Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

neredeyse hergun test yapiyorum 3 agustos regl gunum dun yaptigim gebelik testinde hafif bir cizgi vardi bugun yoktu hafif cizgiye zaten guvenemiyorum beklemedeyim su an yarin sabah tekrar ates olcumu ve test yapaagim

ay cnm ya ıns hamılesındır rabbım gonlune gore versın ates hep aynı yukseklıkte kalır dusme gostermesse gebe oluyormussun oyle okumustum gecmıs sayfalarda

daha onceki aylarda hic bu kadar heyecanlanmamis ve ustune dusmemistim birde olursa dogum nisan ayina geliyor ve nisan ayi bizim icin cok ozel hem tanistigimiz hem evlendigimiz ay
kk den hic cikmiyorum surekli takip ediyorum koulari insallah olur rabbim nasip ederde
olmazsada kismet gelecek aylara

canım senin şuanki ateşin çok iyi 37 derece gayet güzel bir ateş ve genellikle gebelik olunca bu değerlerde oluyor ateş.tabi bellide olmuyor.ayrıca daha önceki günlerde ateşin nasıldı onuda görmek çok iyi olurdu
umarım senden güzel haberler alırız

Canım ben 10.gün yaptım bu ay 2. çizgi çok silikti.Ama sonra 12. gün yaptım 2. çizgi bayaa bi belirgindi hatta akıntım falan da arttı yumurtluyorum herhalde dedim.İki gün üst üste çalıştık:)İnş doğru göstermiştir testler canım yaaa.Çok umutlandım ama bakalım hayırlısı tabii...

bende ates olcme durumunu bu siteden okuyunca ogrendim ve daha dun dijital termometre alip bugun olctum umarim sonuc olumlu olur olmazsa gelecek ay daha iyi isi takibi yapacagim

Canım inş sen de hamilesindir.Ben de 1 senedir bekliyorum.Rabbim inş tez zamanda nasip eder.Regl günün geçti mi canım yoksa geçmeden mi yaptın???

amin canım inşallah hepimize nasip eder.benim günüm daha geçmedi 4-5 gün var sanıyorum düzensizlik var bende o yüzden tam hesaplayamıyorum....boshayallersmile

kızlar cmtsi günü evde gebelik testi yaptım 2.çizgi belli belirsiz çıktı hani çok net değildi dün adet günümdü fakat hala olmadım dün aksam dayanamdım tekrar test yaptım farklı markayla ondada daha belirgin bir çift çizgi çıktı ama ikiside aynı koyulukta değil sabah kan aldırdım aksam sonucu vercekler. aranızda belli belirsiz gebelik testi çıkıp kanda sonra hüsrana uğrayan varmı?

merhaba kızlar size sormak istediğim bişey var ovulasyon testinde üst üste iki gün çift çizgi çıkarmı ben 3 aydır kullanıyorum ilk defa böle bişe oldu merak ettim sizce normalmi ?

cnm sen merAK ETME HAMİLESİ

zerdalcığım nerelerdesin?

Ay canım benim okurken nasıl heycanlandım, zaten aklıma geldin günün yaklaştı diye, silik milik çıktıysa vardır, kan sonucunu merakla bekliyorum, mevlam hayırlar nasip etsin.

ben evde pc yok, haftasonları olmuyorum, ancak iş yerinden girebiliyorum.

Canım hamilesin bence tebrik ederim darısı bizim başımıza inş:)
Eğer hamileolmasan çift çizginin ç si bile çıkmıyor valla.Kiii sen 2 defa yapmışsın...TEBRİKLER:lepi:

bende anladım canım haftasonları gıremedıği gecen haftada yoktun cunku, aksam 6da kan sonucu belli olcak haber veririm aksam, inşallah hepimiz bu ay hamile kalmışızdır.

bende anladım canım haftasonları gıremedıği gecen haftada yoktun cunku, aksam 6da kan sonucu belli olcak haber veririm aksam, inşallah hepimiz bu ay hamile kalmışızdır.

İnşallah canım, keşke erken belli olsaydı, kutlama yaparız artık, havai fişek patlatırız, ben yarın öğrenirim sanırım. 5.30 çıkıyorum. Peki herhangi bişey hissediyormusun, belirti var mı?

İnşallah canım, keşke erken belli olsaydı, kutlama yaparız artık, havai fişek patlatırız, ben yarın öğrenirim sanırım. 5.30 çıkıyorum. Peki herhangi bişey hissediyormusun, belirti var mı?

dune kadar sanki hastalancam gibi belim ağrıyodu gercı benım hastalanmadan once belim degıl karnım agrırdı daha cok bu sefer belim çok ağrıdı ama bugun hiç bir ağrıda yok göğüslerim dolgunlastı bıraz ama hanı adet olucagım zamanda dolgunlasırdı cok fark yok yani zaten hamıle arkadaslarım dıyo gebelik belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı oluyo yani ayırt etmek zormuş, hemen hemen bunları her ay yaşıyoruz ama ilk defa çizikte olsa 3 aydan beri silik bir çift çizgi gördüm.bakalım canım hayırlısı tabi belkide hamile değilimdr kısmet allah herşeyin hayırlısını versin.

Evet belirtileri aynıymış, bi arkadaşım demiştiki, bebek varsa eğer silikte olsa, gebelik testinde çıkıyor dedi ikinci çizgi, sanki bana var gibi geldi, hayırlı haberlerini alırız canım. Sen hamiş kal, yöntemlerini testen sonra öğreneceğiz artık.

kızlar kan testi sonuçum geldi 44,3 çıkmış ama laboratuarı aradım biz yorum yapamayız diyo doktorunuz yapabilir diyo doktorum yokki daha kime sorayım ay sinir oldum

kızlar kan testi sonuçum geldi 44,3 çıkmış ama laboratuarı aradım biz yorum yapamayız diyo doktorunuz yapabilir diyo doktorum yokki daha kime sorayım ay sinir oldum

Ay canım şu durumda var gebelik, ama 2-3 gün sonra bir daha yaptır, sonucunun ikiye katlaması lazım. yani hamilesin , hadi hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…