Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

benımde karnım bıan acıkıyor sonra bişi yemek ıstemıyorum su içiyorum sütü 1 bardak içiyorum pek sevmemde.ama ayran falan telafi eder heralde.tamam canım dicem zaten doktora o gün gıttıgımde dedım ama duymadı busefer özellıkle dıcem zaten.bırde benım cok afedersin gazım oluyor fazlasıyla rahatsız oluyorum.senınde oluyormu.

Son düzenleme:

evet çok katılıyorum rahat olmak lazım

gaz, esneme, yorgunluk bunlar gebelik belirtileri arasında, biraz rahat olun dikkatli olun kızlar, inşallah bebişleriniz tutunur, bizde sizden öğreniriz artık, gebelikle ilgili bilgileri. babyciğin inşallaş değerin yükselir, ama belirtilerinin olması güzel, yinede dikkatli olun, herşey allahtan, bir keresinde benimde değerim 15 çıkmıştı, ocak ayında, sonra bozuldu tutunamadı. Çok kötü olmuştum, 2 gün hamileyim sandım, 1 sene olacak bana daha hamile kalamadım.

evet çok katılıyorum rahat olmak lazım

size 7 ay olmuş, eğer karı koca 1 yıl deneyip bebek sahibi olamıyorsa, gerekli testler yapıldıktan sonrada hiçbişeyleri yoksa buna deniliyor sebebsiz infertile diye, ama eşin testden geçmemiş, hem bu ay ovulasyonla çalışmışsın, inşallah tutmuştur canım. hayırlı haberlerini bekliyoz.

inşaallah canım ben doğru çalışmaları 7.ayda ancak yaptım
bakalım neler olacak ???? fisfisfis
pek de dertlenmiyorum açıkçası zamanı gelince olur diyorum
senden de iyi haberler bekliyorum a.s
4 gün sonra regli olacağım hiç sıfır belirti niye böyle oluyor anlamıyorum
eskiden bir dünya belirti olurdu şimdi hiç belirti de yok

sağol güzel dileklerin için canım dikkatli olmaya çalışıyorum ama sakınan gözede çöp batar dıyede cokda üstünde durmamayada çalışıyorum.benım merka ettiğim daha başında olduğumuz için günlük yürüyüşlerin sakıncası olurmu ben 2gun evdeysem 2 gun dısarda olurum patlarım yoksa evde :)))bu dönemde neler yapılıp yapılmamalı onları bılmıyorum yaa...buarada canım bebeğin tutunamamsına cok üzüldüm benım şuan başıma gelse neolurum allah korusun.bozulunca gebelik belırtılerın kayboldumu merak ettim...benneyaptımki

ben hiç belirti yaşamadım o ay klomen kulanmıştım, doktor adetin 1 gün geçikmeyecek dedi, ben 1 gün geçikince gittim doktora, kan testinde 15 çıktı beta hcg, yeni oluşuyor dedi, yine hiç belirti yoktu, 3 gün sonrada adet gördüm yani doktora gitmesem zaten hastalacakmışım, o değere ulaşmam beni umutlandırdı.

ya bişey sorucam peki o tutunamadığı zaman senden beyaz bi et parçası geldimi?sonrada adet oldunmu?

KIZLAR DEGERIM 111 OLMUŞ hihoyyyt
Tamam canım değerin iyi yükseliyor, daha yeni geçtik regli gününü, iyi yani hamişsin. inşallah baybide yükselir onunki salı günündü sanırım. iyi çıkmış 100 den aşağı olmamanda iyi. Bi dahaki kan testi yarın mıydı, aslında pazartesi yapsa daha iyi olurdu, neyse doktorun bilir artık, dediğim gibi kese çok erken. Şu an için değerlerin önemli.
ya bişey sorucam peki o tutunamadığı zaman senden beyaz bi et parçası geldimi?sonrada adet oldunmu?
o ayki adetim o kadar sancılı olduki, gözüme bebiş falan gözükmedi, düşük yapıyom sandım. acile falan gittim, tekrar kan testi yaptılar, bu sefer değerim sıfır çıktı, 15 değerim içinde çok düşüktü dediler. parça falan gelmedi. Çünkü çok düşük bi değer, kanla bozuluyor. Ondan sonra araştırmalar yapıp ilerlettim kendimi, bundan sonra eğerki bebişim olursa daha temkinli olacağım. beta hcg değerim yüksek çıkmadan umutlanmıyacağım.

o ayki adetim o kadar sancılı olduki, gözüme bebiş falan gözükmedi, düşük yapıyom sandım. acile falan gittim, tekrar kan testi yaptılar, bu sefer değerim sıfır çıktı, 15 değerim içinde çok düşüktü dediler. parça falan gelmedi. Çünkü çok düşük bi değer, kanla bozuluyor. Ondan sonra araştırmalar yapıp ilerlettim kendimi, bundan sonra eğerki bebişim olursa daha temkinli olacağım. beta hcg değerim yüksek çıkmadan umutlanmıyacağım.[/QUOTE]

ya ben bu ay öyle oldumda.ama işte tek kötü yanı hiç test yapmadım gerçekten bişey varmıydı bilmiyorum.bütün hamilelik belirtilerini yaşadım hiç adet belirtim yoktu ki benim her ay 1 hafta önce bütün adet beliritlerim olurdu.sonra birden adet sancım başladı ve benden beyaz bi et parçası geldi ertesi günde çok şiddetli bi ağrı ve adet oldum.acaba diyorum kimyasal gebelik yaşamış olabilirmiyim.tette yapmadığım için bilemiyorum.

Muhtemelen kimyasal gebelik olabilir, eğer test yaptırsaydın çıkardı, demekki fazla büyümeden bozuldu, birazda daha zaman geçse, bu sefer kurtaj olmak zorunda kalırdın, ama bi doktora git ultrasyon çektir. rahimde kist falan oluşmasın, belki kist falanda olabilir. oda düşebilir.

Bilemeyiz ki kimininde sessiz sedasız geliyor, en iyi sonuç regli geçtikten sonra yapılan kan testinden anlaşılıyor.

evet canım öyle yap, çünkü her seferinde 1 tüp kan alınıyor, canım, akşamları 1 bardak süt iç, vitaminlerinini al, yarın birgün mide bulantıları başlar, folik asit kullan, doktorun sana zati bazı vitamin ilaçları yazar.

doktor dun hıcbırsey yazmadı sadece bol su iç dedi sık sık az az yemek ye dedi okadar bende sut içiyorum zaten suda ıcıyom valla sıcaklarda dogru duzgun bısey yenılmıyo ama genede yemeye calısıyom canım. sana ıyı haftasonları canım kendıne ıyı bak.

evet kızlar salı günü gidicem kısmetse doktora sıze hemen haber veririm zaten inşallah dediğiniz gibi benımde yükselir.benım hala kasık ağrım devam edıyor iş yapınca dahada artıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…