- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.021
Ay canım şu durumda var gebelik, ama 2-3 gün sonra bir daha yaptır, sonucunun ikiye katlaması lazım. yani hamilesin , hadi hayırlı olsun.
ay canım benim sağol simdi bende arkadasın doktoruna sordurdum oda demiş hamile ama daha çok küçük 3-4 haftalıktır demiş ben hala inanamıyom ya salak gibiyim şoktayımmm
inan canım ya, hamilesin sürekli bakıyordumda, o ara yazmışın, haber gelir diye umut ediyordum. Dediğim gibi çok küçük, bu günlerde o rahme tutunmaya çalışıyor, ağır falan kaldırma iş nede yapma, iyice tutunsun, kanama falan olursa, hemen doktora git, progestoran versin, rahme tutunmasını sağlar.
ay canım benim sağol simdi bende arkadasın doktoruna sordurdum oda demiş hamile ama daha çok küçük 3-4 haftalıktır demiş ben hala inanamıyom ya salak gibiyim şoktayımmm
Ne demek canım, birazcık yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. Hadi kendine iyi bak ben çıkıyorum. Taze hamişimiz.:CüvCüv:zerdal canım benım cok sagol ya bırbırımızı tanımıyoz ama sen bana cok yardımcı oldun cok tesekkur ederım ınsallah 15inde senınde hayırlı haberlerını alırız canım arkadasım
cok sevindim gercekten bu habere hayirli olsun son sayfalari birkac gundur dort gozle takip ediyorum darisi hepimizin basina insallah umarim hersey yolunda devam eder haberlerini bekliyoruz
cumartesi günü gebelik testi yapmıştım burayada yazmıştım beklettikten sonra çok silik pozitif çizgisini gördüm demiştim.bugün tekrarladım ve hemen pozitif çizgisi yine silikte olsa 1 dk içinde hemen belirdi gittikçede daha belirginleşti ama yinede silik.herkesin görebileceği kadar net ama.buraya fotoğrafını koyuyorum resimde bırazdaha silik duruyor ama bakın bakalım sizde görebilecekmisiniz.çok heyecanlıyım inanın 7den beri uyanığım ki ben uykuyu çok severimdelikafadulden
arkadasım benımde senın gıbıydı ilkinde belli belirsizdi ertesi gun yaptım daha belirgindi ama yıne sılıktı dun gıdıp kan testı yaptırdım sonucum 44 cıktı 3 haftalık hamılemısım yanı daha cok kucukmus sende muhtemelen oylesındır ıstersen gıt bır kan testı ver hanı dayanamıyosan beklıyemıyosan canım.
cumartesi günü gebelik testi yapmıştım burayada yazmıştım beklettikten sonra çok silik pozitif çizgisini gördüm demiştim.bugün tekrarladım ve hemen pozitif çizgisi yine silikte olsa 1 dk içinde hemen belirdi gittikçede daha belirginleşti ama yinede silik.herkesin görebileceği kadar net ama.buraya fotoğrafını koyuyorum resimde bırazdaha silik duruyor ama bakın bakalım sizde görebilecekmisiniz.çok heyecanlıyım inanın 7den beri uyanığım ki ben uykuyu çok severimdelikafadulden
çok tebrik ederim canım inan burda hamile olanları okudukça kendım kadar çok seviniyorum...şimdi beni dahada heyecanlandırdın ama ben cumaya kadar beklemek istiyorum bırazdaha adetıme yakın olsun da kanda bbebiş yok derlerse erken olduğu için yıkılmak istemıyorum cok yaşadım bu buyguuyu çünkü.ama 4 günden beride göğüslerim acıyo resmen yatamadım gecen gece üstüne sabahlarıda cok diri duruyo sağ kasıgımda 1 haftadır agrıyor.hayırlısı inşalah inanasım gelmiyor valla yaayerimsenibenbuarada çektiğim resmi gördünnmü canım?ve adetin gecikmişmiydi doktora gittiğinde benim gecikme olmasına yani reglin tam 1 ayı doldurmasına 4 gün var...
karakız meşgulsün sanırmı adetin geçmişmiydi kan testi yaptırdıgında bende cevabına göre bugun gıderım belki cesaretımı toplarsam....
karakız meşgulsün sanırmı adetin geçmişmiydi kan testi yaptırdıgında bende cevabına göre bugun gıderım belki cesaretımı toplarsam....
karakız naber nasılsın.
ıyıyım zerdalcıgım calısmaca senden nehaber?
bendende iyi, canım ovulasyon dışında başka bişey yaptın mı, ateşini falan ölçüp, herhangi bir karışım yedin mi?
yok canım hiçbirşey yapmadım ovulasyon gunumde atesımıde ölçmedim ama burdaki kızlardan bısey öğrendım eğer hamıleysen ateşin aynı oranda kalıyomus 37 yakın oluyomus ve düşmüyomuş eğer adet olucaksan aniden düşüyomuş prsbeden beri ölçüyorum 36.8 benim ateşim baştan inanmadım yazılanlara ama galiba doğru bu ateş meselesi.prsebe gunu doktora gıtcem bakalım ne dıcek eger bır sorun yoksa kesın hamıleysem ben medismartla kaldım canım allah onu cıkarandan razı olsun gerçi bizim 3ay oldu korunmayı bırakalı cocouk ısteyelı ama cok rahat bır yontem ya yumurtlama gununu bılmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?