Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Dikkat et, kendini yorma ağır falan kaldırma, 2 gün sonra bir daha yaparız test, 100 ü aşarsa tamamdır. Şu an çok yeni, yeni oluşuyor.

Ay canım şu durumda var gebelik, ama 2-3 gün sonra bir daha yaptır, sonucunun ikiye katlaması lazım. yani hamilesin , hadi hayırlı olsun.

ay canım benim sağol simdi bende arkadasın doktoruna sordurdum oda demiş hamile ama daha çok küçük 3-4 haftalıktır demiş ben hala inanamıyom ya salak gibiyim şoktayımmm

ay canım benim sağol simdi bende arkadasın doktoruna sordurdum oda demiş hamile ama daha çok küçük 3-4 haftalıktır demiş ben hala inanamıyom ya salak gibiyim şoktayımmm

inan canım ya, hamilesin sürekli bakıyordumda, o ara yazmışın, haber gelir diye umut ediyordum. dediğim gibi çok küçük, bu günlerde o rahme tutunmaya çalışıyor, ağır falan kaldırma iş nede yapma, iyice tutunsun, kanama falan olursa, hemen doktora git, progestoran versin, rahme tutunmasını sağlar.

Canım bu arada teprik ederim, banada dua et emi, allah hepimize bu sevinci yaşatsın. Öpüyorum seni, kutluyorum:lepi::lepi:sırnaşık şey:sm_cool::teytey:

zerdal canım benım cok sagol ya bırbırımızı tanımıyoz ama sen bana cok yardımcı oldun cok tesekkur ederım ınsallah 15inde senınde hayırlı haberlerını alırız canım arkadasım

cok sevindim gercekten bu habere hayirli olsun son sayfalari birkac gundur dort gozle takip ediyorum darisi hepimizin basina insallah umarim hersey yolunda devam eder haberlerini bekliyoruz

zerdal canım benım cok sagol ya bırbırımızı tanımıyoz ama sen bana cok yardımcı oldun cok tesekkur ederım ınsallah 15inde senınde hayırlı haberlerını alırız canım arkadasım
Ne demek canım, birazcık yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. Hadi kendine iyi bak ben çıkıyorum. Taze hamişimiz.:CüvCüv:
cok sevindim gercekten bu habere hayirli olsun son sayfalari birkac gundur dort gozle takip ediyorum darisi hepimizin basina insallah umarim hersey yolunda devam eder haberlerini bekliyoruz

Umarım darısı hepimizin başına bizde hep beraber bu sevinci yaşarız. Allah isteyen herkese versin. Yarın görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın iyi akşamlar.

cumartesi günü gebelik testi yapmıştım burayada yazmıştım beklettikten sonra çok silik pozitif çizgisini gördüm demiştim.bugün tekrarladım ve hemen pozitif çizgisi yine silikte olsa 1 dk içinde hemen belirdi gittikçede daha belirginleşti ama yinede silik.herkesin görebileceği kadar net ama.buraya fotoğrafını koyuyorum resimde bırazdaha silik duruyor ama bakın bakalım sizde görebilecekmisiniz.çok heyecanlıyım inanın 7den beri uyanığım ki ben uykuyu çok severimdelikafadulden

Eklentiler

• $03082010352.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 43

arkadasım benımde senın gıbıydı ilkinde belli belirsizdi ertesi gun yaptım daha belirgindi ama yıne sılıktı dun gıdıp kan testı yaptırdım sonucum 44 cıktı 3 haftalık hamılemısım yanı daha cok kucukmus sende muhtemelen oylesındır ıstersen gıt bır kan testı ver hanı dayanamıyosan beklıyemıyosan canım.

çok tebrik ederim canım inan burda hamile olanları okudukça kendım kadar çok seviniyorum...şimdi beni dahada heyecanlandırdın ama ben cumaya kadar beklemek istiyorum bırazdaha adetıme yakın olsun da kanda bbebiş yok derlerse erken olduğu için yıkılmak istemıyorum cok yaşadım bu buyguuyu çünkü.ama 4 günden beride göğüslerim acıyo resmen yatamadım gecen gece üstüne sabahlarıda cok diri duruyo sağ kasıgımda 1 haftadır agrıyor.hayırlısı inşalah inanasım gelmiyor valla yaayerimsenibenbuarada çektiğim resmi gördünnmü canım?ve adetin gecikmişmiydi doktora gittiğinde benim gecikme olmasına yani reglin tam 1 ayı doldurmasına 4 gün var...

Son düzenleme:
karakız meşgulsün sanırmı adetin geçmişmiydi kan testi yaptırdıgında bende cevabına göre bugun gıderım belki cesaretımı toplarsam....

canım ya sende hamiş olabilirsin, silik olması daha yeni olduğu içindir, regli zamanı gelmeden öğrenen kişilerde var, sende dikkat et kendine bu günlerde.

karakız meşgulsün sanırmı adetin geçmişmiydi kan testi yaptırdıgında bende cevabına göre bugun gıderım belki cesaretımı toplarsam....

canım yeni gördum mesajını kusura bakma, ben en son 4 temmuzda adet oldum adet aralıgım benım 26-27 gun gıbı degısıyo 1 agustosta olmam gerekıyodu olmadım adet tarıhımı 1 gun gectıkten sonra yaptım benımde daha cok yenı cunku deger cok dusuk senın adet aralıgın ve son adet tarıhın ne zaman, beklenen adetin ne zaman canım?

bendende iyi, canım ovulasyon dışında başka bişey yaptın mı, ateşini falan ölçüp, herhangi bir karışım yedin mi?

yok canım hiçbirşey yapmadım ovulasyon gunumde atesımıde ölçmedim ama burdaki kızlardan bısey öğrendım eğer hamıleysen ateşin aynı oranda kalıyomus 37 yakın oluyomus ve düşmüyomuş eğer adet olucaksan aniden düşüyomuş prsbeden beri ölçüyorum 36.8 benim ateşim baştan inanmadım yazılanlara ama galiba doğru bu ateş meselesi.prsebe gunu doktora gıtcem bakalım ne dıcek eger bır sorun yoksa kesın hamıleysem ben medismartla kaldım canım allah onu cıkarandan razı olsun gerçi bizim 3ay oldu korunmayı bırakalı cocouk ısteyelı ama cok rahat bır yontem ya yumurtlama gununu bılmek.

ben 3 aydır ateşimi ölçüyorum, ateşin yükseklerdeyse iyi, dediğin gibi tam regli olacağız zaman düşüyor. Doktorla görüşmedin daha demi, perşembe gideceksen, bi kan testide o zaman yaptır, değer kaça çıkmış bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…