Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

slm arkadaşlar öncelikle tüm hamilelere rahat bir hamilelik dönemi geçirmelerini diliyorummkaydirigubbakcemile2bugün 2. ovulasyon testini yaptım dünküne göre 2.çizgi daha koyuydu.ama yeterili koyulukta değil.yarın testi yineleyeceğim.inş.test çubukları bitmeden 2 kırmızıyı görürüm.:1rolleyes:

ovülasyon tasti kullanan arkadaşlar gittigidiyordan baktım da karar veremedim. önerdiğiniz bir marka var mı? bazılarında marka yazıyor bazılarında yazmıyor. bir de strip veya kaset test fark eder mi? teşekkürler şimdiden.......... acilll

ben medismart almıştım canım ilk ayımda hamile kaldım ama eczaneden almıştım ve pahalıya gelmişti.burdaki arkadaşlar coretest markasını öneriyorlardı canım okuduysan geçmişleri.

inşallah canım allah gönlüne göre versin ben ilk kullandığım ay tutturdum şuan hamileyim salı doktora gidicem.darısı sizinde başınıza....kaydirigubbakcemile2

ben medismart almıştım canım ilk ayımda hamile kaldım ama eczaneden almıştım ve pahalıya gelmişti.burdaki arkadaşlar coretest markasını öneriyorlardı canım okuduysan geçmişleri.

sağol canım geçmişi okumaya çalıştım ama aradığım şeyi bulamadım konu braz sapmış hamilelik belirtileri vs :) ay inşallah bizler de o belirtileri konuşmaya başlarız biran önce

inşallah canım allah gönlüne göre versin ben ilk kullandığım ay tutturdum şuan hamileyim salı doktora gidicem.darısı sizinde başınıza....kaydirigubbakcemile2

sağol cnm ne güzel inş bende gemen tutururum da sağlıklı bir yolculuğa başlarım bu sefer inş.senide tebrik ediyorum sağlık diliyoruma.s.

kızlar bugün ovulasyon testinde 3. günüm.3 . testimi söylüyorum.çiizgi daha da koyulaştı ama diğer çizgi kadar koyu değil henüz.bakalım yarın ne olacak.ben bugünkü çizginin rengini görünce öncekiler hiç bişey değilmiş meğer :asigim:

bence sen bugünleri boş geçirme canım bellı olmaz belkı ertesı günü silikleşmeye başlar üzülürsün degerlendirmeye bakın bence....

Merhaba canım ben eczaneden medismart ovalusyon testi alarak hamile kaldım 3aydir korunmuyoduk 2ay başaramadık 3.ayda medismartla hamile kalmayı başardık.

Kızlar dün gittim doktora dünkü kan degerim 211olmus doktor çok güzel tam istediğim gibi artmiş bir daha yaptrmana gerek yok ayın 16-17 si gibi gel kontrole dedi.icim nasıl rahatladi kızlar darısı hepinizin basina

Son düzenleme:
peki gebelik için de ovülasyon için de strip veya kaset fark ediyor mu?

merhaba cyn ben iki aydir strip test kullniyorum cift cizgi ciktigi gunler ikisi ayni koyulukta oluyor ama burada okudum kaset olanlarda ikinci cizgi daha koyu cikiyormus gecmis sayfalarda bir marka vermislerdi L harfi ile basliyordu senin icin tekrar bakarim ( insan koyu cizgiyi gordugunde tam koyu olsun istiyor benim kullandigim stripler ovulasyon gununun disinda hep acik renkli cizgi cikariyor ) pek memnun degilim

cnm sağol.. dediğin marka LABOQUICK mi? gittigidiyorda ben de gördüm de kaset test olduğu için bunu almaya karar vermiştim.

cnm sağol.. dediğin marka LABOQUICK mi? gittigidiyorda ben de gördüm de kaset test olduğu için bunu almaya karar vermiştim.

evet canim o marka ama sana soyledikten sonra tekrar bi arastirdim ondanda menun olmayanlar var sanirim (klomen) kelimeyi yanlis soylemis olabilirim kullananlarda yanlis sonuc veriyormus regl gunlerinde bile pozitif gosteriryormus bende surekli arastirip duruyorum ama bu marka eger ilac kullanmayanlarda dogru sonuc veriyorsa almayi dusunurum ya da hic olmadi bir ay olsun onu denerim

senin adına çok sevindim canım artık bebeğin tutundu heralde sana sıkıca.inşallah benımde değerlerim salı günü yüksek çıkar aradan 1 hafta geçmiş olucak çünkü.zor geçiyor günler valla yaaa sabırsızlanıyorum çok....:ecrin_bebek:

bence sen bugünleri boş geçirme canım bellı olmaz belkı ertesı günü silikleşmeye başlar üzülürsün degerlendirmeye bakın bence....

sağol cnm dünü değil ama bugünü değerlendirdik :)) bugün 4. testimi yaptım çizgi iyice koyulaştı ama yine kontrol çizgisi kadar değil ama bu sfer baya bi belli yani önceki günlerfe bakınca epey bi fark var yani.yarın son testimi yapıcam.testlerim bitti zaten 5 taneydi bende.ne kadar az yaaa dimi...

tamam canım aman kaçırma sakın o günleri biz 3 gün çalıştık allah nasip etti.buarada gittigidıyordakı testler daha ucuz ve daha çok var içinde.almak istersen bı bak derim orayada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…