Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

:gitme:
denizcim internetten ve buradan edindigim bilgilere gore hicbir sorunu olmayan ciftlerde bile ilk yil icinde bebek olma olasiligi % 25 imis. birde buna dogru zamani tutturma ihtimalini eklersek cok daha zorlasiyor sen ovulasyon testi kullaniyormusun

Evt devamlı kullanıyorum.Bu ayda kullandım hala da kullanıyorum çalışma dönemindeyiz şu anda bakalım.Dün yapmıştım ikinci çizgi çok koyu çıktı.İki günü de değerlendirdik ama nasip işte...15 Ağustosu bekliyorum Rabbim inş mübarek ayda mutlu haberi almayı nasip eder...

Ben de kullandım o markanın testlerini ama dediğin gibi yaa aynı koyulukta oluyor kontrol çizgisiyle ya da daha silik...O yüzden değiştirdim başka bir markanın testlerini aldım.

aynı sorun bendede var
hep pozitif çıkıyor,aynı koyulukkta olmuyor ama,çok yakınlaşıyor
daha önce başka marka kullanmıştım,o ovulasyon harici gaywet silik oluyordu
kullanma kılavuzunda aynı koyuluk yada daha koytu olması gerekir yazıyor
benim hiç aynı koyuluk bile olmadı,geçsin

benim doğum kontrol hapını bıraktıgımdan beri nerdeyse düzensizleşti.mesela temmuz 8de oldum gecen ay 4ünde mayısta 7 sinde.ben testi 28 gunde bire göre yaptım ve 13.günde çift çizgi çıktı.buay nezaman olucam bılmıuyorum.28 gunde bire göre olursa 4ünde yada 5inde olmam lazım....

Son düzenleme:
Ben de kullandım o markanın testlerini ama dediğin gibi yaa aynı koyulukta oluyor kontrol çizgisiyle ya da daha silik...O yüzden değiştirdim başka bir markanın testlerini aldım.

canım zaten aynı koyullukta olması pozitif olarak algılanıyor benim kontrol çizgisinden biraz daha az koyu oluyor

canım benimde hiç aynı koyulukta olmuyor ama ben koyuya yakın olunca pozitif olabilir diye düşünüyom
canım daha önce kullandığın marka hangisiydi

son 3 gun kaldi heyecanla bekliyorum yuzumdeki sivilceler haric regl belirtisi yok ama .... umudumu son ana kadar yitirmemeye calisiyorum

kızlar bugun son gunum beklemedeyim bakalım bugun adet olucammı ama dayanamdım dun gebelik testi yaptım cok silik bir 2.çizgi çıktı eski forum yazılarını okudum kimisi hamilesindir diyo kimisi olmayadabilir diyo bakalım beklemedeyim eger olmazsam yarın tekrar test alıp yapcam bakalım ne cıkıcak.

Son düzenleme:

Bence hamilesin canım tebrik ederim çünkü reglin geçmmeiş bile silik çıkması çok normaL...Adetin geçince bi daha yaprsın ve bi bakmışsın kopkoyu 2 çizgi...Hadi hayırlısı inş.

Bence hamilesin canım tebrik ederim çünkü reglin geçmmeiş bile silik çıkması çok normaL...Adetin geçince bi daha yaprsın ve bi bakmışsın kopkoyu 2 çizgi...Hadi hayırlısı inş.

benimde dün yaptığım gebelik testinde cok silik çıktı ama ben bekletmiştim biraz. 1 haftadan beride sağ kasığımda ağrılar var hiç geçmedi.yarın tekrar yapıcam bende.inşallah
hamileyimdir 1 senedir bekliyorum....:CüvCüv:

ben hala bu konuda acemıyım aynı koyulukta cızgıyı nezaman yakalıycam acaba yarın daha koyu olurmu cızgı
8.ci gün ateş 36.1 test ıkıncı cızgı sılık
9.cu gün ateş 36.1 test ikinci cizgi sılık
10.cu gün ates 36.2 test ikinci cizgi sılık
11.ci gün ateş 36.1 test ikincicizgi sılık
12.ci gün ateş 36.4 test ıkıncı cızgı bıraz koyu
13.cü gün ateş 36.1 test ıkıncı cızgı sılık
14.cü gun ates 36.1 test ıkıncı cızgı aynı koyulukta olmasada cok yakın
34 gunde bır regl oluyorum sabahları 7 30 da ates olcuyorum saat 2 30 da test yabıyorum kaset testlerden kullanıyorum hatalımı yabıyor acaba yardımcı olurmusunuz bana

Canım inş sen de hamilesindir.Ben de 1 senedir bekliyorum.Rabbim inş tez zamanda nasip eder.Regl günün geçti mi canım yoksa geçmeden mi yaptın???

denizicm umarım hamilesindir silik çıkmış testin benimde ilk gebeliğimde silik çıkmıştı ve ben gerçekten hamileydim
benim sana sorum sen one step marka ovulasyon markasını değiştirdim demişin hangi markayı test aldın

canim atesini nasil olcuyorsun benim aldigim dijital termometrede eger dil altindan olcuyorsunuz normal olan 36.6 eger koltuk altindan olcuyorsaniz 36.2 yaziyordu

Bu ay site ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum ama gittigidiyordan LABOQUICK marka ovulasyon testleri aldım çift çizginin çok koyu hatta 2. çiizginin kontrol çizgisinden bile koyu olduğunu gördüm.Bakalım inş faydasını görürüm inş hamileyimdir:Saruboceq::Saruboceq:Ama daha çok var reglime

canım umarım sana gelen testler doğrudur ancak ben o testleri kullandım ve hepsi bozuk çıktı burda bir kaç arkadaşta kullanmış onlara bozuk olduğunu söylediler
ben hep pozitif görüyodum
belki sana gönderilenler doğrudur ama benimkiler bozuktu

dijıtal cnm dıl altından olcuyorum normal olan derken benım hep 36.1 cıkıyor

normal olan derken averaj her insanda olmasi gereken anlaminda benim termometrede oyle yaziyordu bende ne yapacagimi sasirdim dil alti 37 cikiyor koltuk alti 36.5 cikiyor bugun pek yorumlayamadim isi olcme ile adete yakin acaba ates yukseliyormu

normal olan derken averaj her insanda olmasi gereken anlaminda benim termometrede oyle yaziyordu bende ne yapacagimi sasirdim dil alti 37 cikiyor koltuk alti 36.5 cikiyor bugun pek yorumlayamadim isi olcme ile adete yakin acaba ates yukseliyormu

canım ateş ölçme her zaman dil altından olur ve yataktan kalkmadan hergün aynı saatte 6-8 arası ölçmen gerekli
vücut sıcaklığı yumurtlama döneminde düşer yumurtlama olduktan sonra tekrar yükselir ve adet olana kadar yüksek seyreder bazı kişilerin bir kaç öncesinde düşmeye başlıyor benim mesela lekelenmemin geldiği günde yüksek oluyor ama kanama başladığı anda çok bariz düşüş oluyor
dijital bir termometre alıp çok kolay takip edebilirsin hergün bir yere yaz, ilişki günlerinide belirt ve akıntı şeklinide yaz daha belirleyici olur
ateş ölçme topiğine yazarsan arkadaşlar yardımcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…