama yinede bos gecirmek istemedim ne olur ne olmaz diye simdi 3 agustosu bekliyorum
agustos ayinin 3 u regil gunum bu gunu beklerken regl e 7 gun kala ayin 27 sinde birden cizgi koyulasti ve 27 28 29 temmuzda hep koyu cikti bende inanin cok umutlandim regle cok yakin ovulasyon testi pozitif cikanlari okuduktan sonra ancak bugun ovulasyon testim tekrar siliklesmeye basladi regl e 5 gun var bu karmasik durum hakkinda bir bilgisi yorumu olan varsa lutfen cevap bekliyorum
simdi arkadaslar bu ayki hikayemi soylece ozetleyeyim her ay 32 gunde bir regl oluyorum bu aykide cok sukur zamaninda ve 3 temmuzda oldu. gecen ay yaptigim ovulasyon testi tam zamaninda kirmizi cikti ancak sonuz alamadim bu ay ise bir anormallik vardi regl den hemen sonra hergun test yapmaya basladim ayin 17 sine kadar hicbir cizgi cikmadi 17 sinde ise hafif bir cizgi cikti gozle gorulebilir bende ertesi gun koyulasir umudu ile yapmaya devam ettim bu arada yumurtlama tarihim 15 ile 21 temmuz arasi. ben devam ettikce hergun cizgi benimle inatlasircasina acik renkli olmaya devam etti ve hic kipkirmizi olmadi bende bi anormallik oldugunu dusunerek uzuluyordum
bu sabah gebelik testi yaptım ilk 5 dak.içinde ikinci çizgi yoktu. daha sonrra testi 2 saat kadar beklettim ikinci çizgi silik bir şekilde görünüyodu.sizce hamilemiyim arkadaşlar.aranızda bu durumu yaşayan varmı
merhabalar kist falan yok değil mi?regli aralığın bana göre epey uzun çünkü
arkadaşlar size bir şey sorucam ben one step marka ovulasyon testi kullanıyom başka markalarda kullandım ama hiç şu ana kadar kontrol çizgisinden daha koyu ikinci çizgiyi yakaladığım olmadı genelde silik çıkıyor en koyu çıktığı zaman ise kontrol çizgiye yakın koyulukta oluyor.sizlerin nasıl çıkıyor acaba kontrol çizgiye yakın koyulukta olduğu zaman pozitifmi algılanmalıbilmiyorumkismile
bende temmuzun 8inde oldum geçen ayın 4 ünde ondan önceki ayda 7 sinde.bu ay nezaman olucağımı bilmiyorum yaaaa.ben ovulasyon testini 28 günde bire göre hesaplayarak yaptım 13.günde yakaladım.bakalım artık nezaman olucaksam görücez...
babybabay86 acaba ne zamandir denemeye basladiniz ve kontrol icin hic doktora gittinmi
Mrb arkadaşlar, ben de 1 senedir uğraşıyorum gebe kalmak için.Ama Rabbim nasip etmedi henüz.Hiç bir problemimiz yok eşimde de bende de...Ama yok işte olmuyor
Paylaşmak istedim sadece dualarınız bekliyorum...Rabbim kimsesin kucağını boş bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?