- 28 Temmuz 2010
- 520
- 32
- 73
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.081
valla cnm bende şuanda pek bir belirti yok arada benimde kasıgıma karnımın bazı bolgelerıne agrı gırıp cıkıyo bende yorgunlukta degılde gun ıcınde esneme oluyo bıde cabuk acıkıyorum ama canım pek bısey yemek ıstemıyo bende bol su ve sut ıcıyom cok falza bır belırtı yok canım zaten doktorda dedı hanı daha cok yenı zamanla belırtıler baslar belkıde baslamaz her ınsana gore degısıyomus. salı gunu gıttıgınde doktora soyle cnm cok agrım oluyo falan ne dıcek.
Aslında düzenli olmayayıp, ayda yılda bir regli göreninde hamile olduğunu duyduk, yani ben bi şekilde görüyorum adet, 30 uncu günle 40 gün arasında görüyorum, senin peki eşin testlerden geçdimi, bebek tek taraflı değil, senin düzenin iyiyse bi sıkıntı yok gibi, illaki yumurtlama günlerindede çalışmışsındır, bazı şeyler allahtan işte sıramızı bekliyeceğiz, sende sebebsiz infertile olabilir
sebepsiz infertile nedir zerdalcım??? eşim testlerden geçmedi zaten 7 aydır deniyoruz panikleme durumumuz yok ayrıca hastanede çalıştığımız için buradaki doktor ark.lar eşime 1 yılın boyunca denenmesi gerektiğini bunun çok normal olduğunu, 1 yıl sonra gerekirse kontrollerin yapılması gerektiğini söylemişler o nedenle rahatız.ben bu ay ilk defa yumurtlama gününde çaılştım çünkü yanlış biliyormuşum yumurtlama günümü hem de düzensiz rastgele birlikte oluyorduk eşimle. bu ay ilk test kullandım ve değerlendirdim
O koyu iki çizgiyi gördükten sonra üstüne 14.gün say canım, gebelik testini öyle yap, çünkü geç döllenmede olabilir. Bu bebek düşüncesi birazda psikolojimizi etkiliyor.
o da regli düzenimize zarar veriyor.
evet çok katılıyorum rahat olmak lazım
size 7 ay olmuş, eğer karı koca 1 yıl deneyip bebek sahibi olamıyorsa, gerekli testler yapıldıktan sonrada hiçbişeyleri yoksa buna deniliyor sebebsiz infertile diye, ama eşin testden geçmemiş, hem bu ay ovulasyonla çalışmışsın, inşallah tutmuştur canım. hayırlı haberlerini bekliyoz.
gaz, esneme, yorgunluk bunlar gebelik belirtileri arasında, biraz rahat olun dikkatli olun kızlar, inşallah bebişleriniz tutunur, bizde sizden öğreniriz artık, gebelikle ilgili bilgileri. babyciğin inşallaş değerin yükselir, ama belirtilerinin olması güzel, yinede dikkatli olun, herşey allahtan, bir keresinde benimde değerim 15 çıkmıştı, ocak ayında, sonra bozuldu tutunamadı. Çok kötü olmuştum, 2 gün hamileyim sandım, 1 sene olacak bana daha hamile kalamadım.
sağol güzel dileklerin için canım dikkatli olmaya çalışıyorum ama sakınan gözede çöp batar dıyede cokda üstünde durmamayada çalışıyorum.benım merka ettiğim daha başında olduğumuz için günlük yürüyüşlerin sakıncası olurmu ben 2gun evdeysem 2 gun dısarda olurum patlarım yoksa evde :)))bu dönemde neler yapılıp yapılmamalı onları bılmıyorum yaa...buarada canım bebeğin tutunamamsına cok üzüldüm benım şuan başıma gelse neolurum allah korusun.bozulunca gebelik belırtılerın kayboldumu merak ettim...benneyaptımki
KIZLAR DEGERIM 111 OLMUŞ hihoyyyt
gaz, esneme, yorgunluk bunlar gebelik belirtileri arasında, biraz rahat olun dikkatli olun kızlar, inşallah bebişleriniz tutunur, bizde sizden öğreniriz artık, gebelikle ilgili bilgileri. babyciğin inşallaş değerin yükselir, ama belirtilerinin olması güzel, yinede dikkatli olun, herşey allahtan, bir keresinde benimde değerim 15 çıkmıştı, ocak ayında, sonra bozuldu tutunamadı. Çok kötü olmuştum, 2 gün hamileyim sandım, 1 sene olacak bana daha hamile kalamadım.
ohhh ohhh cok sevındım canım hadı artık eminsin gebe olduğuna.inşallah benımde okadar yukselır 1 hafta içinde gidene kadar....kaydirigubbakcemile2
Tamam canım değerin iyi yükseliyor, daha yeni geçtik regli gününü, iyi yani hamişsin. inşallah baybide yükselir onunki salı günündü sanırım. iyi çıkmış 100 den aşağı olmamanda iyi. Bi dahaki kan testi yarın mıydı, aslında pazartesi yapsa daha iyi olurdu, neyse doktorun bilir artık, dediğim gibi kese çok erken. Şu an için değerlerin önemli.KIZLAR DEGERIM 111 OLMUŞ hihoyyyt
o ayki adetim o kadar sancılı olduki, gözüme bebiş falan gözükmedi, düşük yapıyom sandım. acile falan gittim, tekrar kan testi yaptılar, bu sefer değerim sıfır çıktı, 15 değerim içinde çok düşüktü dediler. parça falan gelmedi. Çünkü çok düşük bi değer, kanla bozuluyor. Ondan sonra araştırmalar yapıp ilerlettim kendimi, bundan sonra eğerki bebişim olursa daha temkinli olacağım. beta hcg değerim yüksek çıkmadan umutlanmıyacağım.ya bişey sorucam peki o tutunamadığı zaman senden beyaz bi et parçası geldimi?sonrada adet oldunmu?
inşaallah canım ben doğru çalışmaları 7.ayda ancak yaptım
bakalım neler olacak ???? fisfisfis
pek de dertlenmiyorum açıkçası zamanı gelince olur diyorum
senden de iyi haberler bekliyorum a.s
4 gün sonra regli olacağım hiç sıfır belirti niye böyle oluyor anlamıyorum
eskiden bir dünya belirti olurdu şimdi hiç belirti de yok
Tamam canım değerin iyi yükseliyor, daha yeni geçtik regli gününü, iyi yani hamişsin. inşallah baybide yükselir onunki salı günündü sanırım. iyi çıkmış 100 den aşağı olmamanda iyi. Bi dahaki kan testi yarın mıydı, aslında pazartesi yapsa daha iyi olurdu, neyse doktorun bilir artık, dediğim gibi kese çok erken. Şu an için değerlerin önemli.
ZERDALCIGIM YARINDA YAPTIRIYIM DOKTOR GORSUN BIDAHA DERSE 2 GUNDE BIR YAPTIR BEN YAPTIRMICAM BEKLICEM HAFTAYA PRSBE CUMA FALAN YAPTRCAM ANCA OZMN KESENIN DEGERINE GELIR ZATEN.
evet canım öyle yap, çünkü her seferinde 1 tüp kan alınıyor, canım, akşamları 1 bardak süt iç, vitaminlerinini al, yarın birgün mide bulantıları başlar, folik asit kullan, doktorun sana zati bazı vitamin ilaçları yazar.
Tamam canım değerin iyi yükseliyor, daha yeni geçtik regli gününü, iyi yani hamişsin. inşallah baybide yükselir onunki salı günündü sanırım. iyi çıkmış 100 den aşağı olmamanda iyi. Bi dahaki kan testi yarın mıydı, aslında pazartesi yapsa daha iyi olurdu, neyse doktorun bilir artık, dediğim gibi kese çok erken. Şu an için değerlerin önemli.
o ayki adetim o kadar sancılı olduki, gözüme bebiş falan gözükmedi, düşük yapıyom sandım. acile falan gittim, tekrar kan testi yaptılar, bu sefer değerim sıfır çıktı, 15 değerim içinde çok düşüktü dediler. parça falan gelmedi. Çünkü çok düşük bi değer, kanla bozuluyor. Ondan sonra araştırmalar yapıp ilerlettim kendimi, bundan sonra eğerki bebişim olursa daha temkinli olacağım. beta hcg değerim yüksek çıkmadan umutlanmıyacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?