Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

anladım canım.benimde adet tarihim son 8 temmuzdu ama normalde 28 günde bi oluyodu ama biraz düzensizleşti. dayanamadım doktordon randevu aldım.sonucu sana bildiririm.

anladım canım.benimde adet tarihim son 8 temmuzdu ama normalde 28 günde bi oluyodu ama biraz düzensizleşti. dayanamadım doktordon randevu aldım.sonucu sana bildiririm.

canım haberlerını beklıyom ınsallah hamılesındır yukardada yazdıgım gıbı ben daha doktora gıtmedım daha dogrusu doktorumda yok benım kendım ıdrarda sılık cıkınca gıttım labaratuarda yaptırdım kendım kan testını bende prsbeye randevu aldım ozmn doktora gıtcem. hayırlı haberler alırız ınsallah benı haberdae et lutfen canım

hepimiz için hayırlısı canım.acaba ben bugun daha gitmesemmi doktora erkenmiki.kasığımda uyuşma gibi agrı var bı durum varsa önlemini alalım diye gidelim dedim ama bilemiyorumki....

mutlaka haber vericem canım benimde henüz doktorum yok ama daha önceki şüphemde gittiğim doktora gidicem hepimiz inşallah olumlu sonuçlar alırız bugün...

canım doktordan anca gelebildim.önce ultrasona baktı doktor burda varmı yokmu şuan anlaşılmıyor kan testine bakalım dedi ve kantesti sonucu pozitif.değeri ise 1.26 çok düşük değer ama pozitif dedi doktor. o an var ya dünyalar benım oldu eşim şok geçirdi hala inanamıyorum 1 senedir bugun hiç gelmicek sandım ama allahıma şükürler olsun..darısı sizinde başınıza inşallah canım.:CüvCüv:

Son düzenleme:
cok tebrik ediyorum hem bebegin hemde buguzel haberi bize hemen verdigin icin her hamilelik haberi bizler icin buyuk bi umut :dance:

ay canım benim çok sevindim benimde değerim 44 acaba benimkini görebilcekmi doktor perşembe görcez.peki bir daha ne zaman cagırdı senı ne dedi doktor baska?

canım hayırlı olsun, yanlış okumuyorsam 1.26 mı değerin, çok düşük inşallah katlayarak yükselir, allah herkese hayırlar nasip etsin. Daha regli gününe vardı demi.

çok teşekkür ederim arkadaşlar hala rüyada gibiyim.doktor 4-5 gün sonra tekrar çağırdı değerler ozaman daha yükselir gene bakarız dedi.regl günüm daha geçmedi ayın 8 inde tam 1 ay olucak diğer regl ile arası.doktor nekadar gectı adetın dedi bende daha gecmedi ama testte 2 çizgiyide gördüm dedim.basıl olur daha erken görünmezki dedi bende görmesem şüphelenmesem gelmezdım zaten dedim :))))haftaya tekrar gidicez bakalım inşallah bebeğim tutunur bana kızlar görüşürüz.:CüvCüv:

bence sende bo doktora çıksan iyi olur canım allah korusun olumsuz bır durum olmasın doktor önlemini alsın...

ben yarın doktora gıdıcem canım ya ben cok fazla takmamya calısıyom hersey allahtan allah nasıp etmısse zaten olur etmemıssede zaten olmaz hakkımızda hayırlısı canım ne diyelim bekliyip görelim ama benım reglı gunum 4 gun gectı

Sağlıklı olan bebek annesine sıkı sıkı tutunuyor, rahim sağlıksız olan bebeği atıyor, biraz dikkat et, kendini koru kolla, gerisi allaha kalmış, ama doktora gittiğinde muhtemelen tekrar kan testi isteyecektir. bulantı falan var mı hcg değerin muhtemelen büyük bi hızla artıyordur.

ewet cnm bencede doktora gıttıgımde kan testı tekrardan ıster cunku keseyı goremez bence kucuk cunku daha, bulantı yokta canım gun ıcınde cok esnıyom yorgunluk var bıde karnıma arada agrı gırıp cıkıyo o kadar ama hamıle arkadaslarım dıyo ztn 5-6 haftadan once cok buyuk belirtiler anlamazsın. Bakalım canım yrn doktor ne dıcek gorcez hakkımızda hayırlısı. Senınde az kalıyo varmı sende bır degısıklık?

bencede bızım için bu 3. haftalar çok önemli okuduğuma göre rahim duvarına tutunmaya ve beslenmeye çalışıyormuş bebeğimiz daha sonra da göbek kordonu oluşup bebeğimizi biz beslemeye başlıyormuşuz.herşeye dikkat etmeliyiz bugünlerde....:ecrin_bebek:birde doktor folikasit almayı ihmal etmeyin diyor arkadaşlar eczanelerde 1 tl ye bile olanı varmış...

Son düzenleme:

Belirti arıyom ama bulamıyorum, sadece regli gördüğümden bu tarafa sol kassığımda sürekli bi ağrı var. Vücudumu dinlemeye çalışıyom ama hiçbişey yok, sanki bu ay bişey çıkmayacak gibi.

belirti arıyom ama bulamıyorum, sadece regli gördüğümden bu tarafa sol kassığımda sürekli bi ağrı var. Vücudumu dinlemeye çalışıyom ama hiçbişey yok, sanki bu ay bişey çıkmayacak gibi.

bence canım cok dınlememek lazım sonra olmayınca ınsan husrana ugruyo sen ovulasyon testıne gore yumurtlama gunlerınde yaptın zaten gerısı allaha kalmıs zerdalcıgım insallah senınde hayırlı haberlerını alırız.

ben 6 ay once normal kontrole gıttıgımde doktor bana vermıstı folık asıt 2 ay onceden basla demıstı hergun 1 tane al dıye tabı ben 2 ay once baslıyamadım ama aldım eczaneden 5 gun once doktora gıdene kadar ıcıyorum yarın doktora sorcam bunu ıcıyorum dıye bakalım ne dıcek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…