Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ben daha tedavi görmedim hiç canım bendeki çıkan kistte herkaddında olabılen kistmiş adet olunca geçti sorun yok aslında ama yıne olmassa agustosta eşimle doktora gidicez artık...

valla bende daha yeniyim canım burda yardımcı olamıyorum sana buyüzden:sinifsinif:

canım koyu çıktığı zamanlar ilişkin oldumu.bazen erken yada geç yumurtan olmuş olabilir.geç yumurtlama geç döllenme diye bişi var...

evet ben koyu cizgiyi okadar gec gorunce sasirdim ama yinede bos gecirmek istemedim ne olur ne olmaz diye simdi 3 agustosu bekliyorum

evet ben koyu cizgiyi okadar gec gorunce sasirdim ama yinede bos gecirmek istemedim ne olur ne olmaz diye simdi 3 agustosu bekliyorum

bende temmuzun 8inde oldum geçen ayın 4 ünde ondan önceki ayda 7 sinde.bu ay nezaman olucağımı bilmiyorum yaaaa.ben ovulasyon testini 28 günde bire göre hesaplayarak yaptım 13.günde yakaladım.bakalım artık nezaman olucaksam görücez...

merhabalar kist falan yok değil mi?regli aralığın bana göre epey uzun çünkü

iki çizgi de var değil mi?o dönemi atlamadın umarım

bu sabah gebelik testi yaptım ilk 5 dak.içinde ikinci çizgi yoktu. daha sonrra testi 2 saat kadar beklettim ikinci çizgi silik bir şekilde görünüyodu.sizce hamilemiyim arkadaşlar.aranızda bu durumu yaşayan varmı

acaba erkenmi yaptım gebelik testini.ovulasyon testinde çiftçizgiyi yakalayalı 10 gün oldu o günlerde 3 gece çalıştık dayanamadım denemek istedim.ilk baktığımda sabah bişi çıkmadı ama 2 saat sonra bakım silikti ama ben baktıktan sonrada çıkmış olabilir baya sonrada çıkmış olabilir bilemiyorum...gerçi sabahki idrarım geceden beri bekleyen idrar değildi o yüzden çok açık rengi vardı buyuzdende yanıltıcı olabılırmı acaba....

arkadaşlar size bir şey sorucam ben one step marka ovulasyon testi kullanıyom başka markalarda kullandım ama hiç şu ana kadar kontrol çizgisinden daha koyu ikinci çizgiyi yakaladığım olmadı genelde silik çıkıyor en koyu çıktığı zaman ise kontrol çizgiye yakın koyulukta oluyor.sizlerin nasıl çıkıyor acaba kontrol çizgiye yakın koyulukta olduğu zaman pozitifmi algılanmalıbilmiyorumkismile

merhabalar kist falan yok değil mi?regli aralığın bana göre epey uzun çünkü

normal olanin 28 ile 35 gun arasi oldugunu saniyorum ve benimkide her ay 32 gunde bir cocuk sahibi olmaya daha 2 3 ay oldu karar vereli ve 4 ay oncesine kadarda korunuyordum Birkac ay daha olmazsa zaten doktora gitmeyi dusunuyorum sizce boyle uzun aralikla olmam kist olmasina mi isaret umarim oyle birsey yoktur ailemde genellikle herkesin bu araliklta ve herkesin 2 ser 3 er cocugu var umarim allah banada nasip eder

bende medismart kullanmıştım ilkez buay canım benimde öle ilk çizgiden çok daha koyu cıkmadı eşitti sanki.ben o gece ve 2 gece birlikte oldum eşimle herkes öle tavsıye etmiş burdaki eski yazan arkadaşlar...

internette hesaplama takvimlerine baktinmi canim oarada hesaplayacak olsan 20 sinde baslamasi gerekior ve test te 13 unde cikmis bence bu ovulasyon testleri gercek gunu yakalamamiz acisindan cok iyi regl tarihinde 8 agustos gorunuyor verdigin bilgilere gore benbir hesaplama yaptim umarimmmmm o cizgi hergun gitgide koyulasir

babybabay86 acaba ne zamandir denemeye basladiniz ve kontrol icin hic doktora gittinmi

biz 1 senedir deniyoruz canım doktora kendım için gittim sorun yok 1 sene geçsin dedi.3ay önce 10 gün gecıkınce gebeyım sandım kist çıktı zararsız.adet görüncede gectı.şuan sorun yok...akannehir

Mrb arkadaşlar, ben de 1 senedir uğraşıyorum gebe kalmak için.Ama Rabbim nasip etmedi henüz.Hiç bir problemimiz yok eşimde de bende de...Ama yok işte olmuyor
Paylaşmak istedim sadece dualarınız bekliyorum...Rabbim kimsesin kucağını boş bırakmasın.

denizcim internetten ve buradan edindigim bilgilere gore hicbir sorunu olmayan ciftlerde bile ilk yil icinde bebek olma olasiligi % 25 imis. birde buna dogru zamani tutturma ihtimalini eklersek cok daha zorlasiyor sen ovulasyon testi kullaniyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…