- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.061
Dediğin gibi dinlememek lazım, her insanın yapısı farklı, kimisinde patır kütür gelirken, kimisinde sessiz sedasız geliyor. bekleyip göreceğiz bakalım.bence canım cok dınlememek lazım sonra olmayınca ınsan husrana ugruyo sen ovulasyon testıne gore yumurtlama gunlerınde yaptın zaten gerısı allaha kalmıs zerdalcıgım insallah senınde hayırlı haberlerını alırız.
bende folik plus kulandım, 1 sene yakındır kullanıyorum ama, bebek memek olduğu yok, son zamanlarda düzenli içtiğim yok, boşuna içmiş gibi hissediyorum kendimi. 90 lıklardan 3 kutu bitirdim. Ama siz hamişsiniz mutlaka için ilk 3 ay içmek önemliymiş.ben 6 ay once normal kontrole gıttıgımde doktor bana vermıstı folık asıt 2 ay onceden basla demıstı hergun 1 tane al dıye tabı ben 2 ay once baslıyamadım ama aldım eczaneden 5 gun once doktora gıdene kadar ıcıyorum yarın doktora sorcam bunu ıcıyorum dıye bakalım ne dıcek.
reglin ne zaman cicim senin?
Dediğin gibi dinlememek lazım, her insanın yapısı farklı, kimisinde patır kütür gelirken, kimisinde sessiz sedasız geliyor. bekleyip göreceğiz bakalım.
bende folik plus kulandım, 1 sene yakındır kullanıyorum ama, bebek memek olduğu yok, son zamanlarda düzenli içtiğim yok, boşuna içmiş gibi hissediyorum kendimi. 90 lıklardan 3 kutu bitirdim. Ama siz hamişsiniz mutlaka için ilk 3 ay içmek önemliymiş.
Bugün 28.günüm, benimki düzensiz geçen ay 36.günde olmuştum. yani ağustosun 15 ine kadar bekliyeceğim. bazen 31, günde olduğumda oluyor, 39 günde olduğumda buda beni geriyor. Hormon sonuçlarımda normal, neden böyle bilmiyorum. Bu ay ayrıntılı tedaviye başlıyacağım. bebek olmazsa.
merhaba kizlar benim regl tarihim dundu ama olmadi bugunde hicbirsey yok dun test yapmistim negatifti acaba bu ay kendimi cok strese soktugum icinmi gelmedi benim kirmizilar hep geliyordu zmaninda belki daha onceki sayfalardada yazmisimdir ama normal yumurtlama gunumde yumurtlamadim bu ay ovu testlerim hep negatif cikti taki adete 5 gun kala 2 gun cizgiler kipkirmiziydi bende adete yakin olunca hamileyim zannettim ama sonra siliklesti neden bu kadar gec yumurtladim bu ay acaba ve sirf bu yuzden regl olamiyormuyum yorumunuz varsa sevinirim
ben 6 ay once normal kontrole gıttıgımde doktor bana vermıstı folık asıt 2 ay onceden basla demıstı hergun 1 tane al dıye tabı ben 2 ay once baslıyamadım ama aldım eczaneden 5 gun once doktora gıdene kadar ıcıyorum yarın doktora sorcam bunu ıcıyorum dıye bakalım ne dıcek.
evet yumurtlama gunlerini bos gecirmek istemedim belki testte haata vardir diye dusundum hatta son 5 gun kala koyu cizgi cikan 2 gunu de degerlendirdik ama hala sasiriyorum neden yumurtlamamin gec olduguna cok stres yaptim galiba bu ay. dediginiz gibi birkac gun sonra test yapip yine olumsuz sonuz alirsam doktora gidecegim.regl olamamkta ne kadar kotu bir durummus cok iyi anladim
Aslında düzenli olmayayıp, ayda yılda bir regli göreninde hamile olduğunu duyduk, yani ben bi şekilde görüyorum adet, 30 uncu günle 40 gün arasında görüyorum, senin peki eşin testlerden geçdimi, bebek tek taraflı değil, senin düzenin iyiyse bi sıkıntı yok gibi, illaki yumurtlama günlerindede çalışmışsındır, bazı şeyler allahtan işte sıramızı bekliyeceğiz, sende sebebsiz infertile olabilirsin.doktora sordun mu ne diyor? daha doğrusu bu hamileliğe engel mi? aslında değildir ama meraktan soruyorum.mesela benimki çok düzenli ama daha bebek olmadı
merhaba kizlar benim regl tarihim dundu ama olmadi bugunde hicbirsey yok dun test yapmistim negatifti acaba bu ay kendimi cok strese soktugum icinmi gelmedi benim kirmizilar hep geliyordu zmaninda belki daha onceki sayfalardada yazmisimdir ama normal yumurtlama gunumde yumurtlamadim bu ay ovu testlerim hep negatif cikti taki adete 5 gun kala 2 gun cizgiler kipkirmiziydi bende adete yakin olunca hamileyim zannettim ama sonra siliklesti neden bu kadar gec yumurtladim bu ay acaba ve sirf bu yuzden regl olamiyormuyum yorumunuz varsa sevinirim
canım sen ovulasyon testini yapmaya devam et, ikisi kızarana kadar.slm kızlarrr.. bende galenik marka ovulasyon testi aldım.kürtajdan sonra adet düzenim değişti belli olmuyo 28,26,31 günde gibi hep değişiyo.bende sanki 28 günde bi adet görüyomuş gibi başladım bugün.11. günde
11. gün... çok silik bi çizgi
bakalım yarın nasıl olacak
kızlar bugun doktora gittim ama daha degerım cok dusuk dıye hıcbırsey goremedı doktor kese bıle gozukmuyo daha zerdalcıgım dedıgın gıbı tekrardan kan testı yaptı ama sonuc yarın cıkıcak sonra cmtsıyede ıstedı kan testı ona gore yukselmelere bakıcak, hamılesın ama cok erken dedı madem 4 temmuzda adet oldun daha 1 ay 1 gun gecmıs cok erken dedı kızlar galıba bızler cok acele edıyoruz ya bence acele etmemek gerek galıba adet 7-10 gun gecıcekkı anca kese falan gorunsun.
canım sen ovulasyon testini yapmaya devam et, ikisi kızarana kadar.
daha çok erken canım, aynen doktorun dediği gibi 1 ay 1 gün geçiyor, keseyi görmesi çok zor, görse bile nokta gibi falandır. önemli olan senin bugün kan testinden çıkacak olan değerinin artması, mutlaka değerini yaz bi bakalım, değerinin en azından 150- 200 çıkması lazım. Yada 44 ü ikiye katlaması lazım. mecburen acele ediyoz canım, hamiş kalmak istiyoz ya, bazıları ta 2 aylıkken öğreniyor, 1-2 gün kanama oluyor regli olduklarını sanıyorlar, sonra diğer ay hiçbişey gelmeyince, bi de bakmışlar, 2,5 aylık hamileler. Biz hamiş kalsak anında enseliyeceğiz.
keşke bizde canım 2 aylıkken ogrenseydık boyle beklemek cok zor cunku ınsan strese gırıyo zaman gecmıyo, inşallah bugunku sonucumda degerım 2 kat artmıs olur kesenın gorunmesı için zaten 1000 den yukarı olması lazımmıs kan değerinin benım anca haftaya haftasonu falan 1000 e gelır cnm ondn sonrada kese gozukse kalp atısını beklıcez, hamilelik sabır istiyen bir süreçmiş şimdi anladım. ama bazı arkadaslarım cocuk dogurdular adetlerı 10 gun gecmıs umurlarında bıle olmamıs dedıgın gıbı 2ay sonra hamıle oldugunu ogrenmısler, allah bızede sabrı versın valla keske rahat bır ınsan olabılsem.
Olsun canım ya bekleriz, çok şükür hamile kalabildin ya, geçer zaman, kalp atışlarını 6 ıncı hafta duyabilrisin, şimlik bi kesinleşsin hamişliğin, sen nasılsın, değerin ne zaman çıkacakmış.
ben iyiyim canım hani bir değişiklik yok arada bir ağrılar girip çıkıyo karnıma oda doğalmış, doktor dedi kan degeri 2 gunde bir bir kat artıyomuş yani bugun alıcagım sonucta 100 falan olması lazım galıba cmtsıde vercem kan ıste cmtsı tekrardan sonucları degerlendırcek doktor ona gore bakalım dedi beklemedeyiz.buarada baby nerelerde sesi çıkmıyo onun sonucu bayagı bır dusuktu, doktor dedı 5ten sonrası hamıle oluyor bana.
valla kızlar ozaman ben karakızdan çok daha önce sabırsızlanıp doktora gitmiş bulunuyorum daha adetim bile geçmemişti 4 gün varken gittin adetıme hafta içi salı tekrar gidicem ama gerçekten çok zor beklemek değerlerin yükseldiğini biran önce görmek istiyorum değer düşük ya bişi olcakmış gibi gelıyor bana.ama bu korkuyu herkes yaşıyormuş diğer konularda okudum.allah herkese sağlıklı hamilelik yaşatsın....
bende seni merak ettim nerelerdesin diye nehaber babybaby86?
iyiyim canım çok şükür ne olsun işte.dışarı çıkmıyorum pek artık yürüdükçe agrı giriyor kasığıma uyuşuyor sanki bacağıma kadar iniyor.göğüslerımınde üzerıne yatamıyorum.sende nasıl belırtıler var başka canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?